mari » 01 липня 2012, 00:24
Вже краще,ходить на пеленку (спеціальну таку ) лише на 1 місці, змінюю2 рази в день , а 1 раз в день я з нею гуляю, більше просто не встигаю фізично, і на вулиці теж ходить, правда не щодня. Вона в нас Дама, як захоче.
Чоловік заспокоївся що вже я її привчила. Ми її дуже БАГАТО хвалили як ходила на пеленку там де я хочу, то він каже:) що якби його так хвалили то і він би зрозумів:)
Якби у вас діти були більше 10 років- і я вам радила б чіхуахуа, дуже милі собачки і вельми ласкаві. Але дуже ніжні і тендітні. Має подушки по 3 шт. до кожного ліжка щоб вистрибнути, треба дуже ніжно опускати на землю, боягузка ого яка, але її любов, радість, відданість- це особлива річ. Дуже важлива для дітей .
Якщо порівняти з нашим сибірським котом, то він абсолютно не піддається любові, прийде лише коли сам хоче і все. А от собачка- то ДИВО.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.