Глобальні оголошення!

Обережно! Шахраї!

Модератори: олеся, Любов

Re: Питання до знаючих

Повідомлення Mysyk1 » 25 серпня 2014, 10:28

Щось він мутить хай зовсім небуде приписаний точно небуде куди повістку присилати. :impossible:
Привіт моя кохана "сволоч",
Нехай любов з тобою ходить поруч,
Нехай сміється твоє миле "рильце",
А від кохання виростають крильця.
Mysyk1 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 63 раз.
Подякували: 116 раз.
Діти: дівчинка

Re: Обережно! Шахраї!

Повідомлення Ulkanet » 25 серпня 2014, 11:58

я так розумію - квартира дешева - і це її підкупило :dash:
вона то його може потім виписати - але він подасть на неї позов про шахрайство і буде мав і гроші і квартиру :cry:

якщо пішла вже така каша - я б відмовилась купувати таку квартиру. а якщо підуть ще якісь притензії типу - через тебе я іншим покупцям відмовив - то взагалі повідомила б в міліцію про шахрайство (якщо маєте знайомих міліціонерів то вже їм про це розкажіть, і на одну зі зустрічей прийдіть з ними - тіпа ваші брати троєрідні ::Р: ).
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Параїл Юля » 25 серпня 2014, 17:09

Ми рік назад купували квартиру і власниця також відразу не хотіла виписуватись, бо мала класти гроші в банк, а без приписки не відкрили б рахунку. Шось тіпа того. То коли укладали угоду в нотаріуса там зазначали. що протягом тижня вона має виписатись. Але ми ту людину дуже добре знали. І то я собі тиждень місця не знаходила, поки вона не сказала, що виписалась. Там під час купівлі в договорі зазначається чи є приписані люди в квартирі і можна вказати термін коли мають виписатись. Але в наш час всерівно страшно.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення ІРЦЯ » 25 серпня 2014, 18:43

То правда страшно. А так як я зрозуміла шо він збирається чекати поки закінчиться війна то це
Вопше непонятно коли буле :crazy:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Ulkanet » 01 грудня 2014, 12:21

моїй бабусі (70 років) вже другу ніч поспіль дзвонить якийсь чоловік і на російській мові погрожує їй. Каже всякими словами негарними "ти така-сяка, я за тебе тут воюють, а ти така-сяка сидиш там в теплі". Баба чуть інфорту не дістала, як він подзвонив в 12 ночі і почав в трубку кричати.
Каже що набрав випадковий номер і попав до неї. :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Кокетка » 01 грудня 2014, 13:02

терор якийсь :impossible: психологічний
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення pan_kotskyy » 03 січня 2015, 22:52

На днях до свекрухи подзвонили пів8 ранку і сказали, що сина за наркотики забрали і щоб відпустили, потрібно 10 тис. А дзвонили на мобільний, навіть не на домашній.
Ну свекруха бігом до нас до хати побігла в двері дзвонити, ми були вдома.
Я казала, щоб в міліцію заявила, але не знаю чи заявляла чи ні.
До речі, якщ по гарячих слідах - заявити відразу, то велика ймовірність, що впіймають.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення taranjka » 16 лютого 2015, 00:25

зловили цих шахраїв нарешті. це жестяк - більше мільйона з людей видурили. це ж треба - сидіти в тюрязі і керувати такими схемами :crazy:

МІЛІЦІОНЕРИ ВИКРИЛИ ГРУПУ ТЕЛЕФОННИХ ШАХРАЇВ, ЯКІ ОШУКАЛИ ЖИТЕЛІВ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ МАЙЖЕ НА МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ
Незважаючи на численні застереження працівників міліції, мешканці області протягом декількох місяців потерпали від телефонних шахраїв. Тривожні нічні дзвінки часто лунали у квартирах тернополян.
| +
Незнайомий голос у слухавці повідомляв, що родичі співрозмовника стали винуватцями якогось злочину, і, аби уникнути відповідальності, потрібно сплатити чималі гроші. Перелякані люди без будь-яких вагань передавали кошти аферистам.
Тернопільські правоохоронці оперативно розпочали ряд заходів щодо припинення таких протиправних діянь злочинців. Працівники управління карного розшуку спільно з слідчими Тернопільського міського відділу внутрішніх справ встановили осіб причетних до низки телефонних шахрайств. Під час чергової афери шахраїв було викрито.
Цього разу від злочинних дій потерпів 65-річний мешканець обласного центру. До пенсіонера близько четвертої ранку зателефонував невідомий чоловік та, представившись працівником міліції, повідомив, що його син потрапив у дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками, і, аби уникнути відповідальності, потрібно заплатити чималу суму. Шокований почутим, батько одразу погодився заплатити гроші. Зібравши усі заощадження - чотири тисячі доларів, старенький вийшов до під’їзду будинку та став чекати псевдоміліціонерів.
Через декілька хвилин у двір багатоповерхівки під’їхало таксі. З машини вийшов парубок, швидко забрав готівку та поспішив назад до авто. Однак нахабності шахраїв не було меж, бо вже через декілька хвилин, вони знову зателефонували жертві та зазначили, що даної суми буде замало, тому потрібно додати ще хоч півтори тисячі. На прохання батька зачекати до ранку, аби він міг зібрати таку суму, шахрай не реагував та вимагав винести гроші негайно. Навіть не побоявся прийти до дверей квартири. Лише коли чоловік пригрозив, що зателефонує до міліції та інших інстанцій, зловмисник перестав надзвонювати та стукати в двері. А потерпілий таки подзвонив до міліції, однак уже зранку, коли пересвідчився, що його син спокійно спав удома, а сам він став жертвою афери. Та цього разу безкарно зникнути шахраям не вдалося. Правоохоронці оперативно-розшуковими заходами встановили усіх співучасників злочинного діяння.
Як повідомив начальник управління карного розшуку Степан Яцух, під час розшукових заходів міліціонери встановили, що телефонні дзвінки надходили з пенітенціарного закладу розташованого в сусідній області. Двоє засуджених за шахрайства та крадіжки чоловіків, відбуваючи покарання, продумали хитрий і цинічний план шахрайства. Лиходії розробили цілу схему видурювання коштів та залучили до співучасті своїх знайомих. Зловмисники самі телефонували своїм жертвам на мобільний чи стаціонарний телефон, а забирати гроші зголосилися ще декілька товаришів, які працювали таксистами у Тернополі. Усі, як правило, з кримінальним минулим, тому не побоялись пристати на подібний злочин. Видурену готівку таксисти скидали на рахунки банківських карток ще однієї спільниці шахраїв – 28-річної тернополянки. У такий спосіб аферистам вдалося обманути чимало тернополян.
Правоохоронці встановили причетність аферистів до 9 фактів шахраювання, під час яких вони розжилися майже на мільйон гривень. На цьому схема злочинного ланцюга обірвалася. Оперативники карного розшуку гарячими слідами затримали 22-річного співучасника злодіяння – водія таксі. Той саме збирався перевести видурені у пенсіонера гроші на банківський рахунок. Зловмисник у скоєному зізнався. Наразі він, згідно статті 208 КПК, затриманий. Встановили міліціонери й решту осіб, причетних до злодіяння.
Слідчим відділом Тернопільського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального Кодексу України – шахрайство.
Усі банківські рахунки, на які надходили гроші, заблоковано. Наразі правоохоронці встановлюють причетність затриманого та його спільників й до інших подібних злочинів не тільки на Тернопільщині, а й сусідніх областях. Триває слідство.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 16 лютого 2015, 00:31

Добре, що піймали. До моєї знайомої дзвонили десь місяць тому. Казали, що син попав у халепу і затриманий міліцією. Але добре, що вона не повелась.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Milichka » 16 лютого 2015, 10:08

А мені в суботу теж дзвонили зі сландо))). Правда, купити хотіли чобітки в подарунок для дружини. Але були не професіонали, зразу здались мені дивні. Фірма виробник угг, але вони назвали тільки модель,ціна 1500грн, кажу пробачте, не відредагувала ціну, вони мені обійшлись у 100 дол, тобто зараз 2600- дуже добре, підходить))), диктуйте номер картки.

А потім мені зателефонували "з банку", потрібно сказити номер телефону до якого прив'язана картка. Кажу " так, а потім ще термін дії картки і св номер, чи номер з смс яке прийде? Зараз я зателефоную сама в банк і уточню". Заблокувала карту. Добре, що я читала про такі схеми, а так в розгубленості, можна було позбутись усіх грошей на карточці + кредит((((
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей