Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога на дитину

Повідомлення flash-ka » 11 липня 2012, 18:54

дівчата, ви якісь такі жахи розказуєте...... у нас бабуся зі своєї пенсії ще й нам умудрялась допомагати..... а про молодих які живуть на дитячих грошах навіть не хочу говорити....
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення LaScala » 11 липня 2012, 20:17

ЗІрка в мене аналогічна ситуація з твоєю, чоловік довго ходив пробував шось зробити, але нічого не вийшло саме через ту книгу, шось їм все було не так написано, заповнено і кожен раз щось інше казали, тому ми зараз маєм той мінімум 130 грн.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення КлубНіка » 11 липня 2012, 20:42

flash-ka ну пенсії різні бувають. На мінімальних 800 грн сильно не розженешся, а дехто має і 2-3 тис (а дехто і ще більше) то можна і помогти.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення ЗІрка » 12 липня 2012, 07:58

як не може заробити чоловік, а я ше сиджу з дитиною - чому б не отримати допомогу від держави. в раді он депутати які зарплати і пенсії мають, навіть не навідуючись у парламент. а бабці в нас дійсно геройські. нічого їм не треба - усе дітям та внукам. ми бабцину допомогу відкладаємо на похорони, бо то теж недешева штука.
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення flash-ka » 12 липня 2012, 10:41

КлубНіка та я говорю про середню, бо 2-3 тис. зараз навряд звичайним людям світить.... а ще чомусь так буває, що ті хто мають 2-3 тис., то й не мають бажання комусь допомагати ;)
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення svetla » 27 липня 2012, 16:47

Дівчата, хто йшов в декрет з біржі, скажіть, будь-ласка, яку суму вам виплатили у зв'язку з вагітністю і пологами.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Olyalya :0) » 01 серпня 2012, 10:38

дівчата, порадьте будь ласка, може хто що чув, може стикався з подібним:
моя подруга народила дитину в Італії (офіційно одружена з Італійцем - відповідно офіційно там проживає постійно, дитина теж має італійцські документи), але має громадянство України. так от - вона приїжджала цього літа на Україну, до батьків, і подала документи на соціальну допомогу на дитину. Документи в неї прийняли, вона все оформила - навіть отримала першу виплату....і поїхала з малим назад. А тепер до її батьків постійно приходять перевірки, пишуть листи - що вона повинна зявитися до них - попереджають, що у випадку неявки їй більше нічого виплачувати не будуть. Каже, що її мама пару раз казала. що вона з дитиною відпочиває.... а тепер вже незнає що казати.
Але ж де логіка вони знають, що вона постійно проживає в Італії, але має право на цю допомогу. Може хто знає чи мають вони право відмовити у виплаті допомоги через її неявку (може підкажете де таке написано)....словом підкажіть щось.
дякую!
Olyalya :0) Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 4 раз.
Діти: один маленький хлопчик

Повідомлення taranjka » 01 серпня 2012, 11:43

з того що я знаю - соцслужби мають право перевіряти, чи гроші йдть на дитину. навіть з рішенням суду можуть прийти. якщо умови незадовільні, то відмовляють у допомозі.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Olyalya :0) » 01 серпня 2012, 14:12

вони то мають право перевіряти....але вони ж не перевіряють (вони як приходили, мама тої дівчини запрошувала їх до хати - там є багато речей малого і т.д. - вона казала, що вони на відпочинку, а ви якщо хочете перевірити в яких умовах живе дитина - то будь ласка я вам покажу) - то вони навіть не заходили - хочуть бачити тільки дитину з мамою на Україні. Чому?
Olyalya :0) Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 4 раз.
Діти: один маленький хлопчик

Повідомлення Virchik » 01 серпня 2012, 21:06

Olyalya :0)
у нас таки припиняли "допомогу при народженні" і до трьох років.
Підстава - акт обстеження соціального іспектора.
У акті: заявниця з дитиною відсутня по місцю реєстрації неможливо обстежити цільове використання коштів.
Але написано, що "ви маєте право звернутися на протязі 6 місяців" і допомогу буде поновлено з місяця припинення.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість