Lenysa написав:бо в них в базі введене моє дівоче прізвище, а помилку виправляти повинна я, йти до їхніх комп'ютерщиків....Виникає питання: Чому я повинна виправляти їхню помилку? Що ж входить у їхні обов'язки?
Lenysa написав:В моєї сусідки також був кредит в приват банку. мама їй кинула на картку гроші, коли вона прийшла знімати, то на картці грошей не виявилось, а виявляється, що то зняли гроші за її кредит.Хіба так можна, банк просто зобов'язаний попереджувати про зняття грошей.І ніякий договір про те, що банк буде самостійно знімати гроші з її картки вона не підписувала, нехай тоді вводять пеню на прострочення оплати, а не грабують людей. Люди є такі, які розраховують на ті гроші які у них є, а в результаті залишаються пограбованими.Не люблю страшно цей банк.Колись прийшла до них міняти гроші, а вони сказали, що не поміняють мені, бо в них в базі введене моє дівоче прізвище, а помилку виправляти повинна я, йти до їхніх комп'ютерщиків....Виникає питання: Чому я повинна виправляти їхню помилку? Що ж входить у їхні обов'язки?
Kisja написав:А до речі мовити, я помітила, що по всіх СП в яких я брала участь, оплату просять саме на карту ПБ. То чому ж він такий поганий?
Тепер навіть гроші можу зникнути з картки просто так.
Повернутись до Квитанції, довідки, гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей