Глобальні оголошення!

Закриття садочків на літо

Модератор: Сяна

Re: Дитячий садочок

Повідомлення mala-karta » 11 квітня 2011, 21:39

Перлинка, що, у всіх по 40 чоловік?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 11 квітня 2011, 21:42

нє сорок то вже занадто,не знала шо таке буває,хіба можна собі з тим дати раду?як рукавичка якась :x
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 11 квітня 2011, 21:48

гра з вогнем написав:Хепімама таке й минулого року було і раніше. Я як дізналася була дуже здивована, а кажуть, що це нормальна практика. Жах!

ну та ситуація, про яку я розказувала раніше, то інакша. минулого року збирали спільні групи для дітей різного віку. Так. Таке було і раніше. їхз було по кілька на весь садік. садік функціонував але групи вели ті вихователі, котрі не йшли у відпустку. потім ті вихрдили з відпустки - інші йшли. А цьогоріч зробили інакше. деякі садки зовсім скорочують. Вихователів виганяють за свій рахунок. Такі в нас вийшло. На весь садок збирають спільних 2 групи. !!! РІЗНОГО ВІКУ, Порахуй. скільки ж дітей туди влізе. Ліжок в спальнях лише по 30.

Плюс новеньких діток, котрі мали б іти в садок з 1 червня - беруть лише тоді, коли їхні вихователі вийдуть з відпустки за свій рахунок. Тобто 1 вересня. нонсенс?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 11 квітня 2011, 21:52

погоджуюся.
а там у міській раді якісь громадські ради постворювали, може до них звернутися?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 12 квітня 2011, 04:40

гра з вогнем написав:погоджуюся.
а там у міській раді якісь громадські ради постворювали, може до них звернутися?

не знаю як то зробити правильно.особисто мене вихователька дуже просила нікуди не тойво, бо їй буде втик... Спочатку піду до завідуючої. І так по ієрархії буду шось пробувати виясняти
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Закриття садочків на літо

Повідомлення Olysa » 04 травня 2011, 10:24

Кажуть що будуть закривати садочки на літо,залишать тільки пару садочків,і всі будуть зведені.Моя знайома казала що в них по цьому питанні вже були збори,завідуюча казала що входу емаєбо держава виділила малу сумму на садіки.
Хвилює питання.Як думаєте чи важко буде попасти літом в ті садіки які будуть відкритими,бо ж вони всеодно будуть переповнені,бо майже всі батьки літом всеодно на роботі.
І взагалі розкажіть,хто що чув про це)
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Re: Закриття садочків на літо

Повідомлення happymami » 04 травня 2011, 10:30

Olysa я в цю п'ятницю збираюся до свого депутата на зустріч. Ну того, шо по моєму виборчому округу. Буду це питання піднімати. Якшо у вас теж Маціпура. то ходіть зі мною
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 04 травня 2011, 10:35

Читала такево
Для вирішення проблем, про які йдеться у Вашому листі, ми найближчим часом проведемо зустріч із всіма зацікавленими сторонами, та врахувавши побажання, спільно сплануємо подальші кроки.
http://poglyad.te.ua/2011/04/chy-chuje- ... rnopolyan/
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Olysa » 04 травня 2011, 10:39

На весь садок збирають спільних 2 групи. !!! РІЗНОГО ВІКУ, Порахуй. скільки ж дітей туди влізе. Ліжок в спальнях лише по 30.

І тих дві групи ведуь в інший садік чи сам садік буде відкритий?То ж буде жах!!!Більші діти будуть лупити менших,якби ж то хоч однолітків зводии разом.
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Olysa » 04 травня 2011, 10:45

ось таке вичитала
Закривати дитячі садки влітку у Тернополі не будуть, запевняє міська влада

Закривати дитячі садки влітку у Тернополі не будуть, запевняє міська влада. У літні місяці відвідуваність садочків традиційно суттєво знижується. Оптимальний вихід теж традиційний, каже очільник міського управління освіти - зводити групи за віком.
В дитсадку № 13 не має примусових відпусток за свій рахунок. Завідувач розповідає, хоч кількість дітей влітку зменшується, але з семи груп переважно працює п'ять. Вихователі та помічники вихователів інших двох груп йдуть в чергові відпустки.
Надія ЛОМНИЦЬКА завідувач дошкільним навчальним закладом №13 Тернополя
Ми не передбачаємо такого. Згідно заяв кому що потрібно буде, то звичайно що буде. Положено два тижні, то будуть йти. А так ми будем старатися так, як завжди: половина літа - одні відпустки, половина - інші.
Попри значне недофінансування ні закривати садки, ні змушувати людей брати відпустки за свій рахунок влітку ніхто не буде. Якщо комусь і доведеться безоплатно відпочивати, то тільки через малу кількість дітей в садочку.
Ольга ПОХИЛЯК начальник управління освіти і науки Тернопільської міськради
http://www.tv4.te.ua

Для чого тоді вони роблять збори?лякають батьків?
Батьки мають відпустку і відповідно разом відпочивають з дітками.Тому, зважаючи на таку ситуацію, ми зводимо групи. Не може бути в групі 5 чи 6 діток. Це, звичайно, ми і економимо тут бюджет, але діти не постраждають, бо будуть мати можливість відвідувати той садочок, в який вони ходили протягом року.
однозначно, якщо будуть зведені групи, то хтось за власним бажанням, а хто почергово, якщо будуть зведені групи. Вони попереджені.
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Мамуся-творець (1)

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість