а в нас вообше абзац

пошту перенести на хутір

від мого дому до пошти 8 км

поштарка зразу приносить посилки - але і бере за них 20 грн.

навіть листочка того не приносить - що мол вам посилка, приходіть. вона зразу несе - і за то вимагає кошти. а носить або в ночі або досвіта. ну от моя мама два рази забрала посилку - поки я спала. і заплатила по 20 грн за кожну.

я потім мала "розборки" з тими хто ті посилки відправляв - бо ж наперед 10-15 грн платила за пересилку. вияснилося, що нам тут примусову послугу надають "курєрської доставки"

але чека ніхто не видає.

теж саме з грошовими переказами і аліментами. поштарка бере 20 грн за доставку. блін

мене хтось питав чи я так хочу???? а найбільше трафляє - що не можеш пожалітися, бо то "тої Люськи/Машки, якась там родичка, нашо воно тобі - буде скандалити з тобою" і т.д.

і мол ми всі тут будемо мати через тебе проблеми
тепер користуємося поштою іншого міста. туда ближче ходити. домовились, що посилки будуть приходити на ввіділення, а мені подзвонять.
В Тернополі на Дружбі в нас були хороші поштарі, вчасно приносили повідомленння, і на відділені (на Мазепи) - нормально і швидко обслуговували. Але одного разу ми відправляли посилку з того відділення, що біля дитячої поліклініки на Миру - то там виходить дешевше на 2-5 грн.

то ми потім тільки звідки і підправляли. А на Острозького, біля 13 школи - мені постійно ще якийсь клапоть бумаги примотають і додаткову послугу додають. Хоча я вже два рази казала, щоб мені так не робили. На що вони "Так положено!". А на Дружбі, що друга держава???? там чомусь не положено.

Якщо на Дружбі - 8 грн, то в на острозького така сама посилка - 13 грн, як мінімум.
Всюди той людський фактор

таке враження, що поки не пожалієшся або не нагавкаєш - своєї роботи ніхто не буде робити