серед моїх близьких людей одна жіночка пенсійного віку вирішила відмовитися від ідентифікаційного коду.
вона є прихожанкою однієї із традиційних на наших теренах церков, котра начебто не заперечує ІН, принаймні мені про таке невідомо.
на запитання рідних, навіщо вона вирішила відмовитися, чим він їй заважає, вона відповідає, що то від "анціхриста" і т.д.
на різні інші навідні запитання про те все вона відповідає дуже невнятно, як людина темна, котра у свій час школу ледве завершила, і працювала чорно все життя, і взагалі як людина, що чула дзвін, але не знає, де він.
стоїть на своєму твердо, але ніби з пеленою на очах.
вона дізналася, що за відмову від ІН треба заплатити 300 грн. мій чоловік висловив підозру, що і в разі повернення собі ІН слід напевне теж платити якусь суму і взагалі хтось міг пустити таку тему серед народу (про потребу відмовитися від ІН) для того, щоб накосити бабла.
ну я розумію, що в деяких релігійних течіях є своє обгрунтування відмови від таких документів, але йомайо, не в цій же церкві, до якої ходить жінка, про котру я кажу! або їй хтось конкретний мозги пудрить... не знаю.
ви стикалися з таким? чи є серед нас люди, котрі свідомо і обгрунтовано відмовилися від ІН?