Глобальні оголошення!

А в нас перчики на підвіконнику :)) (про розсаду)

Модератор: Natalinda

Re: А в нас перчики на підвіконнику :)) (про розсаду)

Повідомлення Natalinda » 05 березня 2015, 16:41

Ameli написав:і якесь мене вкусило накувляти і насіяти петунії..ну то я взагалі воно таке мілке і вже раз мала той геморой що по всій родині роздавала і знову насіяла. ех.

мені переважно не щастить з петунією((((( скільки не сію зійде 2-3 насінинки((((( цього року навіть не купляла насіння, хоч Юра любить

Ameli а в що садиш розсаду? Я в одноразові стаканчики. Цього року баклажани і перець посіяла відразу по насінинці, побачу що буде
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ameli » 05 березня 2015, 22:12

а як ти сієш петунію? я знаю маленький секрет, берем землю утрамбовуємо, поливаємо, зверху сіємо насіння і увага солимо землю щипкою солі і накриваємо поліетиленовою плівкою. нівякому разі не засипаємо землею, бо насіння дуже мізерне і просто зтухне і не має сили вилізти.
А розсаду саджу в то чого маю багато :wink: в бутлі з під води. мене не вистарчає на зразу по стаканчиках насінинки саджати. хоча так воно мудріше буде.
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Natalinda » 05 березня 2015, 22:49

Класно, про сіль не знала! Але то вже на наступний рік щоб не забути!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення flower » 16 березня 2015, 20:02

В мене сьогодні день "дім, сад, город" :hi: На дворі купу роботи поробила. І нарешті посіяла помідори і базилік, бо то хворіли, то ремонти і швидше не получилось ніяк. Не запізно ще ж пра? Не знаю, що ще посіяти, перцю не хочу, потім куплю або в свекра візьму, бо бачила, що в нього вже величенький. Мама мені цього року насіння так і не передала, бо не мала змоги вирватись і купити, то я купила в нас на ринку. Я здивована, як його мало в пачці, це обше. Мені пачечки хватало ледь на один контейнер і то так сіяти в рядочок одне від одного, щоб не пікувати потім. А того італійськаго я не знаю на скільки б контейнерів одної пачки хватило б. Я памятаю сіяла щиро, що воно мені позходило як щітка і я потім пікувала в стканчики, в себе багато лишила і ще роздавала на ліво і направо. Жалко не найшла тих насінин, що я собі з помідорків лишила, все обшукала, може де випадково викинула. Цього року якщо це укр. насіння зійде, то роздавати вже не буду, але пару би наміняла :hi: Наталь, ти які сорти помідорків цього року маєш? :=):
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ameli » 17 березня 2015, 00:44

Natalinda виходь в ефір !!! :hi: тут огородниці трендять
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 10:27

Ameli я в ефірі))))))
flower та не пізно, я помідори сьогодні тільки сіятиму, вчора понамочувала тільки, в темі про помідори відпишу
А базилік в мене зійшов перший раз, я навтіь не сподівалася чесно кажучи.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 18 березня 2015, 10:30

А що ще сієш чи вже посіяла? Квіточки якісь?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 10:58

flower нема місця на квіточки))) мені б твої підвіконники, та в три поверхи на кожному стаканчиків))))))
посіяла лобелію білу і синю, то синя зійшла, а біла ні((( Але щось не впевнена що яту лобелію вирощу, як не сиро і холодно, то пече в вікно, йду от загаз гляну що там з нею
Цибулю порей посіяла, селеру, артишок знову)))) бо не впевнена що вилізе посаджений. В Юри дискінезія жовчних шляхів, то хочу народними методами лікувати, артишоком тобто)
Посіяла жовту суничку, але напевне не зійде, бо вже мала б
вербену посіяла, бо було насіння з минулого року, але теж не сходить. Я скільки сію - то не сходить, а я останнім часом буже вербену люблю.
Щн мала насіння трахеліуму. Голубого і рожевого. Дороге досить. Так от вперше в мене було таке що одна пачечка виявилася порожньою((((( Голубий посіяла, але вже без особливого натхнення.
Ще маю багато всякого цікавого, хочу цього року посіяти, бо насіння вже лежить 1-2 роки.
Основне що дуже хочу посіяти - то черемшу
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ameli » 18 березня 2015, 11:06

Ну Наталя я в тобі свою рідну душу впізнаю. мені так всього треба було багато і купляла і сіяла і думала що я одна така на тому всьому :wink: . так душі приємно що ще хтось так любить садити і експерементувати. до тебе б літом на екскурсію і з фотіком)))) :dreams:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2015, 11:11

Ameli літом щось придумаємо)
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей