гра з вогнем по одному збирати))) Я б не чекала) я б давно їзла))))
А в мене і взагалі Вчора вийшла після оцих-от дощів, то капець просто, половина чорного-чорнющого Давно я так різко не бачила фітофтори, прийшла до хати і ревіла, стільки ходила, доглядала і певне помідори будемо купувати А так хотіла соку наробити побільше, спеціально половину рожевих посадила (дуже з них сік смачний) Навіть не хочу на город виходити більше(((((((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Христинка, твої помідорки чудові Наталя, не плач, вони відновляться і буде ще багато урожаю, тільки швиденько кропи помідорчиком, швиденько. я розумію твої емоції, бо теж одного року таке було, різко всі почорніли і поламалися, але покропила і до тижня часу вони відновилися. спробуй
Любов покропила вчора Чарівником, пообрізала майже безжально все що можливо було обрізати. Люб ти мене однадіяла трохи, тобто більше не чорніли після того як покропила? Мої ще зеленющі, то не дуже боюся кропити, бо ще їсти не скоро будемо. Тре шукати якісь способи лікування землі, бо нема куди мені переносити ті помідори, вони вже роками на одному й тому ж місці і ще роки їм там рости
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Христя, такі гарненькі! Якийсь сорт такий цікавий. Наталя, ого!!!!!!!! Шкода....надіюсь ти відходиш їх. Ми свої разочок кропили помідорчиком і ніби все добре, хоча треба піти провірити.
ти покропи тим помідорчиком ще. я одного року теж за ними доглядала, обрізала, а після дощу аж попереламувалися стовбури від фітофтори, бо були високі дуже. теж як побачила то плакала, але попідв'язувала і віджили вони, урожай ще був ого-го. але так не шкодуючи тим помідорчиком залила їх і землю теж.
Любов нині обовязково куплю Ти мене до життя вернула, чесно кажучи, бо така розстроїна. Я на своєму досвіді вирощування лиш раз таке мала. До речі порекомендували мені в магазині давати по ложці Байкалу до любого кроплення, кажуть що дуже добре оздоровлює землю. Я давно про нього читала. Казала чоловіку щоб мені відро купив на день ангела буду ходити і лійкою поливати весь город на осінь