happymami » 12 червня 2012, 19:53
Я пів життя консультуюся в лікаря в оптиці на 15 Квітня. Щоправда не по лікуванню а по підбору окулярів. зараз думаю про лінзи, то ходила на Замкову. Але мені порадили Медікус. Кажуть, там довше обстежують. Майже годину, але детально. І якшо в них лікуватися, то обстеження вроді безкоштовне, чи якшо замовляти лінзи, тощо. Ще не ходила, тому не можу сказаи шо і як.
Дитячого окуліста також мені радили в медікусі. Кажуть, що там не призначають одразу окуляри, а лікують спочатку. Щоправда, якшо треба подешевше, але знати діагноз, то я ходила з малим до окуліста в очний садік на Лепкого. там дохтор толковий, майже зразу поставив діагноз. Але лікувати радив окулярами, то понятне діло, шо я до нього більше не приходила)))) Але платила шось 30-50 грн. Вже не пам'ятаю скільки. Дешевше, ніж в Медікусі. Але там вони і очне яблуко перевіряють і тиски і все. То залежно, шо тобі треба. Наразі кращих відгуків не чула. може просто ніхто нікуди інакше не ходив
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))