Глобальні оголошення!

Помідорчики

Модератор: Natalinda

Re: Помідорчики

Повідомлення Галлинка » 18 березня 2015, 21:54

Natalinda Ми садимо десь 130 корчів, ще трохи роздаємо-бабусям. друзям. А це прийшла на думку ідея реалізації.
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 184 раз.
Подякували: 434 раз.
Діти: синочок і донечка

Повідомлення Natalinda » 19 березня 2015, 01:16

Галлинка а чого так багато різних? Любите експерементувати? То щороку так багато сієте різних? Я думала що штук 500 напевне при такій кількості сортів :hi:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Галлинка » 19 березня 2015, 12:07

Natalinda Так, цікаво подивитись які будуть помідорки різних сортів. Мені особисто за смаковими якостями найбільше подобається Де-барао чорний і золотий.
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 19 березня 2015, 12:14

Галлинка а не важкі у догляді Де Баро?
Я щось ніяк на високорослі сорти не наважуся) немаю довгих тичок)
А закриваєте всі разом чи по сортах?
Ми всі скопом на сік пеперобляємо, так само і з маринацією і квашенням
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Галлинка » 19 березня 2015, 13:13

Natalinda ми минулого року таки знайшли з десяток високих тичок для Де-барао. деякі трохи прищипували. а деякі ні. То виросли до двох метрів точно і росли б далі. але. як на мене, все таки треба прищипувати або обривати цвіт. той що високо, бо плоди не будуть вже такі гарні. будуть дрібніші. І багато в нас зелених лишилося. Але то ще може тому. що в нас ділянка наполовину затінена майже цілий день.
Закриваємо по-різному. По сортах то жовті і сік з них для дітей робимо. Сливовидні половинками в мене люблять. Великі якщо родять. то на сік і на квашення. решту трохи маринуємо.
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення flower » 19 березня 2015, 16:18

А я як купляла ДеБарао то і не знала що вони такі високі, тепер аж страшно :hi: Та вже, як буде, головне аби посходили)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 19 березня 2015, 16:45

flower на пакетиках ззаду переважно пише) :wink:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Галина » 19 березня 2015, 16:53

Дівчата, а ваша розсада виростає така ж велика, як та яку продають? Бо моя завжди менша значно, але приймається добре у відкритому грунті.
Ви стільки всяких сортів знаєте і вирощуєте... Я тільки чері і сливовидні сію. Але в мене татові завжди з Заліщиків і Борщова дають багато, так що всім родичам і сусідам дістається, то в мене гострої потреби в своїй розсаді нема, просто я це люблю.
Наступного року також насію всяких кольорових. Аж хочеться жовтих помідорок)))))))
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галлинка » 19 березня 2015, 17:00

Галина написав:Дівчата, а ваша розсада виростає така ж велика, як та яку продають? Бо моя завжди менша значно, але приймається добре у відкритому грунті.

У нас також менша виростає розсада. ніж та що на ринку. А приймається 100%, в тому думаю і значний плюс своєї розсади.
Галлинка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 19 березня 2015, 17:03

Галина моя не виростає така як на ринку продають, по висоті - так, а от в товщині стебла програють, але на городі швидко наздоганяють базарну розсаду))))
Я б якби в Заліщиках жила, то точно б на продаж вирощувала)))) там таки тепліше трохи!
Галя, сливочок теж є море сортів :wink:
В мене основні критерії про покупці насіння - невисокі, ранні або максимум середнього строку дозрівання, універсального призначення. А тоді вже вибирвє по вазі, кольору і що там ще мудрого понаписують)
Чері цього року не сіяла. Одна я їм) Ну і минулорішні мали трохи грубу шкірочку, хіба позаминулорішні тре знайти який сорт.
В мен Юра помідор не їсть, то я думала його здурити, що то вишні такі)))))) Неполучилося)))) Хоча урожай щоразу збирали разом
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей