Глобальні оголошення!

Чи прописана Ваша дитина?

Модератори: олеся, Любов

Re: Чи прописана Ваша дитина?

Повідомлення Sms » 17 грудня 2013, 14:47

Розповім як ми сьогодні виписувались і прописувались.Може кому стане у нагоді.
Отож, ми живемо з донечкою удвох у 2-кімнатній квартирі, що належить мені. Однак прописані в мами. В нашій квартирі немає індивідуального, отож доводиться платити до 500 грн на місяць! Вирішила я подати на субсидію, однак ми з малою маєм бути прописані в себе. Тому сьогодні їздили виписуватись від мами і прописуватись до себе.
Якщо йти звичайним шляхом, як радять у паспортному, то треба за виписку прописку з 2 чоловік заплатити близько 150 грн разом з комісіями банку. Однак, я підначитавшись в інтернеті законів :dance: заплатила лише 85 копійок держ мита і 3 грн комісії банку :pardon: За що ж стягується решта 140 грн? За заповнення заявок в 6 кабінеті на прописку -виписку на компі:))) Не мало не багато по 35 грн з чоловіка за прописку і по 35 грн з чоловіка за виписку :dash: З двох я б заплатила 140 грн. А так , як я заповнила всі папірці від руки , сплатила лише держ мито :)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Ulkanet » 18 грудня 2013, 00:09

Sms розкажи детальніше бо я щось нічого не зрозуміла. :=):
а ЖЕК тепер до приписки/виписки діла немає??? і як тобі ті бланки дали на руки що ти їх заповнила вручну??? ти їх вимагала в них чи тобі на вибір дали "або ми або ви самі"?? і ще цікавить як малу дитину виписали з маминої хати??? чи потрібно було мамі бути присутньою і які треба документи від мами??? якась там згода і тра-та-та???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 грудня 2013, 00:30

Відносно недавно перепрописувались, то теж трохи прокоментую.

Ulkanet написав:а ЖЕК тепер до приписки/виписки діла немає???

Не має. Всім займається тільки паспортний стіл. Але в Жек ми теж ходили. Щоб виписатись, спочатку в паспортний, тоді в жек, з якого виписуєшся, а тоді в жек, де приписуєшся, і тоді знову в паспортний.

Ulkanet написав:і ще цікавить як малу дитину виписали з маминої хати??? чи потрібно було мамі бути присутньою і які треба документи від мами???

Дитина приписується там, де один з батьків. Знаю точно, що для того, щоб приписати дитину згоди власника помешкання та його присутності не потрібно, треба лише одного з батьків дитини. Думаю, що для виписки аналогічно.

Ну і ми, звісно, заплатили всі ті 35 грн помножені на енн разів. Про те, що каже СМС, вперше чую, але то недивно. Воно всюди так зроблено, що нам автоматично "впарюють" додаткові платні послуги.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 18 грудня 2013, 00:45

Ulkanet написав:а ЖЕК тепер до приписки/виписки діла немає???

не має. Завтра понесу парпортистам в ЖЕК лише домову, щоб відмітку в себе зробили, що ми тут живем і щоб довідку про склад сімї дали.

Ulkanet написав:і як тобі ті бланки дали на руки що ти їх заповнила вручну??? ти їх вимагала в них чи тобі на вибір дали "або ми або ви самі"??

прийшла в 6 кабінет, куди всі рухом йдуть друкувати ті бланки і кажу, дайте мені бланки я буду від руки заповнювати. Переглянулися, щось хмикнули, але надрукували. А я ще 2 з 7 спортила. То приходила - передруковували. Ніколи в паспортому не давали на вибір. Завжди була вказівка йдіть в 6 кабінет , там надрукуєте заяви , потім в 7. Але ж, я підкріплена знаннями прийшла і знаю, що за той друк гроші ого го платять. І знаю, що можна всі ті заяви від руки заповнити і нічого не платити.

Ulkanet написав:і ще цікавить як малу дитину виписали з маминої хати??? чи потрібно було мамі бути присутньою і які треба документи від мами??? якась там згода і тра-та-та???

нічого не треба. Тільки якщо прописуєшся в чужу хату, тобто в квартиру, де є власником не ти, тоді власник житла має бути присутнім і написати заяву, що прошу зареєструвати мою доньку чи онуку в моїй хаті. Принаймі коли ми прописувались до мами в квітні 2012 було так. А на виписку - не треба.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 10 січня 2014, 15:17

це в який паспортний треба йти? той що в центрі, чи на дружбі? :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 10 січня 2014, 18:36

taranjka написав:чи на дружбі?

на Дружбі.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення erinaceus » 23 січня 2015, 02:10

А яка зараз ситуація з пропискою? Чи обов'язкова вона по закону? І чи вимагають ті всі папери при зарахуванні в садочок?
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення TYulia » 23 січня 2015, 09:45

і мене це питання дуже цікавить :yes: Щось я запуталась з тими жеками, паспортними, соцбезами. Я після народження малого тільки в соцбез ходила, для оформлення тих грошей на дитину. Отже я його вже 2 роки ніде не прописала, так? То що мені робити зараз? куди йти?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення taranjka » 23 січня 2015, 10:12

TYulia СМС вище написала, ніби нічого не змінилося. йдете в паспортний на Яремчука. на скільки я знаю, діти до 16 можуть не мати прописки. але десь часом можуть і запитати :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TanenRom » 23 січня 2015, 11:24

Зараз ти не можеш отримати одноразову допомогу на дитину поки вона не буде зареєстрована.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість