Глобальні оголошення!

Банки. Відгуки

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога - чи отримали ви гроші цього місяця?

Повідомлення nadusha » 19 жовтня 2013, 08:05

Sms написав:
nadusha написав:який ви навіть не оформляли... Так, що будьте обережні!

Це не кредит - а фінансовий ліміт, встановлений на з.п. карту. Так, вони мали право це зробити, адже з.п. карта не є власністю людини - то є власність підприємства на якому працює та людина і саме з підриємством заключається договір обслуговування, в якому ці ліміти описані. При звільнені з організації людина забов'язана здати карту. Підприємство дало згоду, а користуватись чи ні - вирішувати кожній людині! Я взагалі не розумію наш народ. Вони щиро радіють і не бачать підвоху, якщо їм дали більшу суму, аніж мало бути і висувають претензії і кричать на всі боки - якщо меншу!!! Люди, то не користуйтеся "дещо більшою сумою"! Беріть що заробили і все!!!!

Ага це легко, коли ви молода і "продвинута Інтернетом", петраєте в банках... А старшим людям, пенсіонерам, які заледве навчилися користуватися банкоматом нелегко розібратися, навіть з чеком, який видає банкомат... А в банку треба обов"язково перепитувати: "Яка сума до видачі? Яка сума зарплати? Мені, будь-ласка, тільки зарплату без кредиту!" Абсурд! Як на мене, на зарплатну карту мають йти тільки зароблені гроші, хочете кредиту - оформляйте кредитку...
Ще страшилка в тему, розповіли на роботі: жінка сплативши кредит, не знала, що залишилося 3 копійки боргу. Через два роки з пеньою борг став дві тисячі... Суд постановив сплатити... Так, що як маєте кредит, вимагайте довідку про його повне погашення.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Re: Банки. Відгуки

Повідомлення Ulkanet » 19 жовтня 2013, 16:46

я сиділа в декреті три роки. картка скінчилася ще в жовтні 11 року. а в січні 12 року на мою картку була підключена послуга вік якої не можливо відмовитисяь. забула як то правильно називається, щось типу обслуговування карти чи як. короче що місяці знімає 3 грн.
вийшла я на роботу, пішла поновлювати карточку. а мені кажуть у вас борги. я там мало не впала. які борги?? в мене там гроші лишилися не зняті!!! :scare: :scare: :scare:
і того за 21 місяць я заплатила за послугу.
пішла в банк виясняти. сказли що від того неможна відмовляится, то обовязкове. :dash: :dash: :dash: а то шо я була в декреті і не користувалася карткою - то мала моя директор в банк "бумагу нипсать що мол так і так". :dash: :dash: на запитання - картка заблокована ще в жовтні 11 року, а послугу підключали в 12 році??? - лапша на вуха. короче так обідно стало, якось. :cray: :cray: :cray:
докажи що листи приходили на мою адресу??? листів не було, вони кажуть що слали. моя директор каже що вона такого не знала :dash: :dash: :dash:
забула написати, банк Аваль. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Anjuta » 19 жовтня 2013, 16:55

колись працювала в Правексі, потім перейшла в Родовід, то десь через пару місяців подзвонила до мене бувша співробітниця, щоб прийшла і закрила картку в правексі, бо будуть нараховуватися гроші за обслуговування, після цього завжди всі картки заношу в банк і закриваю, якщо не потрібна. Лише останю з Альфа-банку - не закрила, а потім її зажував чужий банкомат і мені поки що влом йти туда, але треба буде взнати що там ....
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення taranjka » 19 жовтня 2013, 16:59

гм, тож зарплатної не закрила ще 5 років тому :confused: навіть не памятаю що то за банк був
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення кульбабка » 19 жовтня 2013, 17:46

що твориться із зарплатними картами, а що вже говорити про депозити це мабуть взагалі не можливо знайти банк якому будеш довіряти.
кульбабка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 60 раз.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 19 жовтня 2013, 20:45

Я теж колись попала з банком в Німеччині. В мене була там картка і рахунок, і я щось нічого не знала про те, що в мене щомісяця знімали за обслуговування, принаймні не помічала того по сумах, і так мені ніхто про то не казав. А потім поїхала звідти, і мені десь за півроку прийшов лист на електронку, що у мене там борг 10 чи 20 євро, вже не пам"ятаю. Виявляється, весь той час мені знімало за користування рахунком. Я вирішила заплатити і закрити рахунок нафіг, бо інакше би борг ріс до безкінечності напевно. Я ще вагалась, чи платити, але думаю, мало лі, може колись кудись поїду, а воно мені потім боком вилізе.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Re: Обережно! Шахраї!

Повідомлення Ulkanet » 16 лютого 2015, 11:16

мені на днях дзвонити з Привату, в пятницю о 20 год вечора :crazy: , розказували, що я маю унікальну можливість отримати 10 000 грн - якщо мене скороттять на роботі. Тобто - мені треба застрахуватися, і щомісяця сплачувати по 20 грн невідомій фірмі страховику. :crazy: Бо як та фірма називається - мені не сказали.
Я сказала, що подумаю - і завтра піду у відділення і підключу ту акцію. На що мені нервовим голосом почали пояснювати, що лише одиниці мають таку можливість, і завтра буде пізно і на відділенях такого не роблять :crazy:
- Як це не роблять??? - почала я возмущатися.
Після чого той хлопчина швиденько попрощайвся і поставив трубку.
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sam » 16 лютого 2015, 12:29

Ulkanet написав:мені на днях дзвонити з Привату

Така страховка дійсно є в ПриватБанку, страхова компанія Інгострах. Це не шахраї, просто мабуть той хлопчина мав план на кількість підключень і вже трохи забрехався))), бо дійсно можна підключити в любий час у відділенні.
Sam Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 717 раз.
Подякували: 562 раз.
Діти: Синочок і донечка

Повідомлення mari » 16 лютого 2015, 21:56

мені теж про 20 гр звонив за страховку на звільнення.
Вірите- послала...чоловік мій був в шоці, він якраз був в той час поруч, але він знає- що я не попущу ніяку образу чи неподобство, ні в ресторані ні де ніде, я буду сваритись і скандалити.Йому певно з тим не зручно, ну але як вже є.
Той з ПБ_дуже наглоі поставлено жорстко закритими запитаннями говорив, і це дуже настрожило, 3 рази на його питання я сказала що не хочу і він мені як потім сказав ну то що-я вас зараз підключаю, то ото вже я йому розказала....

може й він не винен- але я не переношу коли мене маніпулятивно напрягають
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Ulkanet » 16 лютого 2015, 23:47

Sam та може і є, але той хлопчина дуже наполягав вже підключити і у відділення не звертатися. це мене і зразу насторожило. :wink:
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей