Глобальні оголошення!

Колумбус

Модератори: олеся, Любов

Колумбус

Повідомлення taranjka » 17 жовтня 2013, 18:33

передісторія. більше року тому ми переїхали в теперішню квартиру. підключили київстарівський нет, телевізора нема. через 4 місяці в рахунках зявився новий пункт - колумбус і борг 400 грн. зясувалося що попередній жилець чи то завтикав написати заяву, щоб відключили, чи то вони загубили її коли ставали з бітернету колумбусом.... короч борг числеться за прізвищем того жильця, але з моїх рахунків ніяк не зникне. а цього місяця зявився новий пункт - колумбус 1 і борг 80 грн :crazy:
хтось в курсі, як зробити так, щоб в моїх рахунках цього спаму не було?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Колумбус

Повідомлення Sms » 17 жовтня 2013, 19:47

Наскільки я розумію борг рахується за квартирою, а не за власником. В мене колумбус також на попереднього власника ще зареєстрований. Але кабель є і по ньому кабельне подають. Тому думаю нікуди він не діниться поки ти не підеш - не сплатиш борг і не напишеш заяви на відключення.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 17 жовтня 2013, 19:55

це інтернет, і вони самі відписали, що борг по договору за тим колишнім жильцем
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення nadusha » 19 жовтня 2013, 07:49

Щоб врегулювати те все треба буде піти до них на Київську. Мабуть доведеться писати якусь заяву по типу: прошу припинити надання послуг і списати борг у зв"язку зі зміною власника. Проживаємо в квартирі з такого то числа, маємо свідчення сусідів і такі-то документи.
Можете попитати на Форумі файного міста, там є темка Колумбус, де відповідає "компетентний" працівник.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення xtremeshammy » 25 січня 2025, 10:45

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 03 лютого 2025, 09:19

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей