Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога на дитину

Повідомлення Virchik » 14 жовтня 2013, 10:49

Дівчата діло не в банках, кошти ніби поступили, відомості рознесені пао банках, але казначейство не проводить коштів.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Natalinda » 14 жовтня 2013, 10:59

Virchik я чого писала про банк
Мені знайома не раз казала що вони от мають отримувати зарплату. Бухгалтер все зробила. Дзвонять в казначейство, вони гроші перекинули, а банк не дає день-два стабільно
Кожен раз якісь в них пояснення, але не заперечують що казначейство свою роботу зробило
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Virchik » 14 жовтня 2013, 11:41

Natalinda
я працюю в соцзабезі. У нас повідомили, що кошти надійшли 09/10/2013.
Ми все повіддавали в банки і на пошту.
А 10/10/2013 р. нам казна сказала, що з 4 мільйонів проведено тільки 1 мільйон.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 14 жовтня 2013, 11:42

мдя капець((((
а вже 14 :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 14 жовтня 2013, 12:11

Вірчік, а може ви знаєте, за скільки часу від подачі документів на одноразову виплату на дитину дають ту першу частину грошей? Я оформила документи ще 2 тижні тому, а гроші ще не прийшли...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 жовтня 2013, 12:14

Nymydora нам були прийшли через 4-5 тижнів після подачі документвв.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 14 жовтня 2013, 12:28

Natalinda написав:Знаю що приват любить день-два грошима покористуватися

ЗвІдки така брехлива інформація??? Я була до декрету керівником напрямку, який саме відповідав за зарахування коштів соц. категоріям і пенсіонерам!!! Приват зараховує кошти ДЕНЬ-В-ДЕНЬ!!!!!

Якщо в собез оступили кошти і тітонька по телефону сказала, що відправила на банки, ВИ ЩО ДУМАЄТЕ ВОНИ МИТТЄВО ДОХОДЯТЬ???? Так от роз'яснюю для незнаючих: Собез выдправив гроші - це означає вона дала платіжки! Далі діло за проведенням казною грошей. Це займає до 4 годин часу, поки банки їх отримують. А наша Казна, коли в них дефецит любить потримати гроші на рахунках, щоб відзвітуватися, що рахунки не порожні! Тоді як казна не затримала і гроші через 4 години поступили в банк - банк зараховує кошти. І з часу зарахування до часу потрапляння на карти проходить також від 2 до 4 годин! Зарахування проводять по регламенту: якщо кошти в банк на рахунок поступили зранку до 11 години - гроші на картах після 14, якщо гроші поступили до 16 години - гроші на картах десь коло 19, а якщо гроші поступили післяопераційний час, тобто в проміжку між 17 і 19 годинами - кошти будуть на картах не раніше 23:00. А наша казна дуже любить ще кошти кинути наприкінці робочого дня, тобто в 17:56, от і порахуйте. Гроші потраляють в такому випадку в банк в 19-21 годині!!! Банк в такий час не працює і гроші висять на рахунку до ранку. Тоді наступного дня потрапляють на карти до 14:00. Люди дзвонять в собез, а собез каже "Ми кинули - дзвоніть в банк, то вони щось хімічать!!!" Але ніхто не каже, що казна провела гроші в післяробочий час!!!

Вибачте за капси і знаки оклику, але мене ота ситуація обурює, що винен завжди банк!!! Несинітниці вигадують!!!!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Virchik » 14 жовтня 2013, 12:31

Nymydora, 2 ТИЖНІ ТОМУ ЦЕ НА ПОЧАТКУ ЖОВТНЯ ЧИ ВКІНЦІ ВЕРЕСНЯ?
Якщо на початку жовтня, то на основний період жовтня ви не попали, бо як правило нарахвуання продиться
вкінці місяця (30 вересня, 1 жовтня).
Можливо, вам нарахують на 2ий період жовтня, який нараховується десь 16-18 числа, а виплата десь після 25 числа місяця.
Гірший варіант, коли на додатковий період не попадаєте, тоді аж в 10 числах листопада.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення flash-ka » 14 жовтня 2013, 12:34

Sms погоджуюсь з кожним словом! хоч працювала в іншому банку, але система така ж. :yes:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Sms » 14 жовтня 2013, 12:46

А ще між банком і фондом заключений договір, згідно якого: Банк забов'язаний зарахувати кошти, що потрапили йому на рахунок не пізніше настуного операційного дня, в інакшому випадку банк сплачує штрафні санкції фонду у розмірі 100% вчасно незарахованих коштів.

От і подумайте чи вигідно банку користуватися день-два коштами, що потім заплатити такий штраф... :dash:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей