Natalinda написав:Знаю що приват любить день-два грошима покористуватися
ЗвІдки така брехлива інформація??? Я була до декрету керівником напрямку, який саме відповідав за зарахування коштів соц. категоріям і пенсіонерам!!! Приват зараховує кошти ДЕНЬ-В-ДЕНЬ!!!!!
Якщо в собез оступили кошти і тітонька по телефону сказала, що відправила на банки, ВИ ЩО ДУМАЄТЕ ВОНИ МИТТЄВО ДОХОДЯТЬ???? Так от роз'яснюю для незнаючих: Собез выдправив гроші - це означає вона дала платіжки! Далі діло за проведенням казною грошей. Це займає до 4 годин часу, поки банки їх отримують. А наша Казна, коли в них дефецит любить потримати гроші на рахунках, щоб відзвітуватися, що рахунки не порожні! Тоді як казна не затримала і гроші через 4 години поступили в банк - банк зараховує кошти. І з часу зарахування до часу потрапляння на карти проходить також від 2 до 4 годин! Зарахування проводять по регламенту: якщо кошти в банк на рахунок поступили зранку до 11 години - гроші на картах після 14, якщо гроші поступили до 16 години - гроші на картах десь коло 19, а якщо гроші поступили післяопераційний час, тобто в проміжку між 17 і 19 годинами - кошти будуть на картах не раніше 23:00. А наша казна дуже любить ще кошти кинути наприкінці робочого дня, тобто в 17:56, от і порахуйте. Гроші потраляють в такому випадку в банк в 19-21 годині!!! Банк в такий час не працює і гроші висять на рахунку до ранку. Тоді наступного дня потрапляють на карти до 14:00. Люди дзвонять в собез, а собез каже "Ми кинули - дзвоніть в банк, то вони щось хімічать!!!" Але ніхто не каже, що казна провела гроші в післяробочий час!!!
Вибачте за капси і знаки оклику, але мене ота ситуація обурює, що винен завжди банк!!! Несинітниці вигадують!!!!