Глобальні оголошення!

Екотовари-альтернатива чи наживка?

Модератор: Natalinda

Чи варто довіряти сучасним миючим засобам.

Повідомлення Vitaliu » 18 листопада 2010, 18:30

Мен 28 років.
Дітей ще немаю .
Хоча і одружений 4 роки.
Але маю племінника.
Ніколи незамислювався над тим чим користуюсь кожен день
Розпочинаючи від 6 ранку і закінчуючи пізнім вечором

Суть справи я зрозумів тільки недавно.
Виявляється весь день я піддаю свій імунітет таким навантаженням що про віруси грипу навіть і говорити непотрвбно

В усих наших засобах гігієни скільки хімії що страх недавно прочитав що стандартна Гала для миття посуду виникла вперше на ринку як засіб для миття моторів машин ... це страх прочитав там складники _ гірше ядерної вибухівки.
А в усих сучасних порошках лише вміст фосфатів вартий вже уваги при умові що вже "2 % шкодить нашому здоровью.
Vitaliu Офлайн

Re: екотовари-альтернатива чи наживка?

Повідомлення happymami » 21 грудня 2010, 21:15

Нині вперше мила посуд гірчицею. ВАУУУУУ. то там казав. що рідиною швидше? нічого подібного. Від гірчиці полоскати не треба. Круто. Рекомендую. Рукам добре і запаху ніякого і жиру ноль :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Natalinda » 21 грудня 2010, 21:20

А я вот спитати все збираюся то під проточною водою можна, чи лиш в мисочці тою гірчицею мити?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 21 грудня 2010, 21:40

Natalinda написав:А я вот спитати все збираюся то під проточною водою можна, чи лиш в мисочці тою гірчицею мити?

я в мисочку собі розбавила. Але потім як спішила, то просто під проточною капку насипала. потерла і змила. Вуаля. Красота ;-)
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення мешканка » 22 грудня 2010, 12:49

і так..звітую:
ми перейшли на порошки на основі натурального мила без штучних ПАВ та фосфатів... Пере дещо гірше від звичайних, але, я не є фанатиком сніжнобілого одягу і , думаю, що здоров"я тут однозначно що важливіше....
посуд давно миємо господарським милом... содою..гірчицею, а, якщо не жирне-то просто дуже гарячою водою в рукавицях. Ефект -шикарний...
вікна вчора мила спеціальною тряпочкою з мікрофібри для вікон...її тільки намочити, викрутити і мити... ніяких розводів і плям...класно..
Порохи, також, витираю тряпочкою з водою.
Підлогу мию водою з оцтом вже теж давно.
Єдине, що залишилось- сіф для умивальників і Доместос для унітазу... (ванну, здебільшого, содою теж мию...але хвилююсь, щоб не подряпати поверхню..

От такі в нас успіхи! Чим порадите сіф замінити?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 22 грудня 2010, 15:16

мешканка написав:От такі в нас успіхи! Чим порадите сіф замінити?

Нам на річниці форуму пані зі "Світлиці" рецепт розказувала. но я склірозна забула :gore: Лєрумпочка ближче стояла. то може пам*ятає. Я теж хотіла спитати. Вона розказувала про то, як туалети гарно чистити. Сода. лимонна кислота, оцет в якихось там пропорціях то всьо змішується. Але коли дітей нема поруч, бо випари сильні. Зато й ефект :thumbsup: . Може ще хтось чув такий рецепт?
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мамаСвітлана » 25 грудня 2010, 01:40

мешканка написав:і так..звітую:

В мене ванна стара і пробувала всяке(доместос, комет, звичайна кислота, гала), то від жовтого нальоту не могла відмити нічим. Мама пробувала порошком для ванни Дакотрон і супер :thumbsup: . По-перше не смердить хлоркою, по-друге відмило ВСІ старі плями, по-третє екологічно. То всім тепер раджу. ;-)
мамаСвітлана Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 13 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення мешканка » 25 грудня 2010, 10:15

мамаСвітлана написав:
мешканка написав:і так..звітую:

В мене ванна стара і пробувала всяке(доместос, комет, звичайна кислота, гала), то від жовтого нальоту не могла відмити нічим. Мама пробувала порошком для ванни Дакотрон і супер :thumbsup: . По-перше не смердить хлоркою, по-друге відмило ВСІ старі плями, по-третє екологічно. То всім тепер раджу. ;-)

ну в нас ванна новенька і плямок чи нальоту-нема. Але попереджали, при купівлі, що мити тільки кремоподібними засобами, щоб не пошкоджувати покриття.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення мамаСвітлана » 30 грудня 2010, 02:10

мешканка написав:ну в нас ванна новенька і плямок чи нальоту-нема. Але попереджали, при купівлі, що мити тільки кремоподібними засобами, щоб не пошкоджувати покриття.

є рідке миюче для ванни, воно не таке концентроване як Дакотрон і також без хлору (детальний опис
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
мамаСвітлана Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 13 раз.
Діти: Дві дівчинки

Re: Екотовари-альтернатива чи наживка?

Повідомлення Nymydora » 16 жовтня 2011, 02:30

Все, дістала мене та екологічна хімія!!! Такого сірого та твердого одягу в мене не було ще ніколи! Я б ще терпіла, але коли свекруха зробила зауваження, чого це у мене таке все сіре і позапируване, в неї білизна двадцятирічної давності виглядає краще за мою :dash: :dash: :dash: значить нада шота рішать. Я свято вірю в його екологічність, але ж псує речі просто не до витримання. Дитяче все сіре, чоловікові майки сірі, плям виводити навіть не збирається. І це стосуєтсья що наших ладушок, шо німецького содасану. Або з мене така бездарна господиня (шо є то є :( )
Хтось колись мені казав про пральний засіб від Емвей (чи Ньювейсу :? ). Що воно дороге, але економне, дужжже екологічне (навіть на презентаціях консультанти його пили) і добре пере. Хто що знає? Хелп! (сьооос! - як каже моя дитина, - спасяй!)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Поперед.Далі

Повернутись до Природа і людина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей