Глобальні оголошення!

Помідорчики

Модератор: Natalinda

Re: Помідорчики

Повідомлення Ameli » 03 січня 2015, 00:22

ото я надумала серед зими зробитися аграрієм і викопала вкінці вересня помідорки 2 шт...але з тої затії нічого не получається бо зацвіли почала їх запилювати(чим мала якись пензлик недобитий знайшла) зав’язі опали..заразюки. дальше зацвіла аж одна квіточка то до чого мені запилювати її? з квітучих то тільки різдвяник :crazy: :hi: . сьогодні взяла і всю верхушку пообламувала бо листки поскручувалися і якісь дохленькі виглядали...питання до знаючих огородниць викидати чи ще хай на вікні побуяє???
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 03 січня 2015, 02:09

їм не вистачає світла
щоб добре розвивалися має бути певна температура, вологість і тривалий світловий день
якщо температуру і вологість ще можна встановити, то з світловим днем - виходить дуже дорого

про полуниці те ж саме напевно :confused:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: А в нас перчики на підвіконнику :)) (про розсаду)

Повідомлення Ameli » 17 березня 2015, 00:41

В мене сьогодні був помідорний вечір :crazy: ну сіяти дуже люблю а оте пікування...щоб мене покрасили. тяжко і марудно і ще так догоро зараза. земля по 10 гр. стакани 0,5 л. 13 гр а землі так багато треба :impossible: купила 100 стаканів, і от думаю що буде мало. і землі і вікон :crazy: треба зараз ще насіяти а то вдруг такі будуть джунглі що не буде як садити.
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 10:38

flower написав:Наталь, ти які сорти помідорків цього року маєш? :=):

Я щось нічого такого особливого. Вчора перебрала, бо намочувала насінняя, то щось аж розстроїлася(((
Далі жовті забула купити, то ще докуплю, щоб штук 5 посадити, Індіго фіолетові купила, але то теж так більше для краси, більше 5-ти садити не буду, оранжевий Апельсин. Я люблю їсти кольорове))))
Ще купила сорт "Промік" який можна висівати відразу в грунт, то хочу спробувати
А так то багато нового, бо минулого року нічого такого щоб ах, не було, були хороші помідори та й все))))
Санька мені подобаються, вже 3 роки сію
Ще от вчора в ступорі була. Якось так вийшло що купила 2 одинакові сорти різних фірм. ТО на одному пише що для використання у свіжому вигляді, а на іншому - що універсального використання :crazy: і будь мудрий. Ну аде посію, назва гарна))) "Білий налив"
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: А в нас перчики на підвіконнику :)) (про розсаду)

Повідомлення Ameli » 18 березня 2015, 10:40

І знову я до вас. ще вчора докупила землі і буду сіяти ще надранні помідори ляна і ще якась. ну помідорне в мене літо намічається :aplo:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Ameli » 18 березня 2015, 10:44

о і я Саньку купила. значить не прогадала. Слухай ти такі екзотичні сорти садиш! Супер. а мені щоб потім головне фітофтора не зжерла ту всю працю...
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 10:45

Ameli ну я тобі вже казала що стаканчики ти вже матимеш не на рік)) головне не викинути і не забути де поставила)))) бо я так 2 роки забувла аде сховала, і ще досі не всі знайшла))))
І землю і беру з городньою пополам і дуже мені подобається кокогрунт, якщо земля з городу дуже масна, то ним гарно розпушувати.
Ну і не розсаджуй більше ніж тобі треба. Якщо ти більше 100 не плануєш висаджувати в грунт, то і не бався, краще тим місце хороше на підвіконниках виділити, щоб були здоровіші і сильніші. Я зараз стараюся сіяти рівно стільки скільки мені треба на город. Запас роблю мінімальний, бо теж як flower потім направо і на ліво роздаю. В мене сусідка то не купувала розсаду щось 2 роки, бо все я їй віддавала. А ще маминим знайомим а ще і ще. Як мало місця, то краще сіяти те що тобі тре, а не те що сусідам))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 10:48

Ameli Санька то на квашення добренькі мені)))) спробуєш
А щоб не зїла фітофтора таки тре кропити(((( і нікуди не дінешся. Скільки я вже пробувала, то на одних екометодах далеко не заїдеш, особливо як літо виявиться дощовим((((( Мінімум раз покропити від фітофтори таки треба. Я ще Епіном кропила минулого року, то типу як для підвищення імунітету, біологічний препарат
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ameli » 18 березня 2015, 10:51

Natalinda Ех ти вже в цьому спеціаліст і знаєш скільки тобі треба помідорів....а я дорвалася а головне що мої нічого покищо не кажуть..але вже виникає Дуже велика проблема з тими помідорами бо в кімнаті де спимо вже їх не потримаєш мають сильний запах а так то вікон на них не густо. і хочеться тих помідорів і колиться і ще казала мама що забере. нам взагалі то ще з лисичників передають помідори але то як повезе є гарний з них врожай а є...не дуже і які то сорти поняття не маю бо дарованому коневі ....
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Ameli » 18 березня 2015, 10:53

ну всьо думаю цього року я трохи врожай спасу бо є такий в нав класний порадник! дякую Наталі. та кропити то точно треба і пасинкувати і підвязувати і підливати але воно того варте, вийти на город і вирвати свого Помідора :hi:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей