, чому люди такі зараз((( чому не працюють а шахраюють? яку користь можуть принести людині такі гроші

У Тернопільському парку Шевченка невідомий чоловік викрадає мобільні телефони у дітей. Шахрай представляється працівником поліції і таким чином входить у довіру неповнолітніх.
Трапилось це пообіді. В цей час діти повертаються зі шкіл і граються в парках. Аферист перестрів 9-річного хлопчика і попросив показати свій мобільний телефон. Пояснив – це для перевірки, бо розшукує у парку викрадений мобільний. Дитина віддала телефон шахраєві і той втік. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.
Подзвонили що через мою карточку ведеться купівля мобільного тел. але вони заблокували і мають вияснити чи то дійсно я...і до мене маєте срочно йти до терміналу..а я така ага так зараз йду в банк..а він до мене як рявкне не в банк а до терміналу..кажу ок за 20 хв я ж не в центрі живу)))) і ото мене врятувало що мозги почали працювати а ще мужа підключила він в мене скоро все прорахував. я подзвонила на гарячу лінію сказали що нічого не взламували. коли то гім.....передзвонило то вже говорив муж і сказав що на терміналі написано розвод не проходить)))) трубочку кинули...ото світ.Повернутись до Квитанції, довідки, гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей