А які зараз умови отримання пільг для комунальних? Я щось не зрозуміла, який мінімальний дохід на члена сімї має бути і як рахуються доходи непрацюючого? Ч пільги як і колись не залежать від доходу?
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
vikilandi написав:якщо не маєте субсидії, то 50% на газ, не залежно від доходів.
На все -50% визначається по доходах, хіба ні? Вода -50% якщо прописані тільки члени багатодітної сім'ї (ділиться вся сума на всіх прописаних і не "багатодітні" рахують 100%). На газ якесь обмеження по кубах, 50% тільки до на якийсь певний спожитий об'єм.
TattyMummy про воду нічого сказати не можу, ми платимо фіксовану суму за людину на загальних засадах ( на вулиці своя башта, і ми оплачуємо лише світло для насосу, тому як у місті сказати не можу). Щодо газу, то , дійсно, на певну к-ть кубів. Але це й так добре, знижка суттєва (якщо, звісно, немає субсидії).
Я вже писала вище, що пільги рахуються по доходах. Соціальна пільга на одного 2470 грн. для непрацюючих рахується прожитковий мінімум. Нараховуються тільки на багатодітну сім"ю згідно соціальних стандартів. Соціальні стандарти визначаються постановою 409.