Глобальні оголошення!

В який супермаркет Тернополя не варто заходити?

Модератор: Сяна

Який з супермаркетів міста Тернопіль варто закрити?

Ви можете обрати до 4 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: В який супермаркет Тернополя не варто заходити?

Повідомлення Melisa » 21 лютого 2011, 23:26

Ну, я б порадила в "Київ" на Симоненка не заходити, але його вже давно закрили.
Я зазвичай їжджу купувтаи мочалки,серветки для миття посуду і серветки сухі та вологі в "Фуршет". Там вони дешевші були, ніж в "Сільпо". Не знаю,як там зараз, тре буде порівняни знов ціни. Щодо продуктів, то якшо конкретне щось і багато то однозначно "Сільпо" , те, що в Подолянах. Чому вибираю? Тому що "Сільпо" "Сільпу" не рівня. Я колись халву в шоколаді купувала в Падлянах. то там вона коштувала 58 чи 59 грн з копійками. А в тому "Сільпо", що на 15 квітня біля церкви Михаїла та ж сама халва коштувала 70-75 грн. короче, дуже велика різниця була. Те саме і з моїми любимими коробочками пластіковими. В Подолянах вони були по 10 грн, а в Сільпі, що біля кафе "Реал"- по 17. І як вам таке???
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Ira » 21 лютого 2011, 23:46

Ну вони ж мусять відбити грошики. Якщо в "Сільпо" в Подолянах дешеве, то всі інші аж ніяк. Наприклад, той що біля мене на Дружбі - дорогий.Тому той дешевий за рахунок інших дорогих.
А мені "подобається" розцінка на деякі товари. Наприклад, купувала колись шампіньйони. Дивлюсь в тих, що на вагу ціна одна (вже не пам"ятаю яка), а розфасовані в корзиночки виходять дешевше. Думаю, не може такого бути. Дивлюсь уважніше, а на тих, що на вагу пише ціна за 1кг, а на тих, що в корзиночку за 600 грам!!!!! Так що, уважно читайте цінники!
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 22 лютого 2011, 00:28

eney написав:берегиня, на дружбі, навіть не заходьте туди :ugeek:

То взагалі просто жах :scare: ,напевно найбільший жах Тернополя :scare: (хто там не був може в цьому переконатися, вони ніколи "не підведуть").я хоча там рідко бувала,але ніколи не було без сварки :mad: , то хліб вже поцвивший(а вони все не бачать),то продукти прострочені :mrgreen: , то ціни неправильно вказані, то здачу не додатуть :ugeek: ..Зараз взагалі туди не захожу, і нікому не раджу...
Дивно шо такі магазини ще досі працюють, і це при такій конкуренції супермаркетів....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Marta » 22 лютого 2011, 00:47

Заходила в супермаркет "Київ" на Київській, але давно, то оригінальною не буду- нема вибору, товар залежаний.
А от хочу сказати про ті магазини, в яких купую. Якщо багато- то в "Сільпо" в Подолянах, але найчастіше, то в магазині "Продлюкс" (колишній Болгарський магазин). Там все завжди свіже, а особливо м"ясне- то спеціально туди йдемо за ним.
А найсмачніші Київські торти- в магазині Гермес на Київській. Завжди свіженькі, вони возять з Києва дуже часто.
Marta Офлайн

Повідомлення happymami » 22 лютого 2011, 01:11

[modtext]Добавила в голосування Універсам. Бо він теж належить до супермаркетів міста. Тому маю велике прохання до тих людей, котрі вже голосували - чи не було б вам так ненапряжно переголосувати ще раз? Дякую![/modtext]

Стосовно магазинів, у яких купую - м'ясо на зупинці "Київська". "Півник" вроді магазин називається. Там завжди свіжусіньке привозять і дбають про асортимент. Масло - по дорозі з Київської на 15Квітня є Кременецький чи Копичинецький магазинчик. Там добре масло. Торти - домашні в "Гермесі" на Київській. Фрукти - "Сільпо"
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення мешканка » 22 лютого 2011, 10:58

А я в Київі дешеві ківі купую. І дуже смачні-11 грн з копійками за кг. А в загальному, не буду оригінальною. То дійсно якийсь жахливий магазин...Бр...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Melisa » 22 лютого 2011, 13:45

О,бачу Універсам появився. Хочу повідомити сладкоєжок. Вобшем, я заарз частенько купую вафлі Артек фірми Світоч. Так от, в Універсамі вони найдешевші - 2,20. В Падлянах - 2,40. В мене на ринку - 3,00. А в Центрі, в молоці взагалі - 3,20. :extesi: :head:
Щодо самого магазину не знаю, що сказати. не часто там купую.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 22 лютого 2011, 14:10

Ми тоже вафлі полюбляємо ;-) і частенько в Універсамі буваємо, але чомусь завжди купувала в Сільпо, тепер буду знати , дякую Nelya...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Sawwku » 22 лютого 2011, 19:51

як на мене, то найгірший супермаркет - "Барвінок" на Черняховського і Л.Українки. про решту з їх мережі не знаю. продукти старі, вибору практично нема (я про нормальні товари, а не прострочені чи китайський "ширпотрєб"). навіть хліб в кращому випадку вчорашній(а раз бачила 4-дневної давності)!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення mala-karta » 23 лютого 2011, 10:03

Sawwku написав:найгірший супермаркет - "Барвінок" на Черняховського і Л.Українки

ой, так?
бо ще півроку (а може давніше :head: ) тому ми туди забредали, то ніби нічо такий був. Навіть м'яско свіже було :hz:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей