Памятаю що хтось писав що має чи мав, а щось не можу знайти.
В мене дитина замовила вже давно на день ангела
Я щось не впевнена що мені ще кролика в хаті бракує))))) Папугу вже дарували, але це точно не моє.
Розкажіть якщо хтось тримав. Чула що часто здихають((((( Що тре прививки часто робити, але можна й самому навчитися. Що з ним зимою робити???

та то і звичайні кролі на вулиці не виживають. памятаю в діда не раз тікали крілі з кліток - то потім ми їх знаходили на території здохлими - не насильницькою смертю.
А воно виходить як завжди. Ой то така з ними бачу морока...ще хотіла прикупити на сайті оголошень то породисті такі кролики дорогі...ну таки попробувати варто, бо дітям кролик Дуже подобався. Ну а дальше як то кажуть кроляча мама не вмерла. я просто казала що кролик від нас втік...благо він це робив часто. ( до слова що втікають то в моєї хресної кролі ніколи в клітках не сиділи а бігають по подвірї і живі і нічого з ними не робиться)
Завжди хотіла мати. Вони такі милі. Може ще колись доживусь...

Може в часній хаті ше можна, не знаю, а то було квартирі, кролик жив в тій самій кімнаті, що та дівчина спала. І хоч там чистенько було, кожен день прибиралося, а все одно запах в кімнаті був відчутний худобки
Ну і смітить він сильно. А ще, як вона випускала його "погуляти" по хаті, все щось їй згризав. Всі шнури поперекусував від техніки