TaniaPicaSSo » 19 жовтня 2017, 22:34
Дівчата, може я відстала, а хтось з вас вже з таким стикався і впізнає таку ситуацію або просто здогадається в чому схема, то поможіть розібратись.
Така ситуація. Продаю на олх книги, 8-митомник Моппасана. Висить те оголошення на сайті аже десь добрий рік, якщо не більше. Ніхто не цікавився, аж раптом сьогодні заходжу, а там аж двоє людей написало, що хочуть купити. Тому, хто написав перший, я надіслала реквізити для оплати, тому, хто другий, написала, що книги заброньовані, зачекайте.
Заходжу на сайт пізніше, написало ще троє людей по тому ж самму оголошенню! Відчуваю, що тут вже щось не те. Хоча повідомлення у всвх різні, і люди цікавляться по темі, питають, якого року видання, чий переклад і т.д. Я написала тій першій людині, чи буде вона оплачувати, бо тут вже черга)) А людина пише, що ні, брати не буду, продавайте. Але тут явно якийсь підвох. Не знаю, чи варто відписувати наступним чотирьом, ніби нічого не втрачаю, але блін, якось не по собі, бо відчуваю, що всі наступні "покупці" з тої ж серії. Тільки не можу зрощуміти, в чому підвох.
І до речі, проглянула всі профілі, що мені писали, зареєстровані на олх давно, не вчора, але в кожного з них власних оголошень немає жодного. В когось є ідеї, що це за розводняк?