Знервувалася сьогодні через нашу Укрпошту.
Живу в Білій, передплачую багато видань, в основному дитячих, бо нема можливості бігати по кіосках. Намагаюсь контролювати, чи всі номери приносять, але інколи забуваю, вдома складаю по порядку. І от. Вже вдруге цього року не принесли "Мамине сонечко. від 2 до 5". Сьогодні 18 номер, а 17 нема. Я ще тиждень тому питаю листоношу, чи був, бо ж вересень закінчується, а журналу нема. Каже, що не було. А сьогодні на моє запитання "Де ж 17 номер?" розводять руками. Дзвоню сама у відділ передплати, кажуть був 12 вересня, по накладній з "Маленьким розумником" ( а я передплатила в комплекті). То Розумник є, а того нема. Знов дзвоню до себе на відділення, кажу з'ясуйте, хіба ж це я повинна робити, за послуги пошти плачу. А вони: та ви собі дивіться самі. Та ж дивлюся, журналу нема, перерила всю хату, тим більше, що складаю в одному місці, малому в столі. От сервіс, нема слів. Кажуть, що віддадуть гроші. Нащо мені гроші, де я тепер цей номер знайду. Вже у лютому не було 4 номера, то я просила маму, щоб у місті шукала, то купила. А цей журнал взагалі тільки на головпошті буває, і то не завжди. І чому я повинна тратити ще 10 грн., ще їхати шукати, якщо передплатила.
Може, хто теж передплачує, напишіть в ПП, що на обкладинці і в самому журналі. Ще дітей ввечері перепитаю, але вони тільки зі мною завдання виконують.