Тань написав:Перлинка написав:то якщо мої діти ростимуть в багатодітній сімї,на цій підставі їх можна вважати неповноцінними?
ти як завжди видираєш з контексту те речення, яке можна трактувати двояко, тобто кожен на свій лад. Одним словом провокуєш на дискусію, напевне для тебе це внутрішня потреба. Звичайно багатодітність то не проблема, а скоріше радість, Божа благодать. Я мала на увазі їх соціальну та матеріальну незахищеність. В даному випадку 5, 6 африканська дитина в сімї має менші можливості для отримання вищої освіти, ніж її попередники.
[quote="Тань"
про що я писала вище, з багатодітних сімей..[/quote]
цікаво де тут той контекст,з якого вирвано?
Тань ти можеш спробувати вести дискусію,відповідати на питання,без того аби щоразу домальовувати штрихи до мого психологічного портрету?
питання стосувалось багатодітних африканських сімей,які не можуть собі дозволити навчання в цивілізованих країнах,а їдуть у ту країну де і не багатодітні і не чорношкірі не то шо не можуть собі дозволити навчати своїх дітей допустимо у
Європі ,але й не можуть собі дозволити навчати їх у своїй країні за такі кошти,інакше б казна поповнялась за рахунок білих ,хороших українських студентів,а не чорних,"соціально та матеріально незахищених" африканських