Глобальні оголошення!

Банки. Відгуки

Модератори: олеся, Любов

Банки. Відгуки

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2013, 16:15

давно не мали історій з приватом :crazy: закінчився термін дії картки, прийшли в банк - карточка там вже чекала :clapping: але, щоб її активувати, в банкомат тре спочатку кредитку вставити :dash: в нас вона була - колись її майже примусово дали, але її ніколи не використовували, навіть не знаю де вона. тепер прийдеться хату переривати, або чекати на нову :dash:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Банки. Відгуки

Повідомлення Галина » 01 лютого 2013, 16:30

От тому і не дуже хочу з приватом зв"язуватися... В нас на роботі (і в мужа тоже) примусово від ерстебанку карточки впарили. :ireful:
Дурацкий банк, я така на нього зла!!! Можна брати в різних банкоматах гроші, але більше 2-х тисяч за день ні-ні!!! Я за декретними кілька днів ходила, поки всі забрала!!! І обов"язково тою карткою розраховуватися треба раз в місяць, бо інакше гроші буде банк знімати з картки.
Дитячі гроші на укрсоцбанку картку приходять, то проблем нема ніяких.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2013, 16:43

найшла кредитку, але активовувати її нема бажання. йду на онлайн консультацію :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Dribchuk » 01 лютого 2013, 16:45

Галина а чому банк буде знімати якщо карткою не користуватися? в мене карта Привату дитяча то навпаки якщо місяць не знімаю приходить +%.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2013, 17:01

:dash: :dash: :dash: :dash:
згідно договору між банком і підприємством (якого, в принципі ніхто з працівників не бачив) кредитка і депозитка обовязкові і від них відмовитися не можливо
і какав цей банк на ваші права і бажання
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 01 лютого 2013, 17:59

О розкажу вам свої історію з оплатою кабельного. В нас два договори по кабельному, і от проплативши по одному, я не могла проплатити по іншому таким же способом, бо "компютер/сайт" запамятали попередні дані і ні туди ні сюди.
Тицьнула і я собі на ту онлайн консультацію. Просиділа за компом годину, якщо не більше, бо мене вічно зєднували з спеціалістом по даному питанню. За допомогою 4 спеціалістів ми таки знайшли рішення, яке виявилося надзвичайно простим, але я була шокована тим, що вони мені радили робити, бо вважаю себе досить обмеженою в таких справах, але відразу їм писала що так не вийде, як вони радять, ну але ж то консультанти, вони таки казали робити все як вони кажуть. Обшем таке враження що то в них така ситуація вперше :crazy:
Але віддати належне, кожних 1-2 хв вибачалися за очікування, просили зачекати ще кілька хвилин, знову вибачалися......і так далі по колу більше години часу))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галина » 01 лютого 2013, 20:27

Dribchuk написав:Галина а чому банк буде знімати якщо карткою не користуватися? в мене карта Привату дитяча то навпаки якщо місяць не знімаю приходить +%.

В них така обов"язкова умова, раз в місяць розраховуватися в торговій мережі. Напевно відслідковують витрати таким чином.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Dribchuk » 01 лютого 2013, 21:27

Галина дивно, в мене все навпаки. :confused: хіба може останнім часом я не перевіряла і вже тепер знімають, буду взнавати.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2013, 21:42

Dribchuk так галина не про приват, а ерст
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 01 лютого 2013, 22:16

taranjka тьфу, не додивилась :crazy:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу