В мене спочатку зійшов один у вазонку а сьогодні дивлюся вже є другий артишок)))) Дівчата як ваша розсада поживає? А моя мене вже замучила, скоріше б висадити. В мене знайома то помідори вже винесла в неопалювальне приміщення на вулицю і каже що їм норма, я чогось боюся. ото потепліє то буду загартовувати...але краще про це навіть не думати.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Класні контейнери, я зустрічала набагато менші і тонші, мені поламались вони швидко. Класно, що низ загострений і оті ямки зручно робити. Хтось такими користується?
Моїх контейнерів теж вистачило не на довго. Таки для мене ідеальними залишаються одноразові стаканчики. В мене помідори гарно посходили, ще базилік гарненький і селера. Ще суниці сіятиму. І настроююся на пікування помідор
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Ми теж частину вже винесли на неопалювану лоджію, відкриваємо вікна, то загартовуються, але вони вже величенькі десь по 15-20 см. Теж артишок посіяла, схдить, от де буду садити, ще думаю Посіяла сьогодні на грядці моркву, насіння чоловік купив голандське, от думаю чи зійде, чи так і як голандські помідори ніц не буде
І знову я сюди! Скучила дуже Сьогодні були в куми на день народж. народ я прибалділа що можна виростити на балконі))) Огірки, які вже цвітуть і мають маленькі зав’язки. А виноград який суперовий!!! і помідори і перець і все підписано, а в мене так посіяти а потім як повезе...
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Це в Тернополі на балконі? Круто якщо на балконі виноград! І родить? Напевне величезні горшки? Чи ні? Моя розсада з нетерпінням чекає висадки, а я раніше середини травня не саджу давно помідор, а перець прийдеться таки купувати, бо дууже маленький ще((( Доречі ніхто ще не купував розсади ніякої? Цікаво які ціни цього року. Бо я поки тільки купила пучок ранньої капусти. 5 грн 12 штук.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Я в суботу питала на ринку то помідори мені сказали що по 3 грн. , може то якісь особливі я вже не розпитувала, бо аж страшно стало від такої ціни.... а капуста по 1 грн.
Ой дівчата, то страшно коли ти покупець, а коли продавець, точніше "виробник" - то не так і страшно. Такі блін парадокси(((( Тре свої залишки буде розпродати, бо щось і забагато як завжди насіяла