Глобальні оголошення!

Хочу облаштувати двір для відпочинку

Модератор: Natalinda

Хочу облаштувати двір для відпочинку

Повідомлення Миледи » 16 травня 2025, 23:10

Хлопці та дівчата, всім привіт! Слухайте, потрібна ваша порада. Зараз літо на носі, хочу облаштувати двір для відпочинку – щоб і посидіти з друзями, і дітям було де побавитися. Думав про шезлонги, гамак чи, може, якісь крісла-гойдалки. Але вибір такий величезний, що вже заплутався! Де краще купувати, щоб і не сильно дорого, і якісно? Поділіться досвідом!
Миледи Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Діти: Хлопчик

Re: Хочу облаштувати двір для відпочинку

Повідомлення Лили » 17 травня 2025, 21:16

О, це тема! Я якраз минулого року теж вирішила зробити такий собі куточок релаксу на подвір'ї. Скажу так: не женись за найдешевшим, бо деякі шезлонги просто розвалюються через місяць. Я взяла собі гамак – кайф нереальний! І місця мало займає, і виглядає стильно. А ще порадила б придивитися до крісел-гойдалок – вони взагалі топчик для вечірніх посиденьок.
Лили Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення Анна123 » 19 травня 2025, 15:40

Так, крісла-гойдалки – це класна штука, але якщо місця вистачає. У мене, наприклад, двір невеликий, то я обмежився парою складних шезлонгів. Вибрала такі, які можна легко скласти та сховати, якщо почнеться дощ. І ще зверни увагу на матеріал – пластик може швидко вигоріти на сонці, краще брати щось із металевим каркасом і текстилем, який не промокає.

"
Анна123 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 0 раз.

Повідомлення Yaiti » 20 травня 2025, 22:38

Згодна з усіма – головне, щоб було і зручно, і надійно. Я якраз нещодавно купувала шезлонги в Метро https://www.metro.ua/chomu-metro/products/budinok-ta-vidpochinok/tovari-dlya-sadu/Shezlonhy Чесно кажучи, вибір там нормальний, і ціни теж адекватні. Там є різні варіанти – від простих складних моделей до більш комфортних з підголівниками та підставками для ніг. Я взяла два для себе і ще один для дітей – малим теж хочеться відпочити, як дорослим. І якщо дивитися на матеріали, то краще брати ті, що з міцного текстилю – вони не перегріваються на сонці і не так швидко псуються. Так що заглянь туди, може, щось підбереш під свій двір!

Зображення
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.

Повернутись до Дім, сад, город

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість