Глобальні оголошення!

А в нас перчики на підвіконнику :)) (про розсаду)

Модератор: Natalinda

Re: А в нас перчики на підвіконнику :)) (про розсаду)

Повідомлення flower » 09 лютого 2015, 23:04

І я на початку березня садила, і цього року теж так буду. Мама забула мені насіння привезти, то поїде і вже передасть. А перець скільки раз не садила всерівно в мого свекра крутіший. Навіть посадила його розсаду собі і мій з його не зрівняти. В нього такий здоровий, м ясистий, солодкий. На вигляд як з супермаркету ті гарні великі перці. А в мене орівняно з його то таке бідненьке сухе і маленьке) Земля в мене нікудишня чи е вмію я його вирощувати. Не знаю.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення mari » 10 лютого 2015, 11:43

прочитала і теж вирішила щось посіяти, правда мене цікавить лише те, що на підвіконнику росте.
А ну підкажіть, думаю про базилік, перчик , ще щось таке.
Потребую вашого досвіду- у який грунт висаджуєте,які підживки і в які ємності?персаджувати не буду- не маю куди.
Дякую
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Ameli » 20 лютого 2015, 23:38

Ну невезе мені з тим перцем і все...вже баклажани почали сходити і то до тижня часу а перець один посіяла сидить і інший таке саме...йо ма йо. треба було так як моя кума робить перці в січні сіє і все в неї ддддууужжжеее класний. а може то від самого насіння ще залежить? може голандське купити? але то вже точно на грудень буду перець мати :crazy: :dash:
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Natalinda » 21 лютого 2015, 00:10

Ameli та не на грудень) чого ж) я ще не сіяла, не до того зараз, нема настрою(((((
Минулого року я робила експерименти на початку лютого, з тих експериментів нічого не вийшло(((( прийшлося в березні пересівти. Купи якусь піджику щоб поливати. Але перше розколупай десь скраєчку, щоб подивитися які ті насінинки, чи не загнили часом
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ameli » 21 лютого 2015, 00:14

ну я б і не колупнула :hi: нічого не бракує насінинки здорові але в рух не йдуть. я вже стимовітом їх підливала.
а я собі цими розсадами настрій піднімаю..бо депресняк дикий навалився :sad:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 21 лютого 2015, 01:06

Ameli а парниковй ефект ти організувала своїм перчикам?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Галина » 21 лютого 2015, 09:34

Я ще навіть не садила, може сьогодні куплю одноразові стакани і посаджу, а може вже з понеділка. Вже хочу тепла, щоб трохи на балкон можна було виносити на сонечко.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Ameli » 21 лютого 2015, 15:13

Так парничок робила з пакетів прозорих. І сьогодні почали прокльовуватися!!! УРА :dance: :dance: але тепер треба кудись розсаду ховати бо меньша внадилася її проріджувати :scare:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 05 березня 2015, 11:28

Ameli у як там розсада?
Я цього року трохи пізніше вирішила сіяти все, бо дуже вже величезна була минулого року, то ще не зійшло нічого.
Помідори то десь наступного тижня сіятиму. Насіяла трохи квітів. Так хочу парника освітлювального і опальвального :dreams:
А ніхто не дає до грунту гідрогель? Я вирішила поексперементувати трохи))))) Цього року в мене в кокогрунт і гідрогель
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ameli » 05 березня 2015, 15:11

Natalinda це як в тому анікдоті немала баба клопоту купила порося, а я насадила як здуріла. помідори чері жовті, пьмідори рожеві, червоні і жовті...сорта не переписала :dash: перці 2 жовтих і 2 червоних..а що буде побачу, баклажани.Ще виглядає розсада гарно я її кожного дня повертаю щоб не витягувалася сильно, але як то треба буде пікувати...то хай мене покрасять. :impossible: і навіть вже посходили сунички, але така дрібота))) а ще розмарин аж 2 нещастя вилізло, чекаю на продовження. і якесь мене вкусило накувляти і насіяти петунії..ну то я взагалі :crazy: воно таке мілке і вже раз мала той геморой що по всій родині роздавала і знову насіяла. ех.
а квітів не сію ніяких..вже немаю куда хіба айстри бо чорнобривці нискорослі (маю своє насяння) то і так гарно зійдуть.
В мене інша проблема мені біля дитячого майже майданчика треба його прикрасити і сховати цеглу :crazy: то там планую насадити настурцію яка винеться 3 кольорів,лагінарію, рицину,амарант,соняшник. а що з того вийде і буде рости дася чути :dreams:
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей