Глобальні оголошення!

Паспорт

Модератори: олеся, Любов

Re: Паспорт

Повідомлення taranjka » 11 березня 2011, 11:51

мій муж загубив паспорт тож, мали такі пригоди на фесті в яремчі. він одразу написав заяву в міліції про те шо вкрали (ми знали шо то цигани стирили), потім вже в тернополі писав, тоді з яремча передавали папери, шо він писав таку заяву, тоді довго ходив в пашпортний, але ніб всьо гуд. головне пошвидше написати заяву шо пропав
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Сяна » 19 листопада 2013, 00:19

і я сюди :cray:
пропав минулого тижня паспорт, в міліції була у п"ятницю, написала заяву. потім ходила у паспортний стіл - сказали, які документи треба і плюс - копія рішення з міліції по цій справі (сказали, що через 10 днів мають її дати)
питання:
-як знати, що те рішення вже є? йти туди знову? дзвонити? (в міліції про це мені нічого не сказали)
-чи треба писати оголошення в газету, шо такий-то паспорт недійсний?
-чи реально зараз (поки ще паспорт вважається дійсним), що хтось ним скористається ним (ще була копія іден.коду) для оформ.кредиту тощо?
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Сяна » 19 листопада 2013, 10:54

ніхто не губив\не крали у вас паспорт ост.часом?
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення taranjka » 19 листопада 2013, 13:47

зайти запитати мають видати довідку (рішення) мені здається що має бути рішення в якому зазначається що особа зверталася щодо розшуку документів, потім подається оголошення про втрату документа і з тими бумашками тре йти в паспортний
ну і за логікою від дня твого звернення паспорт вважається втраченим, а отже не дійсним. але от якщо хтось до того дні ним скористався :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 19 листопада 2013, 14:09

а нє, про кредит. запитала в сестри, каже малоімовірно. по перше кредити тепер йде відеореєстрація. друге, навіть як хтось оформив, то можна оспорити.
ну і ти ще штраф маєш заплатити
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 19 листопада 2013, 18:45

в мене в 2005 році були вкрали сумку з паспортом. то мені було проще. мені міліція видала довідку про кражіку і що ведеться справа і т.д. я поїхала в паспортний стіл завезла ті всі документи (ще з сільради і свідоцтво, домова книга). я не платила нічого і нікуди не подавала оголошень. але то в селі. в місті може інакше.

моя свекруха так тоже паспорт переробляла. як тільки принесла новий до хати - того ж дня знайшла старий в книжці. :dash: :dash:

а ти спробуй згадати де і для чого ти його носила, де положила?
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість