Глобальні оголошення!

Как побороть аллергию?

Модератор: Галина

Как побороть аллергию?

Повідомлення svetusichka905 » 27 березня 2015, 12:30

Для меня весна всегда была любимой порой года, но после беременности мой организм стал более остро реагировать на аллергены. Сейчас для меня апрель-май – это период чихания от цветения и зевания от противогистаминных средств. Недавно прочла, что ослабить симптомы аллергии помогает часто промывания носа морской водой или даже обычной. Еще наткнулась на приложение «Мой календарь аллергий», которое собирает информацию о цветении растений в различных точках Украины чуть не в режиме онлайн, чтобы помочь аллергикам. Возможно у Вас имеется свои простые советы как ослабить симптомы – буду преочень благодарна.
svetusichka905 Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Как побороть аллергию?

Повідомлення Ленка » 27 березня 2015, 20:58

В Діанки якраз сьогодні обструкція сталася. Два дні алергічні соплі і все, зразу обструкція. Участкова прописала дихати вже вентолін і вже по одній неболі 3 рази. Я згадала про соляну кімнату, тільки приїхали. Дитина зразу почала краще дихати.
Рекомендую пройти курс соляної кімнати.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 28 березня 2015, 01:54

В моєї сестри була алергія на цвітіння в дитинстві. Спочатку просто заліковували симптоми, а потім провели діагностику, виявили, на що саме алергія. А виявилось, що то було лише на цвітіння жита, а здавалось, що алергія на всі-всі цвітіння. Бо здавалось, звідки в місті жито, а пил його, виявляється, як і інших цвітінь, розноситься вітром далеко-далеко на кілометри. І тоді якимись препаратами, вже точно не пам"ятаю, бо давно то було, вилікували. Ще рік чи два під час сезону вона пила якісь ліки, що полегшують симптоми, але потім все минулося.
Це я до того, що краще вилікувати, аніж постійно полегшувати симптоми.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення flower » 28 березня 2015, 09:39

Алергія не лікується, або усуваєш алерген, або симптоми полекшеєш. Діти з часом можуть перерости. Ще не чула такого препарату який лікує алергію. Якби такий був то багато людей і дітей би не мучились, і алергія би не переростала в астму.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Ленка » 28 березня 2015, 14:30

Я вже три роки регулярно лікую алергію але це не реально. Тому стараюся її помякшити. Чекаю поки переросте, покрайній мірі мені всі навколо так кажуть. А симптоматику в алергіїї і лікують, оскільки ти не можеш знати на що саме в неї може вона виникнути в цьому світі стільки всьго, що не знаєш коли вона вилізе. Те що ми вже знаємо точно, то ми її від цього відгороджуємо, стараємося не контактувати. Робимо профілактику. Ось наприклад минулого року ми пропили місяць овес в березні і в нас в квітні міжсезонної не було обструкції, а лише в жовтні перед першими похолоданнями була (минулого року лише раз була обструкція). Цього року ми цілий березень пили овес і вже навіть два тижні цвітіння і тепла пережили прекрасно, але підхопили вірус, він ослабив організм (хоча зовні це ніяк не проявилося) і появився алергічний насмарк в понеділок і все через два дні обструкція. Шкода що зразу при насмарку не пішла в соляну кімнату. От в нас сьогодні другий сеанс а вона вже нормально дихає. Хоча ще вчора легені майже повністю були зажаті. Тим більше що якраз і обструкції ЛШКУЮТЬ соляними кімнатами, Солотвенно літом, і теплим морем. Якщо це ще не важка стадія, бо нам ставлять передасматичний стан.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Ленка » 28 березня 2015, 14:32

Крам того ми маємо рекомендації щодо харчування, які я дотримуюся, ще не діета а перелік продуктів які бажано вживати і обмежити.
Єдине що залишається це чекати поки переросте :hi: .
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення TattyMummy » 28 березня 2015, 18:28

Ой, бажаю вашим діткам, щоб переросли.
Маю алергію на пилок соняшника, кількох трав (ще чогось там, всього не пам"ятаю) ще з 6-ти років. Проявляється кон"юктивітом і сильним насморком. В дитинстві це був повний жах. Тепер вже трошки легше. Важко в вагітно-годувальний період, коли сильно надокучає алергія, а ліків не можна.
Мама зі мною в дитинстві обходила все, що тільки можна було на той час. Приїжджав один алерголог з Німеччини, на той час в нього була одна рекомендація - переїхати в іншу місцевість, де немає алергена, от і все лікування.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Ulkanet » 29 березня 2015, 00:49

переїхати в іншу місцевість, де немає алергена, от і все лікування
це куда??? до пінгвінчиків в гості ??? :ha: :hi: ::Р:
я от в селі то просто душуся від травян до серпня. пчихаю раз зо 100, аж кром носом пускається, набрякають очі і ніс... в тернополі набагато легше. але тоже як який рік. того року виявили що на деякі протиалергічні ліки має "реакцію" - набряками мені сильно ноги :scare:
до 15 років мала лише алергію на шоколад. в 15 років перехворіла в травні свинкою - в тяжкій формі, і всьо ціле літо не мала спасу з тою алергією. думали, що пройде. а де там - наступного року - з травня до серпня - відмучилася. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TattyMummy » 29 березня 2015, 11:46

Правду кажучи навіть і не знаю куди можна поїхати де немає трав... Справді хіба в якусь північну країну, де вони хоч так не гріються на сонці і не літає так сильно пилок в повітрі. Бо погано мені було і в Криму. А в Чехії одного року, то було дуууже важко, ще гірше як вдома. І ніякі ліки не знімали симптомів. Ні чеські, ні українські. Так, що навіть як змінити місцевість, то не факт, що буде легше з алергією.
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення Ленка » 29 березня 2015, 13:26

Дуже багато лікарів вважають що алергія ускладнюється при ослабленні організму. Ми дуже мало увага приділяємо укріпленню імунітету. Екологія така їжа така, але треба старатися іменно їсти продукти натуральні які підсилюють імунітет.
До речі одна лікарка мені буквально на днях порадила малим, в ранкову воду що вони пють, на тощак, кидати дольку імбиру і дати настоятись 5 хв і щоранку зараз це пити поки не появляться ягоди.
Крім того магній в організмі допомагає підшлунковій, але магній в натуральному вигляді, а вгадайте де найбільше взагалі магнію в травікоріандр, вмене майже всі мясні страви кидаю сухі зерна. Але краще кажуть вроді свіжа гілочка. І взагалі подивіться в травах дуже багато магнію, так що не дурно разні країни всіти використовують спкції для приготування їжі, за рахунок цього вони насичують їжу потрібники елементами.
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Далі

Повернутись до Фізичне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість