Глобальні оголошення!

Дитина в паспорті

Модератори: олеся, Любов

Re: Дитина в паспорті

Повідомлення taranjka » 17 лютого 2013, 14:59

ми влітку вписували, то мій паспорт носив муж, ніяких заяв від нотаріуса. ви ж ше нікуди не виїжджаєте - це вписування, а не відкриття візи.
а фото - краще нехай буде, це плюс при відкритті візи, а в деяких випадках вимога посольств
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Shalimar » 17 лютого 2013, 15:40

lerumpochka написав:татко ОБОВЯЗКОВО! або ж заява від нього, що він не заперечує проти виїзду дитини і т.п. завірена нотаріально... (+100 грн)

вписанный ребенок в паспорт - это не выезд ребенка ,что надо разрешение получать
и им там оно на что?? ця завирена нотариально заява
Ее показываешь только на паспортном контроле!
и там конкретно указывается, куда выезжает ребенок с мамой, н акакой период....

Да что грустно, говоришь, что звонила в министерство, и там ответили, что фото с 5 лет, и попросили вас (ОВИР) дать разъяснение, почему вы требуете фото) и заяву вид батька)

але якшо не хочешь сперечатися - то ничего не остается, как быть послушным и идти у структур на поводу...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TanenRom » 17 лютого 2013, 20:40

десь два тижні тому чоловік ходив робити новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії), то одразу вирішив вписати дитину - заяв від мене, чи моєї присутності не потрібно було.
заяву від батька, що він не заперечує потрібно писати тоді, коли ви їдете за кордон самі, а ви ж поки ще не їдете, а просто вписуєте дитину.

просто з вас хочуть стягнути зайві гроші за нотаріально завірену заяву - ще напевно до нотаріуса свого відправляють.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Shalimar » 17 лютого 2013, 22:28

TanenRom написав:просто з вас хочуть стягнути зайві гроші за нотаріально завірену заяву - ще напевно до нотаріуса свого відправляють.

у меня тоже такая мысля была...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lerumpochka » 18 лютого 2013, 02:37

Shalimar написав:Да что грустно, говоришь, что звонила в министерство, и там ответили, что фото с 5 лет, и попросили вас (ОВИР) дать разъяснение, почему вы требуете фото) и заяву вид батька)

ой ,клас! повимагати розяснень, гарна їдея)))) як матиму відповідний настрій то обовязково туди подамся, а поки планую йти фоткатись :dash:

TanenRom написав:десь два тижні тому чоловік ходив робити новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії), то одразу вирішив вписати дитину - заяв від мене, чи моєї присутності не потрібно було.
заяву від батька, що він не заперечує потрібно писати тоді, коли ви їдете за кордон самі, а ви ж поки ще не їдете, а просто вписуєте дитину.

а куди ходв? на бамі чи в центр?
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 221 раз.
Подякували: 369 раз.
Діти: маленька Магдаленка:)

Повідомлення Shalimar » 18 лютого 2013, 02:45

и еще по поводу детских фоток в паспорте... мне нравится, когда фотки вклеены
и я думаю, так даже правильней - чтоб не с какого-то там возраста, а всем вклеивали - в два месяца то в два месяца, в два года то в два года
в предыдущем паспорте у меня был несколькомесячный сынуля)))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 18 лютого 2013, 09:40

lerumpochka написав: TanenRom написав:десь два тижні тому чоловік ходив робити новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії), то одразу вирішив вписати дитину - заяв від мене, чи моєї присутності не потрібно було.

а куди ходв? на бамі чи в центр?

ми не в Тернополі живемо,але закони однакові усюди :wink:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення lerumpochka » 01 березня 2013, 10:51

TanenRom написав:ми не в Тернополі живемо,але закони однакові усюди

закони то однакові, але їх трактування і виконання залежить від фантазії окремих людей :hi:
я вже пішла сфоткала магду, то як вже все зроблю, то напишу шо й до чого

до речі ціну кажіть 82 грн
Секрет ,батьківського виховання не в тому, що роблять батьки, а в тому, ким вони являютьсядля дитини. (Гордон Ньюфелд)
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Shalimar » 02 березня 2013, 02:32

и что, будешь платить 82??
и как платить? на месте или через банк?
я бы звонила "наверх" за уточнениями
ну или распечатай им то, на что я ссылку давала!! пусть прокомментируют
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lerumpochka » 07 березня 2013, 18:23

платити через касу там
вони, підозрюю собі додаткові якісь послуги мутять - оформлення анкети , страховка і т.п
може і роздрукую... але так просто точно не здамся :hi: :hi:
ніяк не зберусь з чоловіком піти туди...
lerumpochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей