Глобальні оголошення!

Оплата комунальних послуг

Модератори: олеся, Любов

Re: Оплата комунальних послуг

Повідомлення Ulkanet » 02 березня 2016, 21:32

erinaceus визвати їхнього контролера на дім і зняти показники?? і зробити перерахунки, щоб точно знати чи є той борг чи нема?
а ще давніше дівчата писали про сайт, де можна подавати свої показники.

я ще коли жила в Тернопоплі то в нас така проблема була з водою. Водоканал постіно нараховува 4000-5000 грн боргу на будинок. Дійшло аж до суду. Ну я вже суду не застала. Але проблема була в тому - що контролер приходив 30-31 числа кожного місяця і знімав показник з загального лічильника, а люди - подавали показники хто коли хотів, або і взагалі не подавалаи. Ми визивали контролера, робили перерахунок - всьо входилося. Проходило 2-3 місяці і знов та ж ситуація. Я пропонквала, щоб Голова ОСББ збирала показники в людей в день коли приходить контролер - але то виявилося дуже всім "напряжно" :dash: 30 числа на дверях написати свій показник, або задзвонити до голови і повідомити :dash:

Бо насправді так і має бути, ми самі маємо контролювати наші показники і самі маємо їх вчасно подавати, слідкувати за проплатами. А контролери - лише звіряти - чи ми вірні подаємо показники. і показники ми маємо подавати в певні числа, а не коли нам заманеться.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 02 березня 2016, 22:07

Ulkanet на тому сайті показники такі ж, як на пошті - це одна система

0-800-50-90-40 - пробуй сюди дзвонити питати про ті показники. на хамство касирки можна пожалітися

в нас теж була проблема з лічильником, який автоматично передає дані. покази там раз в місяць вносяться. вийшла заплутана історія, якогось фіга він серед місяця сам вніс показ, причому більший ніж потім в кінці місяця, але комп порахував по більшому. я добилася до компютерщика, який безпорадно розводив руками і не розумів чого так сталося і як таке може бути. перераховували "вручну". нервів пішло багато :crazy: в мене історія з водоканалом була. касирша теж не фест приємна, то я йшла вже по кабінетах і там виясняла
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ulkanet » 02 березня 2016, 22:14

taranjka так, якщо подаєш там на сайті - то відображається на пошті. але є так що люди не подають взагалі, а платять те що сам водоканал "від фонаря" нароховує. :hi: а потім виходить плутатина
а за ті лічильники круті, що самі показники подать я тоже багато чула негарних відгуків. щось та "система" дуже глючить :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 02 березня 2016, 22:38

Ну в нас за рік раз проблеми були. І скоріше то через пільги і їх перерахунок
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення erinaceus » 15 березня 2016, 14:38

Розібралася я з тим світлом. Просто вони за один місяць не нарахували (бо типу лічильник був поломаний), а потім заднім числом написали, що борг :aggressive: Ще й так цікаво собі порахували: за січень - 80грн, за лютий - 260грн :dash: Так типу один місяць вдома ніхто не жив і майже нічого не робилося, а другий - купа людей і включене все, що можливо. Ще й та злосна пані з тепломереж додала мені автоматично до боргу тих 260грн, тому й вийшла зовсім інша сума, яка і ввела мене в ступор :dash: Але от те їхнє небажання розібратися в ситуації, пояснити, а лиш відфутболити, мене просто вбило. Якось би то автоматизувати чи як, щоб повністю виключити людський фактор... Бо від тих працівників більше нервів, ніж допомоги :cry:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Тиха » 20 березня 2016, 23:04

Допоможіть розібратися. То якась нова система оплати за електроенергію? Читаю квитанцію і щось заплуталась :crazy: Нарахували з 1.02 по 1.03 190 кубів, по фактично поданих показниках у мене 60. Причому їхній показник на 1.03 на 5 кубів більший, ніж той, що я зняла сьогодні :crazy: Все б нічого з тою переплатою, але ж після ста кубів суттєво вищий тариф. Що робити? Платити по своїх показниках?
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення taranjka » 20 березня 2016, 23:19

Тиха а свої покази вчасно подали? До 29 лютого?
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Тиха » 22 березня 2016, 17:50

Уже розібралась з тими показниками. Дзвонила на гарячу лінію. Завжди подаю показники тоді, коли і оплачую комуналку - 19-21 числа. Виявляється, треба подавати 1 числа, до того ж дзвонити до них, бо якшо через нет чи пошту, інфо до них прийде із запізненням. У моєму випадку контролер зняв показники десь серед місяця і прикинув по нашому середньодобовому використанню, які б мали бути показники на 1 число. А у нас пів місяця працювали майстри, а потім електроенергію практично не використовували, бо ще там не живемо. Тому так вийшло.
Тиха Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 397 раз.
Подякували: 277 раз.
Діти: Хлопченя

Повідомлення nelly » 22 березня 2016, 18:33

народ чи чув хтось що з листопада трохи помінялася технологія нарахування плати за газ. Тобто тепер дають на опалювальний сезон 12000кубів по 3,60 і ти як собі хоч тоді платиш по 3,6 а все інше дорожче, я такого не чула але мені коліжанка доказує що є, бо в селі напалили газу на 3 тис грн і щось не охота так багато платити :sad:
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення erinaceus » 22 березня 2016, 19:17

nelly Та так ніби і є. Якщо впродовж опалювального сезону використовуєш до 200 кубів на місяць, тоді по 3.60, якщо більше - то і тариф вищий.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей