Глобальні оголошення!

Соціальна допомога на дитину

Модератори: олеся, Любов

Re: Соціальна допомога на дитину

Повідомлення krapk@ » 17 січня 2012, 20:11

taranjka може тут почитай-вроді непогано розписано деякі нюанси.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Касівочка » 17 січня 2012, 21:56

taranjka написав:аа, поможіть розібратис з тими нарахуваннями :?

В мене на двох малих кидає гроші на карточку одним нарахуванням :cry: Злеее, бо не знаєш толком, кіко того місяця на одну дали, а кільо на другу (тим більше, я ше здаю по доходах, а там вроді чуть не шомісяця збільшується прожитковий мінімум, а отже і ця допомога також, короче, як чоловік каже "нас можна конкретно кинути" :lol: :lol: :lol: ) :crazy: Тако як хто спитає - аж встидно, точної суми не знаєм, бо всі гроші докупи :oops:
Тих 130 тобі певно дали на старшу малу, якшо ти не подавала документи по доходах на більше. Ну а після року ти по скільки брала на неї? Якшо 130, - то це вони! :)
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення happymami » 17 січня 2012, 23:08

taranjka написав: і шо на двох різних дітей одним платежем кидають?

мені кидають як коли. але одним платежом зазвичай
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення fajno » 28 січня 2012, 10:48

Дівчата! Підкажіть де можна глянути розклад прийому в соцбезі? Який день в них вихідний? А в суботу до котрої?
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення КлубНіка » 15 лютого 2012, 10:30

fajno якщо ти за міський соцбез що на Лисинка, то вони працюють з пн-пт з 9-17. Субота-неділя вихідні дні.
КлубНіка Офлайн

Повідомлення Касівочка » 20 лютого 2012, 21:21

Народ, чи поставлять мені печатку з біржі на копії паспорта чоловіка, якщо я буду мати тільки копію, а самого паспорта нема? А, і ше маю одну таку копію з печаткою, але вона вже не піде в соцбес, бо прострочена (3 дні). Думаю, якшо показати цю стару копію, то без паспорта поставлять свіжу печатку на новій копії?
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Lusik » 20 лютого 2012, 21:52

Я в четвер брала довідку на допомогу про те, що я не стою на біржі,то потрібно було копію паспорта і сам паспорт. А як з іншими довідками і паспортами , то точно не знаю
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Касівочка » 20 лютого 2012, 22:26

Lusik написав:Я в четвер брала довідку на допомогу про те, що я не стою на біржі,то потрібно було копію паспорта і сам паспорт. А як з іншими довідками і паспортами , то точно не знаю

Ну мені не довідку потрібно, а ПЕЧАТКУ з біржі (про те, шо чоловік там не зареєстрований), яку ставлять на КОПІЇ паспорту для допомоги по доходах. Чоловіка зараз нема, паспорта також, тільки маю копію паспорта з тою печаткою від 11 січня, але в соцбезі довідки дійсні лише протягом місяця, а сьогодні вже 20-те.. Мені-от цікаво, чи вона поставить печатку, коли побачить, шо вона вже раніше її ставила, але то шо паспорта нема? Без тої печатки мені "по доходах" не світить..
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення nadia 2311 » 20 лютого 2012, 23:42

Касівочка написав:
Lusik написав:Я в четвер брала довідку на допомогу про те, що я не стою на біржі,то потрібно було копію паспорта і сам паспорт. А як з іншими довідками і паспортами , то точно не знаю

Ну мені не довідку потрібно, а ПЕЧАТКУ з біржі (про те, шо чоловік там не зареєстрований), яку ставлять на КОПІЇ паспорту для допомоги по доходах. Чоловіка зараз нема, паспорта також, тільки маю копію паспорта з тою печаткою від 11 січня, але в соцбезі довідки дійсні лише протягом місяця, а сьогодні вже 20-те.. Мені-от цікаво, чи вона поставить печатку, коли побачить, шо вона вже раніше її ставила, але то шо паспорта нема? Без тої печатки мені "по доходах" не світить..

мого чоловыка також не маэ, то в січні ходила лише з копією паспорта ставити печатку поставили , але казали , що то останій раз. проте я думаю вони весь час так говорять.

Дівчата , а хто оформляв по доходах в січні нарахування вам вже поступили? бо в мене чомусь пусто :'-( :'-( :'-( :'-(
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення олеся » 21 лютого 2012, 00:08

В мене прийшли через місяць в грудні оформляла в січні прийшли, а подруга оформляла в листопаді і лише в лютому прийшли.
І ще питання скільки вам нараховують якщо нема офіційних доходів???
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість