Отож, ми живемо з донечкою удвох у 2-кімнатній квартирі, що належить мені. Однак прописані в мами. В нашій квартирі немає індивідуального, отож доводиться платити до 500 грн на місяць! Вирішила я подати на субсидію, однак ми з малою маєм бути прописані в себе. Тому сьогодні їздили виписуватись від мами і прописуватись до себе.
Якщо йти звичайним шляхом, як радять у паспортному, то треба за виписку прописку з 2 чоловік заплатити близько 150 грн разом з комісіями банку. Однак, я підначитавшись в інтернеті законів
заплатила лише 85 копійок держ мита і 3 грн комісії банку
За що ж стягується решта 140 грн? За заповнення заявок в 6 кабінеті на прописку -виписку на компі:))) Не мало не багато по 35 грн з чоловіка за прописку і по 35 грн з чоловіка за виписку
З двох я б заплатила 140 грн. А так , як я заповнила всі папірці від руки , сплатила лише держ мито :)

Щось я запуталась з тими жеками, паспортними, соцбезами. Я після народження малого тільки в соцбез ходила, для оформлення тих грошей на дитину. Отже я його вже 2 роки ніде не прописала, так? То що мені робити зараз? куди йти?