Глобальні оголошення!

Ваші друзі-тварини, які стали членами вашої сім'ї

Модератор: Natalinda

Re: ВАШІ ДРУЗІ-тварини, які вже стали членами вашої сім"ї

Повідомлення _viki_ » 11 червня 2010, 10:04

Зображення
Це мої котик Рамзес і киця Афіна
Білий нас з чоловіком завжди б"є( аж до синяків) коли мала плаче (коли вона вдариться) причому зазвичай він до себе її зовсім не підпускає. А друга киця дозволяє робити з собо все що доня захоче, я інколи дивуюсь її терпеливості :shock:
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення nadia 2311 » 11 червня 2010, 14:08

А нашому Андрійкові хресна подарувала дві черепашки, акваріум з рибками і папугая. Дитина рада, а для мами купа клопотів.Хоча... тепер без них було б скучно.
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення happymami » 12 червня 2010, 21:38

_viki_ написав:Це мої котик Рамзес і киця Афіна

Ну, імена офігенні :good: Рамзес... Повааажно 8-)
мешканка написав:Рибки :good:

Ага. Я бачила :good: . Завжди дивуюся людям, котрі мають рибок. То ж за ними стільки догляду тре :scare: :cleaning: :cleaning: :cleaning: . Чого варта тіко та вода чиста в акваріумі... Мені найважче було з тою водою розбиратися. Скидаю капелюха ;)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення _viki_ » 13 червня 2010, 09:35

happymami написав:
_viki_ написав:Це мої котик Рамзес і киця Афіна

Ну, імена офігенні :good: Рамзес... Повааажно 8-)

Рамзес, вибір був не наш, коли ми його взяли у маленької дівчинки вона вже говориа нам: це Рамзес, і дуже просила незмінювати імя кошеню. Невже можна було відмовити? :) Тай нам імя сподобалось. А тепер? справжній фараон - 6 кілограм котярисько важить
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення flower » 25 лютого 2011, 09:09

Для mavpusya про кролика!!!! Ним дуже задоволена, бо мала вже того всього і попугая і хомяків з 5 шт.,та він них шуму багато вночі і від них мишами смердить. Навіть не знаю шо я в них находила гарного, зараз би в руки не взяла. А кролик не смердить, миється так гарно як білочка по 10 раз на день. В туалет ходить тільки в одне місце, в спеціальний контейнер в куточку клітки. Ну звичайно якшо бігає по кімнатах то може накакуляти горошинками але вони не мають запаху і тверді вони такшо нічого страшного, беру бумажку і збираю, з запахом тільки сеча то треба ту тирсу в туалеті міняти, я міняю раз в 3 дня, а інколи і рідше як нема часу. Я потім сфотаю то покажу, бо зараз дописую і їду в центр. Їсть корм спеціальний ( 5 грн пачка, хватає мені на місяць), сіно, яблуко, моркву, ну ше даю завжди як маю і сама їм кусочок хурми, банан, дольку мандаринки, черешню. О а бачили би ви як він смішно вишню їсть вона трохи кисла то він язика витягує і туда сюда ним то то так смішно. Коли весна і літо то травичка зелена, а деколи беру його на двір в садок то він там так ганяє шо огого, такі прижки в висоту, то так смішно і наїстись трави ніяк не може :) Взагалі приємна для мене ця тваринка, я котів нелюблю і чоловік тоже, от і 1 рік вже живе у нас кролик. Багато хто каже шо обої гризуть але в мене немає обоїв в хаті то нічого і не гризе, та я думаю шо якшо його випускати бігати і за ним наглядати то нічого і не погризе. В мене він на кухні постійно майже відкритий і коли хоче то собі виходить. Я зранку пю чай то він вискакує на крісло біля мене і сидить або на моє крісло з заді мене і в спину лоскоче. оййй шось розписалась я :hhh: Думаю досить опису ато можна ше розказувати і розказувати.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 25 лютого 2011, 09:18

Ось обіцяні фото клітки і всіх пренадлєжностей мого кролика.
Зображення
а це його санвузол :D
Зображення
а це колишня кліточка для порівняння в якій розмістити контейнер не було де і туалет був по всій клітці
Зображення
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення eney » 25 лютого 2011, 11:24

клас, ми теж кролика хочем, бо котів н нас терпіти ніхто не може, та і 4 папуги дома, в іншому домі акваріум, ше була чераашка, но чогось на той світ відправилась :gore:
пару років назат мій чоловік картину моріх мрій описав, стоїть іра з фоликом в руках а напроти вееееелика підставка для квітів стоїть на акваріумі, по підставці лазить черепаха, а папуги милуються орхідеями)
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення TanenRom » 25 лютого 2011, 19:39

а це наші маленькі члени сім"ї:
ось такими вони були
Зображення
ось такими стали, і це ще кінець...
Зображення
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення КлубНіка » 25 лютого 2011, 20:44

Ми тваринок любимо, тому нас їх багато :) Була у нас киця, але як народився Іллюха, мусили віддати її в село, бо була дуже агресивна і не признавала нас як господарів (вона нам як придане з квартирою дісталась ;-) ) тому ми боялись, щоб на дитину не кинулась. Коли малий трошки підріс, то у нас зявились піщанки
| +
Зображення
і акваріум. А недавно у нас був зявився чудовий песик
| +
Зображення
, але нажаль у мого чоловіка виявилась дуже сильна алергія на нього і ми мусили віддати його. Правда знайшли для нього хороші і добрі руки чоловікового друга.
Зараз я мрію про кицю, але треба пошукати таку породу, щоб не сильно алергічна була(але то так для перестраховки, в чоловіка впринципі ніби на котів нема алергії, ну принаймі на нашу Натальку(то киця наша перша) алергії у нього небуло і на кото що живе у мої мами тоже алергії немає)
КлубНіка Офлайн

Повідомлення TanenRom » 25 лютого 2011, 21:18

LeeLoo вони у нас живуть в звичайному акваріумі, ми його не купляли, нам його подарували - зробили там сушу, і так вони живуть. але в києві бачила спеціальні акваріуми для черепах - то планую на майбутнє такий купити.
flower між фотографіями - 5 років.

п.с. до речі їх звати Балу і Лілу.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Природа і людина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей