Глобальні оголошення!

Балачки на городі

Модератор: Natalinda

Re: Балачки на городі

Повідомлення ksana » 31 серпня 2014, 11:10

Хочу в себе на городі посадити мяту. Може хтось має або знає де можна купити, щоб з кореня її відсадити? Бо сіяла два рази насіння, то не зійшло. На ринку вчора питалася, то не було.
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення Milichka » 09 вересня 2014, 08:00

Накінець зібралась показати нашу "теплу" грядку.

Вигляд у неї не презентабельний )))), тому що цибульку, огірки, капусту, зелень уже забрали, залишилось тільки пару гарбузів і помідор - ніхто уже за нею не доглядає ))))
| +
Зображення

Зображення

Зображення

І ще нашу грядку помідор

| +
Зображення

Зображення

Зображення
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Natalinda » 09 вересня 2014, 12:06

Milichka дякую!
Молодець твій чоловік! я так розумію що його хвалити :wink:
А я свої помідори так і не сфоткала, а те що залишилося то вже не до фотографії))))) але цього року я задоволена дуже, навіть трохи соку закрили!
А от перець ще й досі цвіте :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Milichka » 09 вересня 2014, 18:36

Та, то всьо чоловік і його натхнення ))))) У нас ще й апіхата є )))))

І ми соку закрили - 50л, і стільки ж мабуть намаринували. А помідори я вчора фотографувала, у нас ще їх багато достигає.

Теж задоволена нашими помідорами)))), перший раз за стільки років садіння - так гарно родять :dance:.
Але то гіркий досвід навчив - чоловік за екологічно чистий город - і не кропив хімією - тільки сиворотка, йод....

Він і цього року пробував не кропити - почали чорніти - навіть, я що прохолодно і байдуже відношусь до городу ))) чуть не плакала - так шкода було чоловікової праці - він там кожну хвилинку проводив . Покропив декілька раз і є гарний урожай. :love:

Перець у нас теж ще не достиг, але в нас так кожного року. Свекруха запізно, мабуть, розсаду садить, що вони не встигають достигати. А коли ви розсаду перця садите?
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Natalinda » 09 вересня 2014, 23:50

Milichka написав:У нас ще й апіхата є )))))

Ого! Мусила гуглити :impossible: Мій майже не спить))) а твій то певно зовсім не спить))))
Я щось нерахувала ще соку, бо ще закриватимемо, десь мало б бути так само. У вас скільки кущів? З жовтих теж сік робите? В мене ще достигають, але вже не то) було більше) то я й не фоткаю, деякі кущі вже викорчувала, а ті що пізніші, то ще й зелені є. Я поєдную сировотку з хімією, але хімія тільки на перших порах. Напиши в темці про помідори чим кропили цього року.

Цього року перці - то однозначно від погоди(((( при +10 він припиняє ріст і близько тижні відновлюється. А я вже й не порахую скільки разів я на власні очі +8 бачила цього літа :crazy: то про що мова((((( Я розсаду середина-кінець лютого висаджую
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 05 березня 2015, 16:47

Сьогодні я зрозуміла що все ж таки не все так погано! Таки переживемо ми усі негаразди, ще не таке люди переживали!
Так добре поритися в землі :love: Я зробила вже сьогодін вилазку на город, сполола трохи буряну, порозрогтала троянди. ВЕСНА настає!!!!!!!!!!!!!! Іду ще підсніжники пофотографую))))
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 05 березня 2015, 19:17

О, тільки потепліло, а Наталінда вже на городі)))))

Ми тоже сьогодні були, але в саду, обрізали, обприскували.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Re: Поговоримо про погоду

Повідомлення flower » 05 квітня 2015, 10:31

Я так і нікуди не їзджу, зараз правда в церкву поїду, але то недалечко. Чоловік моєю машиною в Тернопіль теж ганяв, то казав як їхав додому, так мело, що важко їхати було. Він на своїй колеса ще не встиг переставити, лиш мені хотів добре діло зробити)
Milichka написав:І ще))) я тиждень тому, якраз перед похолоданням, посіяла грядочки з ранніми травами і морковкою-цибулькою, накрили парничками, цікаво чи виживуть під тими снігами?

Я так само, але моркуву не сіяла. Лиш цибулю, руколу, салату, кріп, редис, шпинат. Не знаю чи воно зійде тепер, бо тоді таке сонечко світило і надія була.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Marichka » 05 квітня 2015, 11:02

Чоловікова мама вже посадила всю картоплю.Вони завжди все так швидко роблять.Цікаво,що з того вийде?!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення okcana » 05 квітня 2015, 14:07

Я також посадила картоплю сорокаденку, моркву ранню посіяла, редиску, петрушку. Тепер думаю чи вийде ось з того чи ні...
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей