Глобальні оголошення!

Весь наш менталітет - у маршрутках?

Модератор: Сяна

Re: Хвалимося!!!

Повідомлення krasunja » 14 березня 2011, 11:14

А мені вчора в марштурці якись хлопчина місце уступив - коли ходила в шубі, то животика мого ніхто не замічав, а коли одягла куртку - не замітити НАС важко!!!
Вибачте, якщо дурничкою хвалюсь. Під мої повідомленням можна епіграф поставити "А я в попа обідала, - сирітка сказала" ; )
А ще я вчора вареників багато на ліпила - запросила брата з дужиною на обід. І ще торбинку заморозила - от така я вчора господинька була!!! : )
Зображення
krasunja Офлайн

Тільки роззираюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 94 раз.

Повідомлення flower » 14 березня 2011, 11:17

Мені тоже одного разу місце уступили, і що мене здивувало це був дідусь, а купа молодих і далі собі сиділи... :scare:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Sawwku » 14 березня 2011, 13:21

мені часто уступали, бо як ні, то чоловік мало не за шкварки стягував з місця :lol:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Весь наш менталітет - у маршрутках

Повідомлення happymami » 30 березня 2011, 04:08

Фотограф із вагітною кореспонденткою їздили Тернополем у переповненому транспорті. Пасажири поступилися їй місцем лише у чотирьох випадках із десяти. І троє із цих чотирьох були жінки...
Коментар:
Олег ВІТРУК (47 р.)заступник начальника управління транспорту , комунікацій та зв'язку Тернопільської міської ради:
- Згідно з правилами користування громадським транспортом, займати сидячі місця насамперед мають право вагітні жінки, інваліди, громадяни похилого віку та пасажири з дітьми. Якщо у переповненому автобусі ніхто не поступається місцем вагітній, то в такому випадку вона може звернутись до водія та попросити його зробити зауваження пасажирам. У випадку, якщо водій відмовляється це зробити, то на нього можна поскаржитись до нас в управління. Але для складення заяви жінка повинна вказати номер автобуса чи тролейбуса, дату, коли це сталось та час.
http://te.20minut.ua/news/10194470

А вам поступалися місцем? А ви пропонуєте сісти вагітним?
Наприклад мені було важко сидіти, навпаки легше стояти, тому я не сідала. коли мені пропонували. Але в нашому транспорті краще сидіти, бо так різко тормозять, що можна руки-ноги поламати (писала вже про такий випадок)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Весь наш менталітет - у маршрутках?

Повідомлення Marta » 30 березня 2011, 04:14

Іра, з маршруткою- це капец, дуже тебе розумію, ті "мужчини" не тільки в маршрутках, де небуть- ніхто не допоможе.
То я тепер голосно (так, щоб почули) говорю: "Відкрийте будь ласка, двері!", "Допоможіть мені", чи щось інше, бо я зрозуміла, що їм треба чітку команду. Помагають.
Бо чекати, що самі догадаються-це невдячна справа.

А в маршрутках водії- то взагалі неврівноважені особи. Я все спихаю на нервову роботу, проте деколи помічаю, що їм ніби приосить задоволення, коли він бачить в дзеркальце, що підбігає старша людина чи з дитиною, він почекає, а потім перед самим носом двері БАБББАХ- і кричить- "На передні двері!!!", або бачить, що на зупинці багато народу, то підЇжджає поближче, так, що всі починають купкуватись біля маршрутки, потім рвоне далі, всі люди біжать за ним....
КОРОЛЬ! Комплекс неповноцінності.
Marta Офлайн

Повідомлення krapk@ » 30 березня 2011, 09:43

от того я коли була вагітна вибирала розсівшогося мужика і дивлячися в очі голосно впевнено промовляла-можна я тут сяду. Скажу чесно, вставали всі, але якби не просила то б навряд чи хтось би поступився. Інколи тепер теж цим грішу (коли їхати не одну-дві зупинки а кілька). Під пальтом ж не видно вагітна я чи ні :grin:
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 30 березня 2011, 09:44

уступите место женщине с беременным ребенком :o
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення flower » 30 березня 2011, 09:45

Мені не завжди поступаються місцем, один раз дівчина і один раз старенький дідусь. А коли стояла в мужика прямо перед носом з своїм пузом то хотьби шо... А в Збаражі в маршрутці прямо сама сказала хлопцеві шо хай встане а я вагітна сяду, то він то став але сказав шо по мені не видно шо я вагітна :lol: люди як невидно :? поправилася вже на 15 кг, пузо торчить огого його ж не сховаєш, чи може той хлопець подумав шо то так має бути??? :crazy:
Востаннє редагувалось flower в 30 березня 2011, 11:02, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ірyшка » 30 березня 2011, 10:41

я про пасажирів з дітьми......

Дуже важко,щоб хтось встав ,а ти з дитиною сіла...Як тільки заходиш з дитиною в маршрутку,то зразу всі голови в вікно і ніби й ніхто тебе не бачить......

Памятаю ,коли малому було 1,3р приблизно,нам конче треба було в центр,зайшли в маршрутку,всі сидять і ніхто навіть не подумує встати.Дитина в мене ще мала і її конче на руках тримати і ще й самій встояти потрібно....І тут встає нам старенька бабця,якій може 80років і пропонує мені сісти,мотивуючи тим,що я з дитиною.Мені так стало встидно за наших людей,як це так стає така старенька жіночка ,а молоді хлопці сидять і подають вигляд ,що нічого не бачать......
Портім завязалась дискусія,стоячі жінки в маршрутці наробили шуму і вже тоді хтось встав і ми сіли.....

Я з таким дуже часто стикаюсь останнім часом,бувало таке ,що малий стояв цілу дорогу в маршрутці і я ледве його втримувала.Звичайно,було таке що ми заходили і нам зразу пропонували місце)))Але такі випадки можна на пальцях порахувати :( :( :( :( .
Взагалі я стараюсь,якщо вже їхати марштуткою,то вже чекаю на таку в якій будуть вільні місця,але не завжди так виходить :?
Ірyшка Офлайн

Повідомлення Русік » 30 березня 2011, 10:46

ми з малим постійно по маршрутках (ех.., хочу машину)
Практично завжди уступають, але жінки - знають, що то таке. А останнім часом мій "безпосередній" синок як заходить в маршрутку, відразу голосно заявляє: "А де я сяду?" і по-любому хтось встає)

З приводу вагітних. Протилежна історія (з життя)
Знайома (невагітна) зайшла після роботи в маршрутку і їй порядний хлопець уступив місце - каже, ви ж маленького носите. Після того вона сіла на жорстку дієту!)))
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей