Немоє(((( засильний смак, я таки більше люблю траву як каже мій чоловік "без цвета, без вкуса, без запаха")))))
Ну і недогледіла і не посипала попелом, то мошка подирявила листочки((((
Але по жмутику до салату кидаю.
Ще надибала на ринку на таке

посіяла) побачимо що виросте. Бо спаржу я знову провтикала((((( засипала землею, засипала і забула таки про неї(((( Знову буде холодок до букетів))))
Вирощує хтось спаржу дівоньки??




я кажу їм що видумують, вже меньше даю, але і чоловік і мама чітко чують коли є крес-салат, а коли без нього.
Крес салат колись пророщувала зерна і додавала в їжу, нагадував гірчицю, але вирощувати не вирощувала. Я сіяла салату головчасту, то вона мені не гірчить навіть як вже стара. Ще мама вислала якусь салату мікс, там різні листочки, рукола, шпинат, базилік. Хочу на осінь салат зимовий посіяти. Його на зиму накриваєш і цілу зиму є салата, а ранньою весною з нього теж наростає трохи. Щодо м яти то я теж не знала, що є такі види. Вони різні на смак? В мене меліса є і м ята. Я люблю мохіто дуже робити собі в спекотні дні.
