Русік » 14 грудня 2010, 15:08
То будь-який універсальний термінал. я таким користуюсь в основному в Подолянах, але їх зараз багато.
То не термінал якогось конкретного банку, а фірми-посередника, яка об"єднує кілька послуг (мобільний, оплата рахунків), в тому числі і переводи електронних грошей. Принцип той самий, що і в банківському терміналі - вводиш номер карти і суєш гроші. Комісія буде доволі велика (в порівнянні з банками) - здається 5 десь з 5.
Нюанс: перед тим, як закидати гроші на веб-гаманець, перепитай, який саме гаманець (залежно від материнської компанії (ВЕБ-мані, Пей-пел і т.д.) вони відрізняюється за назвою (Міні, класік, бізнес і т..)). Розповідаю чому: можливо зараз вже термінали трохи підрихтували, а раніше вони перед переказом перепитували, який саме гаманець. І якщо помилитись з класом (видом) гаманця, навіть при правильному номері, гроші можуть піти не туди. Я маю гаманець Міні Веб-мані, то якось дівчина хотіла мені оплатити на нього за товар, і вказала гаманець "Бізнес" (для підприємців), то гроші так і не дойшли
Дорогу осилит идущий!