Глобальні оголошення!

Дитина в паспорті

Модератори: олеся, Любов

Re: Дитина в паспорті

Повідомлення pan_kotskyy » 13 березня 2013, 15:07

lerumpochka написав:платити через касу там
вони, підозрюю собі додаткові якісь послуги мутять - оформлення анкети , страховка і т.п
може і роздрукую... але так просто точно не здамся :hi: :hi:
ніяк не зберусь з чоловіком піти туди...

добре підозрюєш...
йшла я виготовляти новий закордонний паспорт, брат мене попередив, що оплатити треба тільки те, що пише на стенді - послуги виготовлення паспорта, виходить 390 чи 370 грн кажись.
І більше ніяких страховок - анкет не оплачувати.
Пішла в касу платити. Касирша приватбанку незворушно питає чи буду страховку оплчувати? Я кажу, що ні, навіщо мені та страховка зараз.
Тоді касирша незворушним тоном називає суму до оплати 400 з гаком. Я питаю, чому така сума? Ну бо ще за анкету.. Я кажу, ніяких анкет не оплачуватиму, плачу тільки за виготовлення паспорта, те що пише на стенді. Ок. Касирша прийняла оплату.
Заходжу в кабінет номер 1. Даю квитанції. Мила тьтоя уважно розглядає квитанції (щось шукає) і милим голосом щебече, що вона не може надати мені послуг, бо Я ЇХ НЕ ОПЛАТИЛА. Я питаю, яких послуг я не оплатила, ось квитанції на виготовлення паспорта... Вона каже: "Моїх послуг". Я далі своє: "Яких послуг? На стенді все пише, скільки коштує вготовлення паспорта". Вона мені: "Ну правильно, а збоку є анкетка, яку тре заповнити...".
Короч, виясняється, що роздруківка і заповнення анкетки коштує то-лі 70 то-лі 80 грн. Я сказала, що сама заповню. Тьотя томно вздихнула і сказала, ну то можете від руки хіба заповнити. Тобто вона мені не надала НІЯКИХ послуг. Тільки записала на дату коли прийти здавати документи. Які документи здавати і яка процедура вписування дітей вона мені майже не пояснила, казала, що все потім...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення pan_kotskyy » 13 березня 2013, 15:12

Тобто, там касирші і ті приймулі документів гарно заробляють на роздруківці листочків формату А4.
А черга на те, щоб здати документи на паспорт аж на місяць вперед; не знаю на який термін відсилають тих, хто хоче терміновий паспорт (хоча теж підозрюю, що за певну винагороду вам підуть назустріч)
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення mavpusya » 26 червня 2013, 12:27

Лариса, як справи із твоїм паспортом? І чи вже вписала дитину?
Дівчатка, хто вписував дітей недавно, скільки до сплати?
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення pan_kotskyy » 26 червня 2013, 13:27

mavpusya написав:Лариса, як справи із твоїм паспортом? І чи вже вписала дитину?
Дівчатка, хто вписував дітей недавно, скільки до сплати?

Розповідаю. Так, паспорт я вже абрала з вписаними дітьми.
Увага! Вписують дітей в паспорт з червня в паспортному столі на вул. Яремчука, 34 (тобто не там де закордонний паспорт роблять, а де паспорти України). Там є кабінет, який вихідний середу і четверг. У вівторок і пятницю працює, за понеділок і суботу не пам'ятаю...

Вписування дитини в паспорт по Закону України 18,5 грн. І все! В паспортному столі, тому що на Бамі ще хочуть щоб оплачували "послуги" працівниць паспортного, які полягають в роздруківці анкетки. Я не оплачувала тих послуг (кажись в районі 40 чи 70 грн, вот точно вже не памятаю) і мені роздрукували пустий бланк, в який я, о чудо!, сама спромоглася записати дані. Працівниці будуть доказувати і робити круглі очі про те, що їх послуги не оплачені, але впевненого перепитування "які саме послуги я ще не платила?" трохи їх розслабляють. До речі, коли підходила до віконечка Приватбанку оплачувати "вписання дитини в паспорт", то касирша теж незворушно називала суму, що включає їх "послуги". Тобто, ще в касі я повідомляла, що зайвого проплачувати не буду. Як відбувається на Яремчука я не знаю, там лише забирала паспорт.

