lerumpochka написав:платити через касу там
вони, підозрюю собі додаткові якісь послуги мутять - оформлення анкети , страховка і т.п
може і роздрукую... але так просто точно не здамся![]()
![]()
ніяк не зберусь з чоловіком піти туди...
добре підозрюєш...
йшла я виготовляти новий закордонний паспорт, брат мене попередив, що оплатити треба тільки те, що пише на стенді - послуги виготовлення паспорта, виходить 390 чи 370 грн кажись.
І більше ніяких страховок - анкет не оплачувати.
Пішла в касу платити. Касирша приватбанку незворушно питає чи буду страховку оплчувати? Я кажу, що ні, навіщо мені та страховка зараз.
Тоді касирша незворушним тоном називає суму до оплати 400 з гаком. Я питаю, чому така сума? Ну бо ще за анкету.. Я кажу, ніяких анкет не оплачуватиму, плачу тільки за виготовлення паспорта, те що пише на стенді. Ок. Касирша прийняла оплату.
Заходжу в кабінет номер 1. Даю квитанції. Мила тьтоя уважно розглядає квитанції (щось шукає) і милим голосом щебече, що вона не може надати мені послуг, бо Я ЇХ НЕ ОПЛАТИЛА. Я питаю, яких послуг я не оплатила, ось квитанції на виготовлення паспорта... Вона каже: "Моїх послуг". Я далі своє: "Яких послуг? На стенді все пише, скільки коштує вготовлення паспорта". Вона мені: "Ну правильно, а збоку є анкетка, яку тре заповнити...".
Короч, виясняється, що роздруківка і заповнення анкетки коштує то-лі 70 то-лі 80 грн. Я сказала, що сама заповню. Тьотя томно вздихнула і сказала, ну то можете від руки хіба заповнити. Тобто вона мені не надала НІЯКИХ послуг. Тільки записала на дату коли прийти здавати документи. Які документи здавати і яка процедура вписування дітей вона мені майже не пояснила, казала, що все потім...