Перлинка написав:цікаво ,як за нормами віртуального спілкування позначити те на що хочеш наголосити,без крику та злості?
подчеркнуть текст? ))
Модератор: Сяна
Перлинка написав:цікаво ,як за нормами віртуального спілкування позначити те на що хочеш наголосити,без крику та злості?
Перлинка написав:так ,завдяки таким як ти ,і більшості дописувачів в цій темі -зазорно
навіть якщо хтось кохається з ними маючи почуття ,а не за гроші,всеодно вимушені переховуватись,чи принаймні не висовуватись,аби кожен кому не лінь не харкнув в її бік
Перлинка написав:пригадую один випадок після якого тебе місяць на форумі не було,звідти й висновки
а більшість дописувачів білі і пухнаті. навіть ті, які розуміють та знаходять виправдання дискримінації білошкірих у африканських країнах, але ніяк не можуть зрозуміти, що може й навпаки бути
)
))))))цікаво ,як за нормами віртуального спілкування позначити те на що хочеш наголосити,без крику та злості?
Yummy mummy написав:Можна подумати наші студенти інакші Тань написав: Надто вже ми толерантні люди, і це нам боком вилазить. М-да, особливо толерантні ті хто написав і опублікували таку статтю
, особливо ті, які навчаються за кордоном - це справді талановита молодь, яка хоче отримати європейську освіту та гідно конкурувати на ринку праці. Їх і близько не можна порівнювати з тими африканцями, які вчаться у нас. Це зовсім як кажуть "інша пара кальош" . Як вчаться африканці і як себе часом вони поводять - ми про це вже говорили. ;-)
,поки мені здається ,що ти найбільше намагаєшся тут під мене косити m/ , на жаль невдало
,досі більше ні за ким не помічала ;-)гра з вогнем написав:б) на форумі процвітає дискріманація щодо окремих учасників

я ж тебе не займаю і поваги від тебе не шукаю ,іди собі з миром

,хоча давно помітила що на цьому факультеті,зазвичай, навчаються ті хто найбільше потребують псих. допомоги
і поміть, я відповідаю досить врівноважено як для користувача форуму ;-) .Повернутись до Що в Тернополі чувати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей