Глобальні оголошення!

Банки. Відгуки

Модератори: олеся, Любов

Банки. Відгуки

Повідомлення Lenysa » 24 січня 2013, 11:05

В моєї сусідки також був кредит в приват банку. мама їй кинула на картку гроші, коли вона прийшла знімати, то на картці грошей не виявилось, а виявляється, що то зняли гроші за її кредит.Хіба так можна, банк просто зобов'язаний попереджувати про зняття грошей.І ніякий договір про те, що банк буде самостійно знімати гроші з її картки вона не підписувала, нехай тоді вводять пеню на прострочення оплати, а не грабують людей. Люди є такі, які розраховують на ті гроші які у них є, а в результаті залишаються пограбованими.Не люблю страшно цей банк.Колись прийшла до них міняти гроші, а вони сказали, що не поміняють мені, бо в них в базі введене моє дівоче прізвище, а помилку виправляти повинна я, йти до їхніх комп'ютерщиків....Виникає питання: Чому я повинна виправляти їхню помилку? Що ж входить у їхні обов'язки?
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Re: Обережно! Шахраї!!!

Повідомлення TaniaPicaSSo » 24 січня 2013, 11:13

Lenysa написав:бо в них в базі введене моє дівоче прізвище, а помилку виправляти повинна я, йти до їхніх комп'ютерщиків....Виникає питання: Чому я повинна виправляти їхню помилку? Що ж входить у їхні обов'язки?

О, знайома ситуація!!! У них там в базі прізвище поміняти не так просто. Теж довго з цим боролась. І особисто йшла до них з документами, і через онлайн допомогу зверталась, і довго й нудно морочила їм голову, бо всюди вибивало моє дівоче прізвище. Ну і добилась я нарешті того, що в банках вони вже бачать нове прізвище, в приваті24 коли робити переказ по Україні, то пише нове прізвище, але якщо робити переказ між приватбанком, то досі дівоче. І коли заходиш просто в приват24 то пише "Вітаємо Вас..." і далі дівоче прізвище. Я їм знову про те писала, а вони мені вкотре відписали, що ми вже виправили все, як ви хотіли, тож не замахуйте нас більше. І я вже забила на то :dash:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Lenysa » 24 січня 2013, 11:16

а які документи потрібно, для того, щоб поміняти прізвище на теперішнє? Аж смішно вже 4 роки одружена, а з прізвищем досі проблеми
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Sms » 24 січня 2013, 13:26

Lenysa написав:В моєї сусідки також був кредит в приват банку. мама їй кинула на картку гроші, коли вона прийшла знімати, то на картці грошей не виявилось, а виявляється, що то зняли гроші за її кредит.Хіба так можна, банк просто зобов'язаний попереджувати про зняття грошей.І ніякий договір про те, що банк буде самостійно знімати гроші з її картки вона не підписувала, нехай тоді вводять пеню на прострочення оплати, а не грабують людей. Люди є такі, які розраховують на ті гроші які у них є, а в результаті залишаються пограбованими.Не люблю страшно цей банк.Колись прийшла до них міняти гроші, а вони сказали, що не поміняють мені, бо в них в базі введене моє дівоче прізвище, а помилку виправляти повинна я, йти до їхніх комп'ютерщиків....Виникає питання: Чому я повинна виправляти їхню помилку? Що ж входить у їхні обов'язки?

В договорі вказано, що у разі невчасної сплати % по кредиту банк самостійно спише потрібну суму з будь-якої карти клієнта. Проблема наших людей - не читаємо договір. :dash: То банк чого винити за свою неуважність.
Ви як клієнт банку забов'язані як тільки виникають зміни у ваших даних- повідомити про це банк , це також прописано у договорі банківського обслуговування, інакше як банк про це має дізнатися? :crazy: А не обміняли валюту, бо є постановЯкщо у базі а Національного Банку України згідно якого банки мають ідентифікувати клієнта. Якщо у базі даних немає відповідного документу про зміну прізвища (свідотсва про одруження), а паспорт на руках в Вас на нове прізвище, ідентифікація неможлива. Вам потрібно підійти на будь-яке відділення з паспортом і документом на зміну прізвіща і все відкорегують. :yes:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Re: Обережно! Шахраї!

Повідомлення Kisja » 24 січня 2013, 16:54

Дівчата, що ви так напали, один на другого. Тема створювалася для повідомлення про шахраїв, а не про якість обслуговування в банку, зокрема ПБ.
Мені теж не подобаються деякі моменти обслуговування в ПБ, але ви думаєте, що в інших банках все ідеально? Кожен банк має свої переваги, свої недоліки.
А до речі мовити, я помітила, що по всіх СП в яких я брала участь, оплату просять саме на карту ПБ. То чому ж він такий поганий?
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Dribchuk » 24 січня 2013, 18:01

Дійсно, тему я створила для того щоб люди були ознайомлені з тим чого не можна робити зі своїми картками (повідомляти коди і т.д.) і щоб з обережністю поводилися зі своїми грошима. Щодо якості обслуговування в банках - вона не краща ніж в лікарнях та інших установах. На що ми жаліємося? Чому чужі люди мають слідкувати за вашими грошима? Якщо ви берете на себе якісь фінансові зобовязання то ви повинні за ними слідкувати, якщо бачите що вас дурять - звертайтеся у відповідні установи. Тільки тому що половина людей мовчить і не скаржиться на ситуацію ми маємо те що маємо. Крім того, не будьте лінивими - читайте будь-які договори які ви підписуєте (це стосується як банківських послуг, так і інших послуг за які ви платите гроші).
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення flower » 24 січня 2013, 18:55

Kisja написав:А до речі мовити, я помітила, що по всіх СП в яких я брала участь, оплату просять саме на карту ПБ. То чому ж він такий поганий?

відкривала рахунок лиш за можливість перекидати гроші задопомогою інтернету сидячи дома. думаю так і більшість. більше нічого доброго про банк сказати не можу, а недоліків мільйон. щей інцидент недавно мала коли гроші собі поклала на карточку, вони зникли, на рахунок не прийшли, я підняла шум, сказали збій і гроші повернуть, але коли їм буде зручно а не коли мені треба. клієнта мають ні за що і не цінують зовсім. то лиш в Україні таке можливо :dash:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення dr.tagabat » 25 січня 2013, 11:06

Ура! Мені трохи допомогла створена тема!
Вчора телефонували! Чоловік представився працівником ПБ, хотів мені запропонувати різні нові послуги... Але що цікаво сказав, що може підійти в зручний для мене час і куди мені зручно!
Я сказала, що вмію користувати нетом і про послуги почитаю сама.
На що він мені відповів, що може зателефонувати ще раз у зручний для мене час.
Я відмовилася. :wink:

А щодо пропадання грошей...
В мене особисто була така ситуація з ПБ. Наша установа обслуговується в ПБ і коли в мене було чергове нарахування зарплати на картці виявилася не вся сума... Я особисто її не знімала. Я звернулася в відділення банку з каси мене відправи до якогось працівника, бо там не змогли зрозуміти де мої гроші. Нам на роботі дають роздруківки з нарахуваннями, мені бракувало близько 300 грн., на той час це була пристойна сума.
Ситуацію з моїми грішми розрулювали близько години, та жінка не могла зрозуміти куди пішли ті гроші, додавала і віднімала. І о диво нарешті вияснили, що гроші чомусь опинилися десь Східній Україні здається в ХАРКОВІ! То була не одноразова транзакція. Потім ще довго і нудно вона виясняла з центральним офісом в Дніпропетровську як їх повернути і чому так сталося... Гроші мені обіцяли перерахувати назад протягом 5 банківських днів.
Що дуже цікаво, поки я сиділа і чекала коли вирішиться моя ситуація зайшов ще один чоловік і почав кричати що йому 20 грн бракує... На що йому працівник змучено відповіла: "Що там ваші 20, он в жінки 300 пропало" , чоловік відразу ж заспокоївся :wink:
Думаю, що якби я не почала виясняти гроші та би і не вернули...
люблячи - перемагай!
Зображення
dr.tagabat Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 64 раз.
Подякували: 120 раз.
Діти: Дівчинка Мартуся, хлопчик Мартин

Повідомлення kalina » 25 січня 2013, 13:59

Тепер навіть гроші можу зникнути з картки просто так.

Була у мене така ситуація цього літа , з чоловіка картки зникло 1000грн, в Приваті 24 побачили де саме були зняті гроші, відразу звернулись в то відділення банку , потім написали заяву в міліцію. Через місяць нам передзвонили і сказали що упіймали чоловіка який це зробив, особисто з ним не зустрічались, він повернув гроші банку.
kalina Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 43 раз.

Повідомлення irinka » 25 січня 2013, 14:25

kalina і як він це пояснив? Як знімав гроші з карточки?
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей