Sms написав:nadusha написав:який ви навіть не оформляли... Так, що будьте обережні!
Це не кредит - а фінансовий ліміт, встановлений на з.п. карту. Так, вони мали право це зробити, адже з.п. карта не є власністю людини - то є власність підприємства на якому працює та людина і саме з підриємством заключається договір обслуговування, в якому ці ліміти описані. При звільнені з організації людина забов'язана здати карту. Підприємство дало згоду, а користуватись чи ні - вирішувати кожній людині! Я взагалі не розумію наш народ. Вони щиро радіють і не бачать підвоху, якщо їм дали більшу суму, аніж мало бути і висувають претензії і кричать на всі боки - якщо меншу!!! Люди, то не користуйтеся "дещо більшою сумою"! Беріть що заробили і все!!!!
Ага це легко, коли ви молода і "продвинута Інтернетом", петраєте в банках... А старшим людям, пенсіонерам, які заледве навчилися користуватися банкоматом нелегко розібратися, навіть з чеком, який видає банкомат... А в банку треба обов"язково перепитувати: "Яка сума до видачі? Яка сума зарплати? Мені, будь-ласка, тільки зарплату без кредиту!" Абсурд! Як на мене, на зарплатну карту мають йти тільки зароблені гроші, хочете кредиту - оформляйте кредитку...
Ще страшилка в тему, розповіли на роботі: жінка сплативши кредит, не знала, що залишилося 3 копійки боргу. Через два роки з пеньою борг став дві тисячі... Суд постановив сплатити... Так, що як маєте кредит, вимагайте довідку про його повне погашення.