Діти до 5 років можуть бути вписані без фото. Але знову таки, в паспортному того толком ніхто не скаже. Кажуть щось типу "А що, вам впадло фото зробити?" Малої фото я теж клеювала, хоч і не обовязково було, але ладно вже...
При здачі документів на вписання дітей обов'язкова присутність обох батьків.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 26 червня 2013, 13:30

Панкоцька, ти попала ше в час щасливців. я десь недавно читала, що вр вже відмінила свою постанову (оте шо паспортні послуги не платились) і вернулась до якоїсь постанови 95 року :crazy: :crazy: тобто зара ше інші суми мають бути, які не наю. пошукаю статтю то скину
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення pan_kotskyy » 26 червня 2013, 13:42

taranjka написав:Панкоцька, ти попала ше в час щасливців. я десь недавно читала, що вр вже відмінила свою постанову (оте шо паспортні послуги не платились) і вернулась до якоїсь постанови 95 року :crazy: :crazy: тобто зара ше інші суми мають бути, які не наю. пошукаю статтю то скину

та я тільки місяць тому ті всі дії робила... тиждень тому паспорт забрала. невже мені таки повезло...
до речі, вписували дітей в паспорт 10 днів (то я так довго по нього йшла).
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mavpusya » 03 липня 2013, 01:02

Подала сьогодні документи на вписання дитини в закордонний паспорт. Доповідаю.
Відділ на Яремчука,34.
Крок 1. Спочатку потрібно проплатити в касі 81,25 грн, 31 з якиз за послуги відділу, я проплатила, бо треба було терміново все оформити і не крутити носом.
Крок 2. Зайняти чергу в кабінет номер 6 і кабінет номер 9 )))) Отож кабінет №6 Чергу грамотно займати під порядковим номером, щоб потім знайти своє місце в морі людей, для тих, хто бажає проходити процедуру зранку. Слабонєрвним рекомендую приходити із документами після третьої дня, люду стає втричі менше, немає сварок і працівники привітніші після смачного обіду :hi: В кабінеті №6 дають маленьку писюльку, що ви проплатили послуги відділу і погоджуєтесь на термін оформлення документів в 10 робочих днів. :dash:
Крок 3. Вистояти чергу в кабінет №9 і привести із собою чоловіка( або дзвонити, щоб терміново летів до вас з роботи :ha: ) на подачу документів, щоб його побачили, звірили із паспортом і прийняли його підпис )))) Або ж мати нотаріально-завірену бумагу від чоловіка, казали жінки що обійшлось їм в 120грн, хоча десь мелькала інформація в 80 грн.

що потрібно
1. Копію першої сторінки закордонного паспорту, сам паспорт, кому вписується дитина
2. Свідоцтво про народження дитини і його копія.
3. Паспорт громадянина України і копію всіх заповнених сторінок.
4. Квитанції про проплату в банку.
5. Заява на вписання дитини, подається від обох батьків в одній заяві.
6. 2 фотокартки розміром 35х45мм на матовому папері дітей віком від 5 років
7. нотаріально завірений дозвіл від батька/матері на вписання дитини в паспорт (у випадку, коли обоє батьків вписують відомості про дитину в паспорт, дозволу не потрібно).
Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення pan_kotskyy » 03 липня 2013, 01:23

mavpusya написав:7. нотаріально завірений дозвіл від батька/матері на вписання дитини в паспорт (у випадку, коли обоє батьків вписують відомості про дитину в паспорт, дозволу не потрібно).

хм, я вписувала тільки собі, то не треба було того дозволу.
а то, що в два кабінети чергу займати, щоб корешок отримати, то взагалі через дупу, перепрошую, але слів з пісні не викинеш...
мені взагалі незрозуміло, чому вписання дітей перенесли на Яремчука. І чому б зразу при виготовленні закордонного паспорту не вписувати дітей (як в мому випадку, спочатку місяць паспорт робили, а тоді ще 10 днів вписували дітей, хіба так важко зразу дані про дітей внести при виготовленні....)
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mavpusya » 03 липня 2013, 01:27

якщо зроблять процедуру в нормальній понятній формі, то пропадуть без хабарів, які мають із ізбраних, котрих проводять без черги :confused:
Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mari » 27 грудня 2013, 11:44

оце жах, тре малій паспорт робити новий, то це мені не має як навіть працювати щоб оце все вистояти і подати. Так просто було на Петлюри це робити і на Яремчука ну як завжди.
І 100 раз туди їздити. а ти в них брала той талончик де і що проплачувати, вони самі його дають? Де його брати?

і вмене дитина має свій паспорт, робимо вже його 3 раз, так як нам сторінок мало і видають тільки на 3роки!!!!!!!
То хто знає- щоразу тре цю нотаріальну довідку? :new:

В кого там є знайомі?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей