ми влітку вписували, то мій паспорт носив муж, ніяких заяв від нотаріуса. ви ж ше нікуди не виїжджаєте - це вписування, а не відкриття візи.
а фото - краще нехай буде, це плюс при відкритті візи, а в деяких випадках вимога посольств
lerumpochka написав:татко ОБОВЯЗКОВО! або ж заява від нього, що він не заперечує проти виїзду дитини і т.п. завірена нотаріально... (+100 грн)
TanenRom написав:просто з вас хочуть стягнути зайві гроші за нотаріально завірену заяву - ще напевно до нотаріуса свого відправляють.
Shalimar написав:Да что грустно, говоришь, что звонила в министерство, и там ответили, что фото с 5 лет, и попросили вас (ОВИР) дать разъяснение, почему вы требуете фото) и заяву вид батька)
TanenRom написав:десь два тижні тому чоловік ходив робити новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії), то одразу вирішив вписати дитину - заяв від мене, чи моєї присутності не потрібно було.
заяву від батька, що він не заперечує потрібно писати тоді, коли ви їдете за кордон самі, а ви ж поки ще не їдете, а просто вписуєте дитину.
lerumpochka написав: TanenRom написав:десь два тижні тому чоловік ходив робити новий закордонний паспорт (в старому закінчився термін дії), то одразу вирішив вписати дитину - заяв від мене, чи моєї присутності не потрібно було.
заяву від батька, що він не заперечує потрібно писати тоді, коли ви їдете за кордон самі, а ви ж поки ще не їдете, а просто вписуєте дитину.
а куди ходв? на бамі чи в центр?
TanenRom написав:ми не в Тернополі живемо,але закони однакові усюди
Повернутись до Квитанції, довідки, гроші
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей