Глобальні оголошення!

Ідентифікаційний код та інші цифри

Модератори: олеся, Любов

Ідентифікаційний код та інші цифри

Повідомлення Liza » 16 березня 2011, 17:14

серед моїх близьких людей одна жіночка пенсійного віку вирішила відмовитися від ідентифікаційного коду.
вона є прихожанкою однієї із традиційних на наших теренах церков, котра начебто не заперечує ІН, принаймні мені про таке невідомо.
на запитання рідних, навіщо вона вирішила відмовитися, чим він їй заважає, вона відповідає, що то від "анціхриста" і т.д.
на різні інші навідні запитання про те все вона відповідає дуже невнятно, як людина темна, котра у свій час школу ледве завершила, і працювала чорно все життя, і взагалі як людина, що чула дзвін, але не знає, де він.
стоїть на своєму твердо, але ніби з пеленою на очах.
вона дізналася, що за відмову від ІН треба заплатити 300 грн. мій чоловік висловив підозру, що і в разі повернення собі ІН слід напевне теж платити якусь суму і взагалі хтось міг пустити таку тему серед народу (про потребу відмовитися від ІН) для того, щоб накосити бабла.
ну я розумію, що в деяких релігійних течіях є своє обгрунтування відмови від таких документів, але йомайо, не в цій же церкві, до якої ходить жінка, про котру я кажу! або їй хтось конкретний мозги пудрить... не знаю.

ви стикалися з таким? чи є серед нас люди, котрі свідомо і обгрунтовано відмовилися від ІН?
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Re: Ідентифікаційний код та інші цифри

Повідомлення Lesya » 16 березня 2011, 19:00

Не бачу змісту у відмові. Ну для старої людини... А молодому ж без коду нікуди не рипнешся - починаючи з банку і отримання виплат на дитину, в кого бізнес, поїздки за кордон...
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 20:19

Liza написав:ну я розумію, що в деяких релігійних течіях є своє обгрунтування відмови від таких документів, але йомайо, не в цій же церкві, до якої ходить жінка, про котру я кажу! або їй хтось конкретний мозги пудрить... не знаю.

Ну церква може і не підтримувати і не пропагувати відмову від ІК,але мало лі які особі ту церкву ще відвідують,і яка література в ничку ходить по руках.

Моя мама колись принесла з церкви,грекокатолицької , брошурки Гарафіни Маковій,як духовну літературу, якою поділилась з нею одна прихожанка.
Я от нєчего дєлать стала то листати ,зацікавило,почала вже читати від початку до кінця. Тоді мені було 19 років і я ні в кого не вірила,вірила в інопланетян ,в науку,в людський розум.Але після тієї книжки повірила як в темні сили так і в світлі,і стало неймовірно страшно жити,настільки,що боялась злізти з ліжка і сходити в туалет.Якось себе так почувала,ніби вот вот тронусь,аж поки не стала читати Біблію,і тоді мені прояснилось,що ті книги (Гарафини Маковій) були не від Бога,хоч їх ніби якийсь священник коментував і був співавтором(що найбільше внушало довіру) і те що мама ту літературу з церкви принесла.Так шо всяке по церквах буває.
Але як би то не було через ті книжки я повірила,хоч читати той брєд нікому не рекомендую.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Enigma » 16 березня 2011, 20:58

Я про відмови від ІК теж чула. Колись спілкувалася з однією дівчиною, мені на той час було 19, і вона казала, що хоче відмовитись від ІК, бо їй якийсь греко-католицький священник сказав, що це від нечистого. Але я тоді не придала її словам великого значення, і взагалі подумала, що вона бреше і про священника, і про те, що можна відмовитися від ІК. А тепер навіть не знаю. Може й справді їй так казали. Але як жити без ІК, якщо практично у всіх установах їх вимагають. Одне діло пенсіонерці, а інше молодій дівчині.
Enigma Офлайн

Повідомлення Lesya » 19 березня 2011, 12:12

купила вчора газету Коментарі Kyiv Weekly і напала на інтервю з патріархом Філаретом. Одне з питань "в тему".

Як Ви ставитеся до того, що деякі віруючі відмовляються від індивідуальних ідентифікаційних номерів (зокрема навіть глава Нацбанку Сергій Арбузов), аргументуючи це тим, що ІІН - це "знак диявола"?
Це марновірство. І нагнітання в середовищі віруючих очікування другого пришестя. В історії було багато випадків, коли Антихристами вважали Леніна, різних римських пап... Тому нагнітання психозу і призводить до заборони цих кодів. Антихристові підпорядковуються не ті, хто має якісь коди і номери, а ті, хто втратив віру в Ісуса Христа як спасителя світу.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Liza » 19 березня 2011, 23:51

Lesya
дуже-дуже-дуже дякую. там гарно Патріарх відповів. сподіваюся, що це допоможе переконати нашу "товаришку". я для вєрняковості знайшла це інтерв"ю в мережі - покажу кому нада.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Liza » 23 березня 2011, 15:11

новини з полів. ну я і далі фігєю! мені розповіли, що "товаришка" сказала, що Філарет не правий! а ще справдилося таке, про що писала Перлинка - таки ходить по церкві якась брошурка. не знаю, називати церкву чи ні... но але хотілося би, щоб хтось мислячий там з цим розібрався, йомайо.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення TanenRom » 23 березня 2011, 15:19

Liza я думаю варто вказати церкву, щоб дійсно якось можна було вплинути на цю ситуацію!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Liza » 23 березня 2011, 15:21

ой, мене осінило: "товаришка" живе на 2 населені пункти і я ж не знаю, де вона того набралася - ТУТ чи ТАМ...
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення happymami » 11 квітня 2011, 15:19

Liza написав:чи є серед нас люди, котрі свідомо і обгрунтовано відмовилися від ІН?

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

А тепер вніманіє вапрос - а чи ви всі в курсі, що дітям тепер теж треба присвоювати ідентифікаційний код? Вчора в школі сказали, що тре прийти написатии заяву на вступ і принести ідентифікаційний код ДИТИНИ. Я кажу: це шо, помилка? Кажуть: ні, тепер від народження дітям можна взяти код :shock:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість