Глобальні оголошення!

До вас приходив соцзабез?

Модератори: олеся, Любов

Re: До вас приходив соцзабез?

Повідомлення kolibri » 08 лютого 2012, 12:07

до мене приходили, але він прийшов - я поставила підпис, що він був і все
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Повідомлення ksenja » 08 лютого 2012, 12:39

а до мене лише дзвонили)
ksenja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 236 раз.
Подякували: 276 раз.
Діти: три донечки

Повідомлення pan_kotskyy » 08 лютого 2012, 12:57

irinka написав::stop: ну я знала, що є сімї алкоголіків, але не думала що настільки там все запущено...є такі сімї в яких діти просто немають того що їх однолітки, бо батьки за ними не доглядають як слід ;-)

irinka, ти певно телевізора не дивишся і газет не читаєш :ок: .... дуже оптимістичне сприйняття світу і людей
irinka написав:А таких, які вже зовсім спилися і зовсім не дивляться за дитиною можна просто позбавати батьківських прав.

от власне, що це найпростіше... але чи краще буде дитині в дитбудинку? кожна дитина хоче мами, нехай навіть алкоголічки, але щоб була, щоб в моменти прозріння пригорнула... єх
тут дуже детально тре кожен випадок розглядати...
де ж то недавно читала випадок коли мати забрала допомогу і пофіялась гуляти, а дітей дідо баба доглядають, ну як доглядають, годують і дивляться, щоб були вдягнені, більше ніяк не займаються. то прийшли і тих дітей забрали, бо вони відстають в розвитку, можна подумати, що в дитбудинку їх розвиток пришвидшиться...
так що забрати-позбавити найлегше, як галочка - робота проведена. а що далі...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення irinka » 08 лютого 2012, 13:17

pan_kotskyy написав:так що забрати-позбавити найлегше, як галочка - робота проведена.

Думаю, тим дітям дійсно було б краще в дитбудинку(я зараз говорю лише про той випадок), бо вони б там мали хоч якусь опіку.. :хм: а такій мамі діти точно не потрібні, яка народила дитину лише заради грошей...її не цікавить розвиток тої дитини :'-(
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення taranjka » 21 лютого 2012, 13:10

відбули візит. подзвонив, сказав що скоро буде, чи є вдома і чи можна зайти. з порогу побачив ліжечко і візок, памперси (Дарця їх в той час на підлозі сортувала :-D ), в акті підкреслив "дитина забезпечена всім необхідним", шось ше написав я підписала і пішов. а, питав чи має дитина одяг, але то скоріше в "шютку" і дивився паспорт чи я то я.
питала чого я в той список цього разу попала, тіпа того що місце прописки не співпадає з місцем фактичного проживання (інше місто) - в таких випадках вони приходять дивитися. загалом мали б приходити до всіх, але обмежуються дзвінками до дільничого лікаря. таке от.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення katia » 21 лютого 2012, 14:07

До нас приходили,записали що є в дитини,що сан.гіг. умови проживання дотримано і пішли
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення flower » 21 лютого 2012, 14:18

Дівчата дивилась по новинах якраз про от ті візити, бо капєц шо робиться, батьки дітям нічого не купляють лиш на себе або на горілку тратять. То напевне тепер до всіх ходити мають. А одна збаразька дільнича медсестра розказувала моєму чоловіку, шо була недавно в одній сім'ї де 6-ро дітей, батьки алкоголіки, найменшій дитині 3 місяці і вона ще від народження набрала всього 300 грам, дитина була голодна, холодна і брудна, а батьки п'яні, то її відразу забрали в лікарню в дит. відділ, і тепер тих батьків позбавляють батьківських прав.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Касівочка » 21 лютого 2012, 14:59

flower написав:і тепер тих батьків позбавляють батьківських прав.

Ну і правильно роблять, бо такі "люди" взагалі не мають права називатись батьками. Думаю, для них то великою трагедією не буде, хіба в тому плані, шо грошики вже так просто кожного місяця на дітей капати не будуть, і не буде вже так просто купляти випивон - закусон.. Ше б тих старших діток кудись нормально пристроїли.
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення олеся » 21 лютого 2012, 15:21

taranjka написав:тіпа того що місце прописки не співпадає з місцем фактичного проживання (інше місто) - в таких випадках вони приходять дивитися.

я теж не живу за пропискою, але не навідувалися ще. Може діти вже завеликі для тої перевірки???
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Sms » 07 січня 2014, 14:58

Мені десь місяці тому по місцю прописки прийшов чоловік і сказав, що він наш дільничий соц працівник. Попросив, щоб я до них прийшла в офіс:))) Організація ця знаходиться на Стуса, навпроти Фуршету. Короче їх там багато в одному кабінеті. Вони опікуються малозабезпеченими сімями, одинокими мамами, багатодітними тощо. Тобто всіма , хто може попасти на стезю поганого життя. Спитали чи потребую я матеріальної чи психологічної допомоги :crazy: Сказали, що в разі чого можна звертатися до них ... Маю багато знайомих мам - одиночок, але обдзвонила всіх і ні до кого з того центру не приходили... То запиталась в них, чому так. Сказали, що створенні вони лише з 1 січня 2013 року і хотять знайомитись до тих, кого собез подав у списках... :crazy: Як потрапляються люди у списки собезу не ясно. Спитала чи мають вони відношення до вивчення побутових умов проживання діток , чи до комісії, що позбавляє батьківських прав , сказали, що ні - тільки допомогають потребуючим :)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей