Глобальні оголошення!

Апостиль

Модератори: олеся, Любов

Апостиль

Повідомлення krapk@ » 15 червня 2011, 13:43

Треба легалізувати свідоцтво про народження. Може хтось сам робив чи друзі-родичі. Яку фірму порадите? Чи прямо в міністерство юстиції треба їхати?
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Апостиль

Повідомлення oksana.tesliuk » 15 червня 2011, 16:09

Бюро мовних перекладів Тернопільської торгово-промислової палати на Руській біля Євроринку. Мін'юст тут не при дєлах. Це робить посольство тої країни, для якої призначені документи
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення krapk@ » 15 червня 2011, 19:32

ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
а сестра каже не перекладати а просто поставити апостиль. Вони тут пишуть:
-легалізація документів (проставлення апостилю) у Міністерстві Закордонних Справ, Міністерстві Юстиції, Міністерстві Освіти та Науки із подальшим їх засвідченням у посольствах відповідних країн-тобто я так розумію що це вони надають таку послугу за гроші, щоб самому не їхати в ті міністерства. Дякую за інформацію, а то в Київ не хочеться кататися. Лиш ще б ціну взнати. Завтра їм зателефоную.
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення oksana.tesliuk » 16 червня 2011, 16:48

Ціна різниться в залежності від країни. Бо якщо в наших міністерствах фіксована плата за цю послугу, то в кожного окремого посольства свої тарифи, при чому у валюті тої країни, яку вони представляють. Ну, а Бюро наше теж щось на цьому заробляє, але через них найпростіше. Бо ти не уявляєш ШО ТАКЕ ті наші міністерства і скільки під ними можна стояти, поки чогось доб'єшся. В посольствах простіше: даєш гроші - отримуєш послугу і крапка!!! Це я про знак пунктуації, не про тебе :grin: ;-)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Микола 19.05.2011

Повідомлення krapk@ » 16 червня 2011, 21:00

:grin: ага я поняла-це про крапку. Я от сьогодні сестрі вже зробила нове свідоцтво на бумажці, таке як в мого малого і мені в нашому в загсі сказали - йди в Тернополі в білий дім на 1 поверсі є загс (десь записала номер кабінету) і там віддати їм свідоцтво а вони зроблять апостиль. Це дійсно так????
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 20 червня 2011, 18:27

:shock: ЗАГС в білому домі??? Може та установа якось інакше називається? Щось я взагалі не пригадую, щоб там надавались подібного роду послуги :? То як, ти ходила туди? Що то за такий "ЗАГС" там? Мені вже самій стало цікаво :crazy:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Микола 19.05.2011

Повідомлення гра з вогнем » 20 червня 2011, 18:32

з тим апостилями дійсно все так заплутано :( ми робили апостиль. але я в темі не писала, щоб не плутати крапку, оскільки ми робили його не в Україні, але для українських документів. в принципі зробили нам без проблем, лиш за часом трохи довго. ми відіслали документи поштою і сиділи чекали з моря погоди, десь за місяць чи два дочекалися.

а потім чоловікові батьки взнавали про те щоб зробити в україні на неукраїнських документах, то їм щось теж про києв і мінюст начесали і так та справа заглохла. щоправда, вони (батьки чоловіка) теж не дуже хотіли нам допомагати з тими документами :( тому може і щось їм там нарозказували.
вони переповідали так: що тре йти до нотаріуса якогось, той нотаріус буде відправляти документи в київ і шось там рішати.
а як насправді - оце чекатиму від тебе, крапочка, розповідь. дуже цікаво :roses: наперед вдячна.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення krapk@ » 18 липня 2011, 21:05

от завтра їду на Грушевсього 8 в 122 кабінет і буду питати
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krapk@ » 22 липня 2011, 21:19

Отже, розказую, може ще комусь треба буде. В цьому кабінеті дійсно Загс (реєстрація цивільного стану :tipok: ) і там дійно ставлять апостиль, тобто, вони везуть в Київ. Коштує таке задоволення 250 грн. :)
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення yultsya » 10 липня 2014, 13:19

ми возили у Львів документи на апостиль.і це було безкоштовно.
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість