Глобальні оголошення!

Як вдало організувати СП з іноземного сайту

Модератори: олеся, Любов

Re: - замовлення з німецького HsM

Повідомлення Перлинка » 03 лютого 2012, 23:44

Shalimar написав:
Перлинка написав:просто продавці ,чи посередники ?

я замовляю за найнижчими тарифами на кідстафі з іспанії,англії німеччини та само собою з штатів у нашої гри,без передоплати !

Не сперечаюсь що там купа оголошень з передоплатою,але в людей або рейтинг високий,або то просто оголошення -в них ніхто нічого не замовляє

и продавцы, у которых вещь в наличии
и посредники, которые заказывают с сайтов
независимо от рейтинга - предоплата

якщо речі в наявності -це дещо інше

чим мені не подобаються посередники що працюють по передоплаті - вже писала

гроші візьмуть за все ,а куплять не все,особливо на сейлах,особливо в аш енд м ,і ти весь цей час можеш чекати своїх речей,а повернуть тобі гроші лиш коли все приїде
допустимо коли я замовляю на великі суми ,мене не влаштовує аби мої гроші на такий час просто безплідно зависали

про передоплату за товар в наявності навіть у продавця з низьким рейтингом ,я 100 раз подумаю,перчитаю відгуки,поспілкуюсь з людиною перед тим як наважусь щось купувати
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 04 лютого 2012, 00:12

Перлинка написав:чим мені не подобаються посередники що працюють по передоплаті - вже писала

гроші візьмуть за все ,а куплять не все,особливо на сейлах,особливо в аш енд м ,і ти весь цей час можеш чекати своїх речей,а повернуть тобі гроші лиш коли все приїде
допустимо коли я замовляю на великі суми ,мене не влаштовує аби мої гроші на такий час просто безплідно зависали

немножко не так
озвучиваю заказ - считаем сумму - покупают - называют сумму по факту - оплачиваю - жду вещи

а не так что заказала - получила - оплатила

деньги-товар, а не товар-деньги
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 04 лютого 2012, 00:22

я ніде не писала що має бути післяоплата
замовила -купили (за свої)-приїхало в Україну -розрахувалась
оплата по факту
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 лютого 2012, 00:31

Перлинка написав:я ніде не писала що має бути післяоплата
замовила -купили (за свої)-приїхало в Україну -розрахувалась
оплата по факту

но все равно не после получения вещи)
а ДО
что и значит - предоплата (так как в подавляющем большинстве случаев просят 100%)
все остальное - детали
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 лютого 2012, 00:48

чому це до?

У гри забираю по факту

це не деталі ,це дуже важливо ,коли я можу в будь який час сидячи дома кинути замовлення -і мені відразу ж куплять зловивши потрібний колір та розмір,а не після того коли я матиму можливість внести передоплату

по друге про підвисші гроші ,вже двічі пояснювала!

по третє ,мені набагато спокійніше коли угода купівлі -продажу відбувається за день -два і коли я вже конкретно знаю що саме оплачую ,бо за місяць мало лі шо може статись навіть з самим посередником ,не кажучи про форс-мажорні обставини,затримка на таможні як в мене колись було чекала літнього взуття з англії 1,5 міс ,а моя дитина ходила в минулорічних сандаликах з яких вже пальці стирчали .
якби не була зроблена передоплата ,я б просто відмовилась від замовлення ,розірвала угоду через недотримання вказаних умов доставки 2 тижні ,і купила б дитині в іншому місці.А так довелось ті гроші вибивати з посередника .

провіреному посереднику з високим рейтингом оплатити за день до отримання замовлення - не страшно
порівняно з тим що платити за місяць,я вважаю це оплатою по факту,якби ми жили в одному місті ,то так і було б,можна попросити наложкою відправити -знову ж таки оплата по факту
я раніше більше ризикувала навіть коли рейтингів на кідстафі не було,на інших сайтах без рейтингів купувала в незнайомців,але зараз аферистів розвелось багато
краще я перстрахуюсь ніж потім буду плакати
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 лютого 2012, 01:19

Перлинка написав:чому це до?

У гри забираю по факту

це не деталі ,це дуже важливо ,коли я можу в будь який час сидячи дома кинути замовлення -і мені відразу ж куплять зловивши потрібний колір та розмір,а не після того коли я матиму можливість внести передоплату

Перлинка. До момента получения товара, а не до оформления заказа.
Поэтому - До.
Твои отношения с Грой - это не та модель отношений покупатель-продавец, которая имеет место на Кидстаффе.
И не все продавцы соглашаются на оплату за день до отправки товара покупателю. Это, скорее, исключение

Ладно. Не вижу смысла дальше это мусолить)
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 лютого 2012, 01:26

Якщо хочіеш,я поділюсь контактами виключних посередників

Ще раз повторюю ,можуть вислати твоє замовлення наложкою ,от і буде не ДО,а по факту

люди які живуть в містах де проживають посередники ,мають можливість так само забрати і оплатити за речі при зустрічі ,як і я у гри,тому нічого особого в цьому не бачу

як працює більшість мене не колише,мені важливо що я знайшла оптимальні для себе умови
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 лютого 2012, 02:01

Перлинка написав:як працює більшість мене не колише,мені важливо що я знайшла оптимальні для себе умови

я рассматриваю сложившуюся ситуацию на рынке вцелом, а не исключительные условия сделки купли-продажи
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 лютого 2012, 02:08

Shalimar написав:
Перлинка написав:як працює більшість мене не колише,мені важливо що я знайшла оптимальні для себе умови

я рассматриваю сложившуюся ситуацию на рынке вцелом, а не исключительные условия сделки купли-продажи

от і дивись що у посередника з нульовим рейтингом і умовами передоплати ніхто нічого не замовляє,бо можна замовити в провіреного без передоплати ,а те що оголошення висить -нічого не значить

купити щось з того що є в наявності-інша справа,можуть і купити на свій страх і ризик,якщо варіантів більше нема
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 лютого 2012, 03:02

продавцы с высоким рейтингом также ставят в условие 100% предоплату
а потом "по приезду вещи" - доплата за вес
что значит предоплата после заказа, а не перед отправкой покупателю непосредственно
между прочим, это условия тех, кого Ты рекоммендовала
возможно, для Тебя у них другие условия
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей