шось я недорозумію

Модератор: Сяна
Тань написав:Мій родич-викладач розповідав, що і розумовими здібностями вони особливо не відзначаються, ліниві та схильні до обману. Вони просто звикають до поблажливого ставлення, не боячись що їх можуть відрахувати з вузу бо пплатять добрі гроші за навчання. Тут є частина нашої вини безперечно, бо дозволяємо щоб до нас так ставилися, себе не поважаючи в першу чергу.
Тань написав: Надто вже ми толерантні люди, і це нам боком вилазить.
Перлинка написав:Якщо я не чорношкіра і не поважаю ,тебе це теж бентежить і дратує ?
Перлинка написав: добрі і сердечні
Перлинка написав:до цивілізованих європейців їдуть цивілізовані африканці ,ну а до нас ...як то кажуть яке їхало,таке здибало
гра з вогнем написав:то значить одним можна расово дискримінувати а іншим зась:)
шось я недорозумію))))))
Тань написав:про що я писала вище, з багатодітних сімей..
гра з вогнем написав:а ще чим нижчу людина займає соціальну сходинку, тим більше любить командувати і доводити всім свою значимість :)
гра з вогнем написав: справа ж не в расизмі, а в тому, що чужинські інтереси знову поставили вище інтересів своїх рідних земляків.
Yummy mummy написав: а наших вроді як і не заділо, ніхто на "курвів" не ображається....
Тань написав:з багатодітних сімей..
Повернутись до Що в Тернополі чувати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість