Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога на дитину

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 жовтня 2013, 13:12

А якщо хтось знає, поясніть мені, як так получається, що одним гроші вже давно прийшли, а іншим ще ні? Я так розумію, собез одночасно всім нараховує. Як так виходить, що до різних людей ці гроші доходять за різний час?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 14 жовтня 2013, 13:14

TaniaPicaSSo написав:А якщо хтось знає, поясніть мені, як так получається, що одним гроші вже давно прийшли, а іншим ще ні? Я так розумію, собез одночасно всім нараховує. Як так виходить, що до різних людей ці гроші доходять за різний час?

Наразі я отримала лише як мама одиначка і все. Решту сиджу - чекаю. А хто вже отримав? Може хто з району? То там інший собез і інші поступлення:)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Natalinda » 14 жовтня 2013, 13:20

Sms дякую за розяснення. Немаю бажання на весь Тернопіль і навколишні села розказувати де хто з родичів працює, та згідно відповідей собезу і того ж казначейства гроші були нараховані/передані і як там ще правильними словами. В банку відповідали "так-так, гроші є, до кінця дня будуть". Це за 2-3 дні після того як казначейство гроші перевело Перепитала, так тривало місяці 3-4, зараз вроді норм. Після того як казначейство гроіш проводить то в такі періоди як ти пишеш гроші є.
Я доводитии не збираюся, в кожного тут своя правда і кожен як у приказці "хвалиить своє болото"
В момєму розумінні то Казначейство досить непотрібна інстанція, дякуючи якій держава сама собі створює проблеми та заборгованості :nea:

Вірчик, а можеш написати як там по черзі кому гроші першочергові а кому вже опосля? Чи то не собез, а те Казначейство ціле?

Я з району)) Але в мене не першочергові гроші, наскільки я розумію, то їх тоже нема
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 14 жовтня 2013, 13:28

я отримала тільки 130. ну і в мене допомога з району
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 жовтня 2013, 13:29

Ааа, тоді все зрозуміло. А не отримали ще всі тернопільські.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 14 жовтня 2013, 13:40

Natalinda, ситуація про яку ти пишеш ще можлива тоді коли пройшло неповне фінансування: наприклад, потреба, щоб зарахувати всім мамам одиначкам складає 1 млн.грн. Казна перераховує на банк 999 999 грн , тобто невистачає 1 грн. Банк в такому випадку не має права зараховувати кошти, оскільки пройшло неповне фінансування. Банк же ш не може вирішити сам кому недорахувати 1 грн. Є відомості, надані собезом: Наталінді 200 грн, Смс - 200 грн. То банк не може вирішувати, що Смс він зарахує 199 грн, а Наталінді 200 чи навпаки. Це буде порушенням! Банк виконавець. Є відомості і фінансування згідно відомостей. Немає 1 складової - повернення коштів. Як правило повернення роблять на наступний день ввечері, бо собез в такому випадку дзвонить і сам просить не кидати наза гроші зранку, може до кінця дня ще щось перерахуємо, тоді повну суму зарахуєте. І тоді повторюється історія: 4 години від банку до казни. А дівчинка в банку могла глянути, що гроші є на рахунку, але коли в неї сидить черга, вона не буде звіряти суми. Тому так і відповіла, що гроші оступили - сьогодні будуть. А тут оп, нестиковочка! Але одне я можу сказати напевно, Банк платить дуже високу ціну за невчасні зарахування, влоть до позбавлення ліцензії займатися такими виплатами. Приват точно тим не буде ризикувати. Не спорю в минулому були затримки, роки 3-4 тому. Але ще до того як я пішла в декрет 2012 рік - все було автоматизовано настільки, що людський фактор виключався майже повністю.
ИМХО.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nymydora » 14 жовтня 2013, 13:41

Virchik написав:Nymydora, 2 ТИЖНІ ТОМУ ЦЕ НА ПОЧАТКУ ЖОВТНЯ ЧИ ВКІНЦІ ВЕРЕСНЯ?
Якщо на початку жовтня, то на основний період жовтня ви не попали, бо як правило нарахвуання продиться
вкінці місяця (30 вересня, 1 жовтня).
Можливо, вам нарахують на 2ий період жовтня, який нараховується десь 16-18 числа, а виплата десь після 25 числа місяця.
Гірший варіант, коли на додатковий період не попадаєте, тоді аж в 10 числах листопада.

Ми здали документи вкінці вересня - десь числа 27-го. Це значить, що є шанс вкінці жовтня отримати гроші?
До речі, дякую за консультацію :rose:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Natalinda » 14 жовтня 2013, 13:46

Sms це стосується всіх нарахувань, тобто заробітних плат також?
Нарешті хоч хтось з банківських дівчат розворушився :wink: А то у всіх повно питань по банкам і німа кого питати))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Sms » 14 жовтня 2013, 13:46

До речі, за моєї пам'яті, останні роки 4-5 кожного року в кінці (останній квартал) що пенсії, що соц виплати фінансуються з затримками. До-речі, Вірчик, поправ мене , якщо не права, 1 виплатний період собезу триває до 15 числа кожного місяця, а другий до 30. Тому це не рахується затримкою :wink:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 14 жовтня 2013, 13:48

Natalinda написав:заробітних плат також?

по заробітних платах наразі не підкажу. Там трохи все інше. З бухгалтеріями на місці легше вирішити питання, аніж з соц фондами, які фінансуються централізовано :pardon:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість