Глобальні оголошення!

Обережно! Шахраї!

Модератори: олеся, Любов

Re: Обережно! Шахраї!

Повідомлення Параїл Юля » 20 червня 2015, 21:58

Сьогодні подзвонили до моєї бабусі сказали що її син збив дівчинку і потрібно на карточку приватбанку кинути 10 тис. грн. Бабці 80 років, живе сама, а якби серце стало :scare: Добре що тато якраз сьогодні поїхав її провідувати, погостював і пішов на автобус їхати додому і тут дзвонить його двоюрідній брат який живе недалеко від бабці, що вона вже прийшла до них шукає гроші. Тато швиденько повернувся назад що б заспокоїти всіх.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Re: Балачки: ні про що і про все 8

Повідомлення Марійка » 31 липня 2015, 12:38

Подзвонив мені на мобільний якийсь чоловік. Номер його телефона починається на 091... Особисто я такого ще не бачила. Чоловік говорив російською. Сказав, що з моєї карточки чи то кредитки, не пригадую точно, принаймні в мене все асоціювалося тільки з кредиткою, була спроба зняти 1000 гривень. І питав, чи я знаю, куди саме чи що, я не почула добре, перепитала два рази, знов не почула, спитала, чи може він говорити українською, і зв'язок перервався. Думаю, він сам вибив.
З кимось щось схоже траплялося? Це розвод, правда???
До речі, в мене новий стартовий, навіть місяця ще немає, як ми купили. І з родичів той номер не всі знають...
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення Ulkanet » 31 липня 2015, 15:43

Марійка я б пішла в банк і попросила встановити мені ліміт зняття коштів в 200-500 грн. а кридитку тимчасово заблокувати.

а нас не давно на роботі в одної жінки з кредитки 9000 грн зняли :crazy: продавала там щосб через Сландо. Поняла що шахраї. так сказала їм, що не буде продавати і все. через пару днів їй на рахунок пришло 10 грн. а тоді дзвонили з кількох номерів і "Наташа я тебя не слишу, перезвани!". Ну вона і перезвонила. А вони "Не слишу!", "Не слишу!". Тогож дня в районі 3 год дня вона помітила, що в неї не працює телефон: ніхто не дзвонить і вона нідокого не може передзвонити. І так кілька годин.
А виявилося, що шахраї заблокували її номер телефону, дані картки мали, бо хотіли щось там купити - і через приват24 змінили логін входу і перекинули гроші на інший рахунок і зразу зняли в банкоматі. А знаєте де??? в Донецьку!. Я думала там немає вже банкоматів Привати :crazy: Ну банк заблокував ті рахунки, відкрили справу в міліції.
Але ж кошти тре повернути - і то скоренько - бо проценти наростуть :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Русік » 31 липня 2015, 15:48

Ось чому на ОЛХ нікому не даю свій номер телефону. Навіть той, що не прив"язаний до карти. Тільки переписка
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Марійка » 31 липня 2015, 16:20

Але я нічого не купляла в інтернеті з карточки :sad:
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Kisja » 31 липня 2015, 17:02

Марійка, 091то здається мобільний від укртелекому 3моб, але це не суттєво. Карту можеш заблокувати, принаймні тимчасово.
а з цим, що пише улька, то зловмисники заблокували сім-карту, а далі відновили в оператора назвавши останні дзвінки. Тому в жодному разі не повідомляти по тел ніяких даних карти.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Марійка » 31 липня 2015, 20:11

Я і не повідомляла нічого. Аж цікаво, до чого далі та розмова дійшла би... Що далі питав чи казав. Хоч мені легко мозги "запудрити"...
Карточка в мене вдома. А хіба без неї можна що-небудь зробити?
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення flower » 01 серпня 2015, 11:52

Звичайно, що можна. В нас в Збаражі теж були випадки зняття грошей методом заблокування картки києвстару і його відновлення. Люди лишились великих сум грошей. А до мене і до чоловіка дзвонили шахраї і пробували випитати останні 3 циферки зі звороту картки. Говорили, що з банку. Доречі теж розмовляли російською, хоча справжні представники банку переходять на українську коли чують, що клієнт нею спілкується. А ще позволяли собі підвищувати тон, чуть не кричати, коли я вперто відмовлялась що небудь по телефону розповідати. Банківські працівники не мають права випитувати код картки чи код зі звороту, єдине що вони можуть запитати це дівоче прізвище матері, щоб індентифікувати особу по тел, якщо це їм потрібно, у відділенні спитайтесь, як не вірите. Якщо хтось знає номер рахунку, а тоді ті цифри зі звороту картки, то можна здійснити покупку в інтернеті розплатившись тією карткою.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення TYulia » 07 серпня 2015, 13:41

Сьогодні в соц мережах таке прочитала:
Добрий день! Хочу Вам розповісти про випадок, що трапився сьогодні на Дружбі по вул. Макаренка. Мені про нього розказав 7-річний брат. Грався він з однокласницями в дворі, до них підійшла дуже приємна жіночка з дівчинкою років 3-х. Спиталася: "Чи можна з вами подружитися?" Принесла з собою якісь задрипані іграшки, хоча сама була дуже гарно вдягнута. Дуже швидко сконтактувала з дітьми. У одної із дівчатот на шиї були золотий хрестек з кулоном, а на вушках золоті сережки. Жіночка спиталася: "Де твоя мама?". Мала сказала, що мама зайнята.Тоді жінка вирішила поправити зачіску дівчинки і дістала ножиці, хотіла відрізати кулон, але в неї не вийшло. Тоді вона його відірвала. Після того хотіла зняти сережки, але не вийшло. Незнайомка помітила, що мій брат стежить за цим всі і покликала його до себе, щоб "підтянути шорти", після чого у малого зникли гроші і навіть цукерка. Потім запропонувала дітям прогулятись з нею, кожному подарувала по шаріку, завела за дім і сказала, щоб вони її почекали, бо її дитина хоче в туалет. Після цього вона зникла у невідомому напрямку...

Батьки, будьте особливо обережні!!! Не залишайте дітей без нагляду та не пускайте їх на двір з коштовними речами

Ознаки:
Зріст 160-165, чорняве довге волосся, приємної зовнішності, смуглява, в її дитине темне волосся,має клач з прінтом квіточок.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення erinaceus » 08 серпня 2015, 15:44

TYulia І я це читала. Якраз хотіла запостити :pardon: Капець, нема у людей нічого святого!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей