Глобальні оголошення!

Банки. Відгуки

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога - чи отримали ви гроші цього місяця?

Повідомлення Sms » 17 жовтня 2013, 00:28

nadusha написав:який ви навіть не оформляли... Так, що будьте обережні!

Це не кредит - а фінансовий ліміт, встановлений на з.п. карту. Так, вони мали право це зробити, адже з.п. карта не є власністю людини - то є власність підприємства на якому працює та людина і саме з підриємством заключається договір обслуговування, в якому ці ліміти описані. При звільнені з організації людина забов'язана здати карту. Підприємство дало згоду, а користуватись чи ні - вирішувати кожній людині! Я взагалі не розумію наш народ. Вони щиро радіють і не бачать підвоху, якщо їм дали більшу суму, аніж мало бути і висувають претензії і кричать на всі боки - якщо меншу!!! Люди, то не користуйтеся "дещо більшою сумою"! Беріть що заробили і все!!!!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 17 жовтня 2013, 00:31

Sms я трошки не згідна, бо мені здається, що то як мінімум трохи незручно, щоразу перевіряючи баланс на своєму рахунку відмінусовувати в умі те, що належить банку.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 17 жовтня 2013, 00:38

Sms те, що ти пишеш - позиція банку.
дали більшу суму. от мій муж не в курсі яка в нього точно ЗП, там сума часом змінюється в залежності від кожного пропрацьованого року, кількості годин і ше якихось нюансів. йому кинули гроші на карту - логічно б подумати що то його. а нє, то тре йти й перевіряти з бухгалтерією.
підприємство підписало договір з банком, він колективний договір де всякі банківські нюанси не вказуються. мене найбільше бісило, що за тим договором не можливо від кредитки приватівської відмовитися, бо ж договір... змінити банк теж неможливо.
якби ти не захищала банківську систему - це система яка всіма можливими способами наживається. не кожен банкір, не кожному дано шукати підвоху в усьому, а банки тільки створюють купу різних "нюансів", щоб люди попадались. бо ж жирним дядям тре ще більше бабла
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення mariana » 17 жовтня 2013, 01:00

taranjka сама працювала в банку і теж знаю цю систему з середини, я згідна повністю з тобою, справді багато чого створює банк незручного для власників зарплатних карток. Такі кредитні ліміти(вони називаються овердрафти) були і на наших зарплатних картках, це справді незручно, бо вилізти з нього фактично було неможливо, якщо є потреба, то краще вже окремо кредитну карту відкрити.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Sms » 17 жовтня 2013, 09:41

taranjka, ну загалом про такі кредитні ліміти мав би попереджати працівник, що видає клієнту картку. Щодо незручності, то від себе скажу, як отримувача послуг - я теж отримую все і вся на карти! То отой фін ліміт ой як виручає, коли до з.п. лишається пару днів. Все залежить від того, як ви ставитеся до послуги. Хтось бачить стакан наполовину пустий , а хтось наполовину повний. ІМХО
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 17 жовтня 2013, 11:44

Sms написав:То отой фін ліміт ой як виручає, коли до з.п. лишається пару днів.

А мені здається що такий ліміт привчає жити "на широку ногу" так би мовити. Тобто людина звикає тратити більше грошей ніж заробляє. Хоча наскільки я розумію - то більшість світу живе у вічному кредиті, і це нормально.
Після того як я одного разу скористалася кредиткою, то зареклася більше цього не робити. Так я практично не втратила по грошах, але скільки пішло часу щоб закрити той кредит, бо то якісь копійки були, то виявилося що не можна було баланс на банкоматі дивитися, бо знову копійки були. Якщо перевести час в гроші, то я таки втратилася, не кажучи про моральну сторону, бо зазвичай допитатися щось в працівників банку вкрай важко. Одного разу я тирчала в банку три години, поки не зайшов знайомий (він виявився працівником іншого відділення того ж привату) і за 10 хв. вирішив питання яке мене турбувало.
Нажаль дуже мало кваліфікованих працівників((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 17 жовтня 2013, 11:48

Sms написав:То отой фін ліміт ой як виручає, коли до з.п. лишається пару днів.

Але тоді вже краще мати окремі картки - кредитну і таку, де вже тільки твої гроші. Наприклад у мене так, і мені це нормально. Об'єднувати їх в одну картку я б не хотіла. А так коли є потреба, позичаю з кредитною, а ні, то ті кредитні гроші знаходяться собі на окремій картці, а на іншій вже лиш те, що справді моє.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Ольчик » 17 жовтня 2013, 11:56

Natalinda, повністю згідна. Я би певно більше довіряла банкам, якби все у них було прозоро. А то оформити кредитку, чи, припустімо копілку, то давайте, швидко і без затримок, адже це в інтересах банку. А от коли треба забрати гроші з копілки, наприклад, то всіляко перешкоджають. Поясню - щоб забрати в ДЕНЬ ЗАКІНЧЕННЯ треба ще заяву писати, і чекати і т.д. так принаймі мені з маленькою неспокійною дитинкою на руках пояснювала працівник банку. Я, звичайно, часу не мала це все виробляти і не сперечаючись погодилась, хай ще лежать гроші. А, як розповіли мені потім знаючі люди, все набагато простіше. Так що я вже цього разу наприкінці місяця піду знову, вже навіть цікаво як відмовлятимуть забирати цей раз.
І щодо кваліфікованих працівників - тут думаю 50 на 50, як то кажуть, хтось справді некваліфікований, а комусь є ЦУ зверху, що має бути так і так, от люди і виконують - це ж їхня робота .....
Зображення
Ольчик Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 205 раз.
Подякували: 134 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Sms » 17 жовтня 2013, 12:05

TaniaPicaSSo написав:Але тоді вже краще мати окремі картки - кредитну і таку,

фін ліміти як правило дешевші, тому як кому :wink:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 17 жовтня 2013, 12:07

Sms як без банківського працівника дізнатися, чи є підключений фінліміт? в приват24 це відображається?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей