Глобальні оголошення!

Який зараз цирк на гастролях?

Модератор: Сяна

Re: Приїхав цирк "Шапіто"

Повідомлення happymami » 05 квітня 2011, 22:50

Ходила мала 5 років. Емоцій ноль. Налякалася трохи, бо дядю, з яким вона ходила, витягли на сцену клоуни кажись. Заплатили 100 грн!!! Бо була велика черга і поки дочекалися - дешеві квитки розбірали. Сиділи у віп-ложі перед самою сценою. Не вартує тих грошей. Надто голосно було, змій мала боялася... Короче, краще в ляльковий іти
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Приїхав цирк "Шапіто"

Повідомлення Marta » 06 квітня 2011, 02:24

О, а ми якраз не ходили ще і Ліза трохи сопливить, я розстроїлась, що певне, не підемо, а тепер дивлюсь, що таки не варто йти ще, якщо старші від нас дітки не були зацікавлені дійством.(
Marta Офлайн

Re: Цирк і зоопарк

Повідомлення taranjka » 15 вересня 2011, 14:03

доречі. були ми літом в цирку. тої штуки я з дитинства не переношу, але шо не зробиш заради дитини, та й квитки на халяву :) . був це київський цирк, стояли біля орнави.
такого навіть я не чекала :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: жара, діти ті шо менші то плачуть бо нема чим дихати. сеанс запізнився на півгодини. клоун :mrgreen: :mrgreen: , то не клоун. жодного разу ніц смішного не сказав, і навіть не падав шоб менші посміялися. всі інші артісти то ніц особливого - хіба то я така розбалувана тим всім :? . ооо, а фонограма... краще б не вклчали. менсона пісня звучала як якесь диско, зразу навіть і не поняла шо то було :shock:
всі російськомовні. епізод - публіка має кричати "пожар". одні кричать "пожежа" інші "горить". але клоун за енним разом таки добився шоб кричали пожар.
дитині сподобалися тваринки. побачила живого дикобраза і крокодильчика.
а найгірше - програма 30 хв і антракт, який би мав бути 15 хв а затягнувся на 30-40 - весь цей час заробляли - фото з тварями (20 грн на свій, 30 - на їхній), катання на качелі і т.д.
не наю скільки коштує квиток на "це", але навіть безкоштовно біш не піду
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Який зараз цирк на гастролях?

Повідомлення Natalinda » 08 січня 2014, 16:00

Памятаю в якихось темах дівчата розповідали де були з дітками і що бачили, але попробуй знайди)))))
Давайте в цій темі писатимемо про цирк що буде на даний момент в Тернополі. Хто був і свої враження.
МИ обіцяли дитині цирк в Києві, але запізно зрухалися з квитками і пролетіли(((( а тут побачила що біля Сільпо в центрі цирк якийсь. Може хтось вже був? Гарно? Вартує?
Йду поки шукати доки він
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: Який зараз цирк на гастролях?

Повідомлення Sms » 08 січня 2014, 19:42

Я також сьогодні про нього почула. Вистави новорічні анонсують з Дід Морозом і Снігуркою. Діткам до 10 років вхід безкоштовний, якщо дитина йде з дорослим. Бачила квітки для дорослих по 90, 130,150 грн. Цирк на льоду. Теж цікавить чи хтось був і чи варте воно того? Вистави будуть 11,12, 18 та 19 числа на 12 годину.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 08 січня 2014, 19:49

от тема
viewtopic.php?f=139&t=4539&hilit=%D1%86%D0%B8%D1%80%D0%BA
ми були вже двічі. в київський більше ніколи не поведу дітей, в чеський ходи в муж з Дарцьою, то ще так нічо, але тих грошей явно не варто :crazy: а тварин яких возять шкода :sad:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 09 січня 2014, 01:34

taranjka а ви були в тому Київському що гастролює? Чи в тому "стаціонарному" також.
Ми влітку були таки в Києві, то нічо так, але клоунів дитина моя не розуміє, так само як і я. В нас весь цирк в тваринах заключається.... Дуууже любить дивитися
А тварин справді шкода. І в цирку і в зоокуточках і в зоопарках о великому рахунку((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення sky » 09 січня 2014, 02:01

В Києві в цирку прикольно(але ми ходили без дитини), а як вони на гастролях то незнаю
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Natalinda » 12 січня 2014, 17:53

Дякуючи Люсік ми попали з Юрчиком вчора в цирк :dance: За що їй ще раз дякую :rose:
Були 2 зміючки, точно вколені, а після них виступали 2 дівчинки, те що кажуть "без костей" вигиналися і викручували, то синок зацінив - від чого я була шокована, бо чогось переконана що дитина така точно ще не розуміє, що то насправді важко.
Була лама, біля якої Юрчик сильно хотів сфотографуватися, але фото коштували 30 і 50 грн.
Були ворони, коти, собака, яструб, якщо мене не підводить моє знання зоології, ара, пелікан (дивлячись на нього просто серце стискалося, такий він був немічний), який ніяк не хотів робити, те що його вчили і полетів в зал.
З вогнями номер, як на мене посередній дещо, повітряні гімнасти, акробати, все як в цирку як то кажуть.
Клоунів я не люблю, то ж і ці на сподобалися.
Приємно вразила озвучка на українській.
Антракт замість 20 хв. затягнувся на всі 40.
таке) загалом більше ніж за 100 грн за 2-х я б не пішла
але сходити варто, бо не сильно в нас в Тернополі є де поводити діток
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Pipochka » 14 січня 2014, 21:40

і ми ходили в той цирк, якщо не помиляюся на льоду то мені взагалі не сподобалося, було якось дуже примітивно (можливо через складність на ковзанах, але тоді навіщо ускладнювати якщо не цікаво), а клоуни взагалі не смішні, примітивні жарти явно не для дітей, ми сиділи тільки на першій частині, потім пішли. Єдине, що зацінила, це українська мова!!! От у літку ми ходили в цирк якийсь (не пам"ятаю точно), ото були трюки: акробати ходили по великій кулі з вогнями. Я взагалі не дуже люблю цирк - через те, що там мучать звірів (для чого????щоб пробігли по колу на манежі????) от виступи акробатів, або цікавих клоунів, або взагалі людській майстерності - то тоді можна і захоплюватися. (у мене свекруха працює зав.садочком, то її спонсорують безплатними квитками, от і мушу ходити :ha: )
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей