flower » 25 лютого 2011, 09:09
Для mavpusya про кролика!!!! Ним дуже задоволена, бо мала вже того всього і попугая і хомяків з 5 шт.,та він них шуму багато вночі і від них мишами смердить. Навіть не знаю шо я в них находила гарного, зараз би в руки не взяла. А кролик не смердить, миється так гарно як білочка по 10 раз на день. В туалет ходить тільки в одне місце, в спеціальний контейнер в куточку клітки. Ну звичайно якшо бігає по кімнатах то може накакуляти горошинками але вони не мають запаху і тверді вони такшо нічого страшного, беру бумажку і збираю, з запахом тільки сеча то треба ту тирсу в туалеті міняти, я міняю раз в 3 дня, а інколи і рідше як нема часу. Я потім сфотаю то покажу, бо зараз дописую і їду в центр. Їсть корм спеціальний ( 5 грн пачка, хватає мені на місяць), сіно, яблуко, моркву, ну ше даю завжди як маю і сама їм кусочок хурми, банан, дольку мандаринки, черешню. О а бачили би ви як він смішно вишню їсть вона трохи кисла то він язика витягує і туда сюда ним то то так смішно. Коли весна і літо то травичка зелена, а деколи беру його на двір в садок то він там так ганяє шо огого, такі прижки в висоту, то так смішно і наїстись трави ніяк не може :) Взагалі приємна для мене ця тваринка, я котів нелюблю і чоловік тоже, от і 1 рік вже живе у нас кролик. Багато хто каже шо обої гризуть але в мене немає обоїв в хаті то нічого і не гризе, та я думаю шо якшо його випускати бігати і за ним наглядати то нічого і не погризе. В мене він на кухні постійно майже відкритий і коли хоче то собі виходить. Я зранку пю чай то він вискакує на крісло біля мене і сидить або на моє крісло з заді мене і в спину лоскоче. оййй шось розписалась я :hhh: Думаю досить опису ато можна ше розказувати і розказувати.