Глобальні оголошення!

Балачки на городі

Модератор: Natalinda

Re: Балачки на городі

Повідомлення Vanilochka » 05 квітня 2015, 16:35

непамятаю чи десь писала але хто садив шпинат ?
Зображення
Vanilochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 60 раз.
Подякували: 59 раз.
Діти: Остапчик (16.10.14р.)

Повідомлення flower » 20 квітня 2015, 14:00

Як на дворі холодно, а ще той сильний вітер з мокрим снігом. Боюсь цвіт черешні і абрикоси померзне.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 20 квітня 2015, 16:51

Якось все змішалося, нема ні зими ні весни ні літа((((
Ще такий рік один і можна абрикоси викорчовувати(((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 12 травня 2015, 15:05

Мені тре закрити прохід до ринку)))))
Знали б ви скільки я ще всіляких квітів понакуповувала, сьогдні знову приходжу і оужас!!!!!!!!! море низькорослих півників. Йшла з настроєм потратити 20 грн))))) навіть не рахувала вже)))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення flower » 12 травня 2015, 19:53

Хвались, що купила? :yes:
Сьогодні одну цікаву статтю найшла, деякі штуки для мене дивні. Та картопля в яку троянда запихається хіба не проросте?
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 14 травня 2015, 09:25

Останнє що накупила то щось 5 низькорослих ірисів, мяту купила таку за кольором хости зелено-білу
Я щораз щось несу додому))))) Дзвіночки якісь нові купила, то ще не цвітуть, не знаю які, знаю лиш що сині) Едельвейс купила, бо ж сіяла вже міліон разів і все без толку. Іду в темі квіток покажу пару.

Переглянула ту статтю, то певно тільки спробую з бурянами поборотися так))))
| +
2. Убивай сорняки собственным нетоксичным средством, в состав которого входят 4 л уксуса, 250 г столовой соли и 1 ст. л. средства для мытья посуды. Опрыскивай им сорняки в жаркий день.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Мені здається що і картопля проросте, і що розсада не сильно ростиме як її в тій шкаралупці висадити на город і підгузник може засмердітися, вже краще гідрогель купити, він не такий і дорогий
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Kisja » 14 травня 2015, 14:21

Natalinda написав:собственным нетоксичным средством, в состав которого входят 4 л уксуса, 250 г столовой соли и 1 ст. л. средства для мытья посуды

ну не знаю наскільки то нетоксично для землі - і оцтом, і сіль і засіб для миття посуду - все вбиває мікрофлору грунту
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Kisja » 14 травня 2015, 14:26

А може хтось порадить як боротись з слимаками і слизнями? В мене в теплиці якась армія - посадила 50 кущів салату ранньою весною, то з'Їли майже все - залишилось 7 кущиків. КУпила в дачнику засіб - антислизень - ним потрібно посипати землю, то там де слимак наліз на той засіб - там він і здох - а якщо оминув - то далі доліз до рослини і їсть її. А після посипаного сапати землю не можна. і діє він поки не розчиниться чи не змішається з землею.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення Natalinda » 14 травня 2015, 14:37

Kisja я з народних методів знаю - то посипати товченою яєчною шкаралупою, ще тирсою можна, або ставити приманки з пивом)))) на рівні землі.

Зображення

А щодо того засобу від бурянів то думаю він таки меньш токсичний ніж ураган. Але дивлячись на те скільки в нас цього року кульбаби, то таки хочеться чогось дешевшого спробувати
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Галлинка » 03 червня 2015, 18:23

А у мене проблема, не зійшли зовсім огірки, вже два рази сіяла.Перший ще не дивуюсь, було трохи захолодно, а другий раз посіяла, знову не зійшли, хоч вже тепло. Чи то насіння погане, хоча сіяла три різні сорти і різних фірм. Вже не знаю що робити. Може треба чимось удобрити грунт, підкажіть що добре для огірків?
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 184 раз.
Подякували: 434 раз.
Діти: синочок і донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей