гра з вогнем що справді таки олень? Живий? Великий і рогатий? Отак серед хаток шастає???
Milichka ну я писала що в мене фітофтора дуже згубила, ще до дозрівання я викинула відер 5, ну і в процесі тоже немало. Тобто загалом урожай був непоганий, якби не погода, а відповідно і фітофтора.
Салати їмо, трохи наквасила, зробила до 10 літрів соку. Маринувати напевне теж будемо куповані(((( Ну але в мене тут ще дехто виносить по доброму кульочку з дому на люди((((
Я в жодному разі не закликаю кропити, АЛЕ куповані помідори кропляться мінімум раз 15!!! Востаннє часто ще зеленими в машині, де за ніч червоніють

Ну не всі, але багато так роблять. Раз чоловік їсть куповані, то домашін навіть кроплені тричі можуть сміло рахуватися такими що без хімії. Я більше троьх раз не кроплю ніколи. Лише усілякими сироватками і настойками, а хімією не більше троьх. Знаю людей що вирощують на продаж, то кроплять 7 раз. Продають як домашні, тобто дорожче. І люди купують, бо смак не порівняти.
Тепличка то звісно класно. В нас в планах теж є, але не стільки для того щоб не кропити, скільки для того, щоб мати ранні і пізні урожаї. Я наразі ще не сильно цікавилася вирощуваннім помідор в закритому грунті, та сумніваюся, що для хорошого урожаю можна буде обійтися взагалі без хімії(((
КсКз вроді в теплиці вирощує, цікаво які враження